Κοντή γιορτή.
Στις 8 Φεβρουαρίου θα ξέρουμε!
Μα ο λόγος που θέλω τον μεγαλύτερο αισθητήρα δεν είναι ούτε η ανάλυση, ούτε η δυναμική περιοχή ούτε ο θόρυβος. Είναι ο έλεγχος στο βάθος πεδίου, το field of view και η προοπτική που αυτό προσφέρει.
Alex το bokeh που παίρνω με τον Panasonic 20/1,7 στις Olympus μου είναι μια χαρά, και υποθέτω ότι με τον 25/1,4 είναι ακόμα καλύτερα...
Εχω μπερδευτεί με την ΟΜ-D. Υπάρχει κάπου συγκεντρωμένη αξιόπιστη πληροφορία; Γιατί την λέει ΟΜ; Θα υπάρχει συμβατότητα με τους παλιούς ΟΜ-Zuiko; Τι μέγεθος αισθητήρα θα έχει;
Αν παιρνει φακους ΟΜ δεν το συζητω δηλαδη οτι θα γινει αναρπαστη.....με κολλαει η πιθανοτητα να και αυτη 4/3 βεβαια.
Πόσο ελκυστικοί θα ήταν σε μια FF μηχανή ένας 40mm f/3.4 ή ένας 50ρης f/2.8? Γιατί αυτή είναι η αντιστοιχία τους. Δεν βγαίνουν καν τόσο αργοί φακοί πλέον για ff σε primes, τέτοιες ταχύτητες μόνο σε ζουμ θα συναντήσεις.
Είτε 4/3 είναι είτε m4/3, θα παίρνει φακούς ΟΜ με αντάπτορα, αυτό είναι σίγουρο. Και εκεί δεν σε νοιάζει η αυτόματη εστίαση και η ταχύτητά της
Εννοείται αυτό. Σε βάθος πεδίου και bokeh αναφέρθηκε ο Δημήτρης, αντιστοίχως στα ίδια αναφερόμουν κι εγώ.
Εα μα δεν ηθελα με ανταπτορα, καρφωτη αρμοση ΟΜ θαθελα.
φανταζομαι χωρις κρυσταλλο ο ανταπτορας που λες ε ?
Εα μα δεν ηθελα με ανταπτορα, καρφωτη αρμοση ΟΜ θαθελα.
φανταζομαι χωρις κρυσταλλο ο ανταπτορας που λες ε ?
Εσύ πολλά θες. Μήπως θες και κρεμμυδάκι βρασμένο για αυτούς που έχουν σχέση, ωμό για αυτούς που δεν έχουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.