Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Επειδή το amazon δεν παίζεται , καθώς ότι και αν επιλέξω από free shipping (ενώ είμαι συνδεδεμένος και άρα ξέρουν που βρίσκομαι) θα μου βγάλει στην ολοκλήρωση παραγγελίας δεν αποστέλλεται Ελλάδα , ή τρελά μεταφορικά απόφάσισα να την ψάξω στο e-bay .

Και επειδή αλλάζουν πλέον οι τιμές και δεν είναι καιρός για περιττά , πόση ώρα βίντεο χωρά μια 8gb ?

Μην ψαξεις στο ebay..
Δες εδώ μηπως εχει τιποτα καλό..

www.mymemory.co.uk

Στελνουν Ελλάδα και ειναι αξιόπιστο κατάστημα. Κατα καιρους κανει εξαιρετικές προσφορές. Ολες τις καρτες μνήμης για ολες τις συσκευές μου τις εχω παρει απο εδώ..

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Ευχαριστώ κύριοι το είχα δει λίγες σελίδες πιο πίσω όταν ξαναέκανε αναφορά σε αυτό ο Γιώργος , το ζήτημα είναι πόσο βίντεο από την συγκεκριμένη μηχανή χωράνε τα 8gb . Αν δεν με καλύπτουν πάω σε 16 .

Εν τω μεταξύ εκπληκτικά φθηνή η MyMemory SDHC , από ποιότητα τι λέει , έχει δοκιμαστεί από κανένα σας ?

Επειδή το amazon δεν παίζεται , καθώς ότι και αν επιλέξω από free shipping (ενώ είμαι συνδεδεμένος και άρα ξέρουν που βρίσκομαι) θα μου βγάλει στην ολοκλήρωση παραγγελίας δεν αποστέλλεται Ελλάδα , ή τρελά μεταφορικά απόφάσισα να την ψάξω στο e-bay .

Και επειδή αλλάζουν πλέον οι τιμές και δεν είναι καιρός για περιττά , πόση ώρα βίντεο χωρά μια 8gb ?

Έχω τελείως διαφορετική εικόνα για το amazon.co.uk
Πρέπει να κοιτάς πάντα ποια προϊόντα αποστέλλονται χωρίς μεταφορικά και, εάν η αξία τους είναι πάνω από 25 λίρες, στέλνονται και στην Ελλάδα δωρεάν. Υπάρχουν, βέβαια, και μερικά προϊόντα, όπως η τσάντα Lowerpro Nova 140, που ανέφερα παραπάνω, που τα στέλνει δωρεάν έστω και αν κοστίζουν κάτω από 20 λίρες. Όπως υπάρχουν προϊόντα που αυτοτελώς θέλουν μεταφορικά αλλά εάν τα συνδυάσεις με άλλα, στα στέλνει όλα δωρεάν. Θέλει υπομονή και ψάξιμο (βάλε-βγάλε στο καλάθι) πριν αποφασίσεις.

Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Ευχαριστώ κύριοι το είχα δει λίγες σελίδες πιο πίσω όταν ξαναέκανε αναφορά σε αυτό ο Γιώργος , το ζήτημα είναι πόσο βίντεο από την συγκεκριμένη μηχανή χωράνε τα 8gb . Αν δεν με καλύπτουν πάω σε 16 .

Εν τω μεταξύ εκπληκτικά φθηνή η MyMemory SDHC , από ποιότητα τι λέει , έχει δοκιμαστεί από κανένα σας ?

Εχω παρει εγώ μια 8αρα για το κινητό. Τιμες χώμα οντως.. Την εχω περιπου 5 μήνες χωρις καποιο πρόβλημα. Τώρα αν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο καλύτερα να πας σε κατι δοκιμασμενο. π.χ Sandisk ή Lexar

Η δική μου γνώμη για τις φωτογραφιες πάντως (με το βιντεο δεν ασχολουμαι) ειναι .. όχι ολα τα αυγά σε ένα καλάθι .. Συνεπως αν θέλω να κάνω μια φωτογράφηση που θεωρώ σημαντική για εμένα π.χ ενα ταξίδι καπου τότε προτιμώ να μοιράσω τις φωτογραφιες σε 2 μικρότερες καρτες.. Φαντάσου να εχεις σχεδιασει ενα υπεροχο Σ/Κ ή τριήμερο καπου, να πας, να γυρισεις με 500+ φωτογραφιες στην 16άρα καρτα σου και οταν πας να τις περάσεις στο PC για το ξεσκαρτάρισμα να ανακαλύψεις οτι η κάρτα εχει πρόβλημα.. :smash:

Last edited:

Πήρα την SANDISK EXTREME 8GB για το βίντεο κυρίως αφού για φωτό ήδη έχω μια 4αρα .

Ξεκινώ το διάβασμα του manual .

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Γιώργο, ποτέ πάνω από 8 GB, και έχω και δύο 4άρες...

Είπα να δω πόσες φώτο εχει βγάλει (shutter count) και βρήκα αυτό εδώ, που μπαίνεις στο κρυφό μενού της μηχανής...
http://www.f8daily.com/How-to-see-shutter-count-on-E-PL1-5586174
Το έκανα μου έβγαλε 207...την έκλεισα,την άνοιξα και όλα καλά...
Μπορείς να δεις και άλλα πραγματάκια αλλα δεν ειχα όρεξη για παραπάνω σκάλισμα...

Να υποθέσω τις έβγαλες όλες εσύ ?
Διότι αν ήρθε με φωτογραφίες στον μετρητή , τότε είναι φάουλ για την εταιρία η οποία δηλώνει πως είναι ανασκευασμένες σαν καινούριες .

Η δικιά μου έχει 168 και, αν αφαιρέσω 20 περίπου δικές μου δοκιμαστικές, ο αριθμός είναι σχετικά πολύ μικρός και φαίνεται για καινούργια.

Από την άλλη, εάν η ανακατασκευή επεμβαίνει και στο κρυφό μενού, τότε δεν μπορούμε να έχουμε ακριβή εικόνα της πραγματικής κατάστασης. Όπως και να έχει, όμως, η μηχανή μοιάζει τελείως καινούργια και έτσι πιστεύω ότι είναι όλες αυτής της κατηγορίας.

Μετά από ταλαιπωρία τριών εβδομάδων, επιτέλους παρελήφθη! :ernaehrung004:

Καλές λήψεις .

Ευχαριστώ! Όπως έγραψαν και οι περισσότεροι φίλοι η μηχανή είναι σα καινούρια, δεν διακρίνεται κάτι εξωτερικά που να προδίδει ότι είναι refurbished. Στη δικιά μου συσκευασία δεν είχε manual.