Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Για όσους ψάχνονται για m4/3 χριστουγεννιάτιακα και δεν θέλουν Panny, το Olympus.de έχει πολύ "πράμα". Δεν άντεξα, πήρα μια E-PL2 με 14-42 MkII στα 290 , με την αποφορολόγηση μου ήρθε στα 270 με έξοδα αποστολής! Έσκασε μύτη και μια E-PM1 αλλά την χτυπήσαν αρκετά ψηλά στα 351 ...

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Καλορίζικη Δημήτρη και καλό βόλι!
Γενικά γίνεται χαμός!
Εκτός από τα παλαιότερα μοντελάκια φάνηκαν και οι νέες p-3, pl-3, pm-1 & vf-3.

Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Για όσους ψάχνονται για m4/3 χριστουγεννιάτιακα και δεν θέλουν Panny, το Olympus.de έχει πολύ "πράμα".

καλορίζικη, για στείλε λινκ... γιατί μπήκα και δεν κατάλαβα που τις έχει

ευχαριστώ

Αν δεν μιλάτε Γερμανικά υπάρχει το google translate (μήπως να αρχίσετε μαθήματα?:flipout:) , προσοχή στο τι δείχνει η φωτογραφία και στο τι παίρνετε γιατί τις περισσότερες mkII τις δείχνει ως διπλό κιτ ενώ ΔΕΝ είναι όλες...

Καλημέρα και απο μένα , πήρα μια epl1 για τον γιο μου αλλά μάλλον θα την κρατήσω εγώ για να ξανα ξεκινήσω την παλαιά μου αγάπη, έχω μια ερώτηση στους κατόχους της μηχανής οι σε όσους ξέρουν και δεν βαριούνται να απαντήσουν , η μηχανουλα σαν πρώτη εντύπωση άφησε θετικά σχόλια , αλλά η οθόνη στιγμές με χαμηλό σχετικά φωτισμό τρεμοπαίζει είναι φυσιολογικό αυτό ή είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μηχανής ?

Με χαμηλό φωτισμό ενδεχομένως να σου βγάζει "γρέζι" και το τρεμόπαιγμα να είναι από τον σχετικά χαμηλό ρυθμό ανανέωσης, κυρίως όταν την μετακινείς...

Ευγε στην Olympus Germany :SFGSFGSF:

εχουν και αλλες αντιπροσωπειες καταστημα στο ebay???

Δημήτρη σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά . Αρα είναι φυσιολογικό.

Ευγε στην Olympus Germany :SFGSFGSF:

εχουν και αλλες αντιπροσωπειες καταστημα στο ebay???

δεν είναι αντιπρόσωπια και οι μηχανές είναι επισκευασμένες. Αν το ξέρεις αναλαμβάνεις και το ρίσκο. Πάντως από ότι έχω καταλάβει όσοι έχουν πάρει είναι ευχαριστημένοι. Έχω βάλει στόχο να πάρω από εκεί μια xz1.

θα ήθελα και εγώ παρόμοια μαγαζιά για άλλες μηχανές.

Απο παλαιότερη ερώτηση μέλους κάτι κανείς για αυτό WCON-P01, καταλαβαίνω φυσικά οτι δεν μπορεί να συγκριθεί με ευρυγωνιο (αλλά τράκαρα το αμάξι ΓΚΑΜ,,,,,,, τίποτα δεν πάει καλά ) εχτές πήρα την μηχανή και σήμερα ...... για αυτο και ρωτώ μήπως και ξεχαστώ λίγο.

δεν είναι αντιπρόσωπια και οι μηχανές είναι επισκευασμένες. Αν το ξέρεις αναλαμβάνεις και το ρίσκο. Πάντως από ότι έχω καταλάβει όσοι έχουν πάρει είναι ευχαριστημένοι. Έχω βάλει στόχο να πάρω από εκεί μια xz1.

θα ήθελα και εγώ παρόμοια μαγαζιά για άλλες μηχανές.

Και όμως είναι η επίσημη olympus Γερμανίας.

Re: Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Και όμως είναι η επίσημη olympus Γερμανίας.

Η οποία έχει και το πανευρωπαϊκό κέντρο service. Οι δυο μηχανές και οι φακοί που αγόρασα από εκεί μύριζαν "καινούριο", απλά επειδή τις μαζεύουν από όλη την Ευρώπη, τυχαίνουν μερικά κουφά, όπως ας πούμε το user manual της E-PL2 που ήταν στα Ισπανικά - αλλά στο site της Oly κατεβάζεις δωρεάν ότι θέλεις - σε αντίθεση με την Canon, που το έχουν κάνει Ανατολικό ζήτημα. Επίσης να θυμίσω ότι κάποια κομμάτια είναι καινούρια (αναγράφεται στο bid), αλλά όλα έχουν ένα χρόνο εγγύηση, ανεξάρτητα αν είναι refurbished ή καινούρια.

Πήρε μια φίλη την E-PL3. Για πείτε μου, οι ειδικοί της Olympus, για ποιες μοντούρες διατίθενται αντάπτορες;

Πήρε μια φίλη την E-PL3. Για πείτε μου, οι ειδικοί της Olympus, για ποιες μοντούρες διατίθενται αντάπτορες;

Για ψηφιακούς φακούς μπορεί να δεχθεί με αντάπτορα τους 4/3
Για αναλογικούς σχεδόν ότι κυκλοφορεί!

Re: Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Για ψηφιακούς φακούς μπορεί να δεχθεί με αντάπτορα τους 4/3
Για αναλογικούς σχεδόν ότι κυκλοφορεί!
Ευχαριστώ! AF μόνο στους 4/3 δηλαδή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Ευχαριστώ! AF μόνο στους 4/3 δηλαδή;

Ακριβώς!
Για τους χειροκίνητους βέβαια υπάρχουν αντάπτορες με επιβεβαίωση εστίασης. Τι φακούς θα χρησιμοποιήσει;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Ακριβώς!
Για τους χειροκίνητους βέβαια υπάρχουν αντάπτορες με επιβεβαίωση εστίασης. Τι φακούς θα χρησιμοποιήσει;
Δεν υπάρχουν φακοί ακόμα, αλλά ήθελα να γνωρίζω τις διαθέσιμες επιλογές!

Δοκίμασε την και εσύ να μας πεις τα υπέρ και τα κατά της μηχανής, αξίζει η αγορά της;
Από που την πήρε και πόσο;