Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Δοκίμασε την και εσύ να μας πεις τα υπέρ και τα κατά της μηχανής, αξίζει η αγορά της;
Από που την πήρε και πόσο;
570 με τον 14-42, άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω ακόμα. Ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα να έχω ένα τετ α τετ, αλλά από δοκιμές δεν κατέχω...

Πήγα και πήρα σήμερα τον 40 - 150 ,για αλλο πήγα με άλλον γύρισα αλλά πιστεύω οτι ήταν καλή τιμή τα 200 και δεν κρατήθηκα .

Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

καμια επεξεργασία απλος τράβηξα για να δω τον φακό ...στο μέλλον θα δειξω δουλειά

Attachments

• P1222534.jpg
    P1222534.jpg
    179 KB · Views: 192

Όσοι ενδιαφέρονται για τις olympus pen epl-1 ή ep-2 σε καλές τιμές (προσφορά) από κατάστημα (καινούργιες του κουτιού) γύρω στα 400 με διάφορες εκπλήξεις μαζί ας μου στείλουν ένα πμ, σήμερα τις πήρα χαμπάρι και εγώ.

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Από olympusmarket τις βρίσκεις γύρω στα 170-180 ευρώ συν μεταφορικά.

Από olympusmarket τις βρίσκεις γύρω στα 170-180 ευρώ συν μεταφορικά.

ναι ε? μήπως είναι τίποτα refurbished? πολύ ξεφτάιλα τιμές ρε παιδί μου! Γιατί να πάρει κανείς οποιαδήποτε compact αντί για μια epl1?

Είναι ανακατασκευασμένες, αλλά δεν έχουν πρόβλημα!

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είναι refurbished, αλλά καρατσεκαρισμένες και με ένα χρόνο γραπτή εγγύηση. Έχω ψωνίσει μια e450, μια E-PL2 και μερικούς φακούς, όλα άψογα!

Με υπομονή και τα γνωστά εργαλεία για το ebay. Την E-PL2 με τον 14-42 mkII μπορείς να την καταφέρεις στα 280 περίπου συν έξοδα αποστολής 25 . Αν δικαιολογείς τιμολόγιο, δεν πληρώνεις Φ.Π.Α. 19%...

και το adorama δε εχει κακη τιμη παντως... OLYMPUS E-PL 1 w/14-42 KIT - 323ε ..