Πλέον δεν έρχονται με ups, αλλά με dhl. Και τα μεταφορικά μειώθηκαν σημαντικά.
Ευχαριστώ , αρχίζω να πιστεύω πως επειδή την αγόρασα με τιμολόγιο μάλλον πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα για να μπορέσω να ξανααγοράσω , τώρα γιατί δεν με αφήνει να χτυπήσω και άλλα είδη όπως vf , θα μείνει με ερωτηματικό καθώς δεν απαντούν στα μηνύματά μου .
...πως επειδή την αγόρασα με τιμολόγιο μάλλον πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα για να μπορέσω να ξανααγοράσω , τώρα γιατί δεν με αφήνει να χτυπήσω και άλλα είδη όπως vf , θα μείνει με ερωτηματικό καθώς δεν απαντούν στα μηνύματά μου .
Παιδιά,. Σκοπεύω να αγοράσω τον Panasonic 45-200 OIS, για PEN E-P1, τι λέτε θα ταιριάξουν μεταξύ τους, θα μπορώ να κάνω την αναβάθμιση(firmware), στο φακό της panasonic στο σώμα της PEN E-P1; Αξίζει; Ή θα τα κάνω μαντάρα;!!:BDGBDGB53:
Γιά ρύθμιση, μάλλον δεν υπάρχει, αλλά αν θέλεις ν' αλλάξεις φάκελλο βγάζεις την κάρτα απ' τη μηχανή και δημιουργείς εσύ νέο φάκελλο, βάζοντας την κάρτα στον υπολογιστή. Επιστρέφοντας στη μηχανή κάθε νέα φωτο πάει στο νέο φάκελλο. Δεν είναι πολύ άνετο, αλλά δουλεύει!.........Για αυτό τίποτε ?
<<Στα της μηχανής τώρα , υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε κάθε μέρα να μου ανοίγει καινούριο φάκελο ώστε να μην είναι όλες οι φωτογραφίες σε έναν ? >>
Τσίμπησα ενα ανταπτορα m42 απο ebay...και ιδού τα αποτελέσματα...
Με τον μικρο η εστίαση μια χαρά...με τον 200αρι JUPITER...δύσκολα τα πράγματα...
![]()
![]()
επειδή έχω έναν flektogon 35 και κάθεται μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ για τον αντάπτορα που πήρες???
βρήκα πολλά και μπερδεύτηκα, δε ξέρω τι πρέπει να προσέξω.
Καλύτερα να δουλεύεις σε προτεραιότητα διαφράγματος, ο αισθητήρας δέχεται το φως και η μηχανή κανονίζει την ταχύτητα. Αν δουλεύεις με το IS, θα πρέπει να κανονίζεις κάθε φορά την εστιακή απόσταση του φακού (χωρίς το κροπ, όσα mm είναι ονομαστικά). Αυτό γίνεται ως εξής: -Πατάς το κουμπί του IS, μετά το αντίστοιχο του EV και κάτω αριστερά στην οθόνη βλέπεις να αναγράφονται κάποια mm. Γυρνάς τη ροδέλα μέχρι αυτός ο αριθμός να ταυτιστεί με τα mm του φακού, πατάς το ΟΚ και είσαι έτοιμος
Για δώστε τώρα τα φώτα σας ρε παλικαρια ..
Εχω την ΕPL-1 με τον 14-42. Προσφατα ανακάλυψα εναν Zuiko OM 50mm f1.8 απο μια παλια φιλματη που ειχε ενας φιλος και μαζι μου εδωσε και εναν Vivitar ΟΜ 28mm f2.8
Αγόρασα από το Ebay μετατροπέα ΟΜ --> m4/3 και ειμαι ετοιμος αλλά...
Πως χρησιμοποιουμε μανιουαλ φακους εδώ ; Τι παιζει με ρυθμιση διαφραγματος / ταχύτητας ; Μπορουμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε Αperture priority Mode η μονο σε Manual ;
Καλύτερα να δουλεύεις σε προτεραιότητα διαφράγματος, ο αισθητήρας δέχεται το φως και η μηχανή κανονίζει την ταχύτητα. Αν δουλεύεις με το IS, θα πρέπει να κανονίζεις κάθε φορά την εστιακή απόσταση του φακού (χωρίς το κροπ, όσα mm είναι ονομαστικά). Αυτό γίνεται ως εξής: -Πατάς το κουμπί του IS, μετά το αντίστοιχο του EV και κάτω αριστερά στην οθόνη βλέπεις να αναγράφονται κάποια mm. Γυρνάς τη ροδέλα μέχρι αυτός ο αριθμός να ταυτιστεί με τα mm του φακού, πατάς το ΟΚ και είσαι έτοιμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.