makfil
Supreme Member
Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...
Εύχομαι καλορρίζικη και καλές φωτο.
Παρακολουθώ και εγώ τη διαδικασία, μερικές μέρες, και βλέπω ότι οι e-pl1 μένουν σε χαμηλές σχετικά τιμές.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους επαίοντες.
Εκτός από τη μικρή διαφορά στη διάμετρο της οθόνης, δεν βλέπω άλλη ουσιαστική διαφορά μεταξύ της e-pl1 και της e-pl2. Και, όμως, υπάρχει σημαντική διαφορά στις τιμές τους. Οφείλεται απλά στο γεγονός ότι είναι νεώτερο μοντέλο η δεύτερη ή μου ξεφεύγει κάτι άλλο;
Χτές μπηκα και εγώ στο club μιας και κερδισα μια απο τις πολλές E-PL1 που παιζουν στο Olympus.deperator:
Ερώτηση : Θα περιμενω να μου ερθει email με το συνολικο ποσο πληρωμης ή αν παω εγώ να πληρώσω με την επιλογή Pay now θα υπολογιστει σωστά το τελικό ποσό μαζι με τα μεταφορικά ; Ρωτάω γιατι αν κατάλαβα καλα πρεπει να λαβω email απο το site και μετά εχω περιθωριο 7 ημερες για την πληρωμή..
Εύχομαι καλορρίζικη και καλές φωτο.
Παρακολουθώ και εγώ τη διαδικασία, μερικές μέρες, και βλέπω ότι οι e-pl1 μένουν σε χαμηλές σχετικά τιμές.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους επαίοντες.
Εκτός από τη μικρή διαφορά στη διάμετρο της οθόνης, δεν βλέπω άλλη ουσιαστική διαφορά μεταξύ της e-pl1 και της e-pl2. Και, όμως, υπάρχει σημαντική διαφορά στις τιμές τους. Οφείλεται απλά στο γεγονός ότι είναι νεώτερο μοντέλο η δεύτερη ή μου ξεφεύγει κάτι άλλο;