Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Σήμερα μου ζήτησαν με email ένα επιπλέον ποσό 15 ευρώ για μεταφορικά σε νησί (Inselzustellung)! Τα 25,90 για την Ελλάδα είναι φαίνεται λίγα για την UPS όταν πρόκειται να παραδώσει σε νησί. Τσ, τσ....

Το αναφέρει στα κόστη αποστολής, το θέμα είναι ότι το πήρα χαμπάρι αργά, είχα επίσης την εντύπωση ότι αναφέρεται σε κάποια γερμανικά νησιά και ότι το κόστος για κάθε χώρα είναι fixed. Όπως φαίνεται όχι, η UPS θέλει τον "πατέρα και τη μάνα σου" έτσι και μένεις σε νησί! :icon15::angry:

Τους έστειλα τα 15 ευρώ με paypal, όπως μου είπαν και στο email (όλα στα γερμανικά, έτσι και δεν καταλαβαίνει κάποιος, τρέχα γύρευε), ελπίζω τώρα να στείλουν και την κάμερα...

inseln.jpg

Πριν από λίγο,διάβαζα σε γνωστό φωτογραφικό φόρουμ, και για ενα χωριό εξω από Αρτα που ζητούν άλλα 15 ευρώ...

τα κόστη που χρεώνει ο καθένας είναι ανάλογα με το που έχει δίκτυο.

Υπάρχουν οι "δυσπρόσιτες" περιοχές για όλες τις κούριερ.

Την είχα πατήσει κι εγώ.

Η εταιρία κούριερ των ΕΛΤΑ μόνο δεν έχει δυσπρόσιτες περιοχές αλλά αυτό αφορά μόνο την ελλάδα...

Όπως και να'χει για τη συγκεκριμένη μηχανή και στις τιμές που παίζει τα 15 ευρώ παραπάνω δεν είναι πρόβλημα...

Όπως και να'χει για τη συγκεκριμένη μηχανή και στις τιμές που παίζει τα 15 ευρώ παραπάνω δεν είναι πρόβλημα...

Ακριβώς γι αυτό δεν ακύρωσα την παραγγελία...

(η πλάκα θα είναι να μου έρθει με ΕΛΤΑ τελικά, και να έχω πληρώσει 40,95 ! :smash:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Πριν από λίγο,διάβαζα σε γνωστό φωτογραφικό φόρουμ, και για ενα χωριό εξω από Αρτα που ζητούν άλλα 15 ευρώ...

Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός αλλά εγώ δεν πρόκειται να τους τα πληρώσω. Μένω ηπειρωτική Ελλάδα και δεν αναφέρει κάτι για έξτρα κόστος. Η ups τα στελνει με γενική ταχυδρομικη που υπάρχει εδώ που μένω. Θα δω τι θα απαντήσουν στο μαιλ που έστειλα αλλιώς paypal refund και αρνητικό Feedback. Έτσι για το γ@μωτο, εξάλλου δεν ήταν και σούπερ η τιμή για να πω χαλάλι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Από τα αρνητικά της επαρχίας δυστυχώς , αν και η πόλη μου δεν ανήκει σε δυσπρόσιτες .

Έτσι για το γ@μωτο, εξάλλου δεν ήταν και σούπερ η τιμή για να πω χαλάλι

Έτσι για την ιστορία , σε τι τιμή την έκλεισες ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Από τα αρνητικά της επαρχίας δυστυχώς , αν και η πόλη μου δεν ανήκει σε δυσπρόσιτες .

Έτσι για την ιστορία , σε τι τιμή την έκλεισες ?

Δεν πήρα κάποια pen αλλά την xz-1 στα 272 ευρώ. Αλλά τώρα αυτοί ζητάνε 40,95 μεταφορικά δηλαδή πάμε στα 312,95 ευρώ

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

μαλον φταει η κριση να κονομοισουν κανα ευρουδακι παραπανω τα παιδια ελληνες ειναι .

λεω μαλον καταλαβανε τη ζητηση και οι μεταφοερικες ειπαν να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω.....οταν υπαρχει ζητηση ακομα και στο εξωτερικο
αρπαζουν την ευκαιρια .......ο νομος του εμποριου.....εκτος αν θελουν να ξεφορτωθουν καποια προιοντα.......

Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

λεω μαλον καταλαβανε τη ζητηση και οι μεταφοερικες ειπαν να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω.....οταν υπαρχει ζητηση ακομα και στο εξωτερικο
αρπαζουν την ευκαιρια .......ο νομος του εμποριου.....εκτος αν θελουν να ξεφορτωθουν καποια προιοντα.......

Λυπάμαι, αλλά δεν ισχύουν αυτά που λες...

Χτες το πρωι ξεκινησε και το δικό μου πακετάκι το ταξιδι του. Να δούμε πότε θα ερθει..

Μου φαίνεται ότι στην επόμενη μάζωξη των Ολυμπιάκηδων θα πρέπει να κλείσουμε όλο το μαγαζί... :party:

Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Χτες το πρωι ξεκινησε και το δικό μου πακετάκι το ταξιδι του. Να δούμε πότε θα ερθει..

Πότε σου έστειλαν το τιμολόγιο;
Ρωτάω, γιατί, ενώ πήρα την ΚΥ το τιμολόγιο, δεν μου έστειλαν μήνυμα αποστολής ούτε σήμερα.