Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Άκυρο. Μάλλον μόνο με video capture συσκευή επιτυγχάνεται το παραπάνω.

μήπως γνωρίζουμε σε ποιά τιμή πωλούνται οι Oly ePM1 και ePL3 αυτές τις μέρες στην Αθήνα με φακό κιτ και χωρίς; Γιατί κάτι έχω ακούσει για 180 χωρίς φακό για την πρώτη και μου αρέσει...

Για να σε "φτιάξω" λίγο ακόμα, πριν λίγο κοίταγα τις πρώτες "σοβαρές" φωτογραφίες που έβγαλα με την μικρή, και είδα διαφορά με το μάτι (!) στην δυναμική περιοχή ή καλύτερη έκθεση, δεν έχω καταλάβει ακόμα ακριβώς. Αυτά σε σχέση με την E-PL2, μου έκανε εντύπωση και θα το ξανατσεκάρω...

μήπως γνωρίζουμε σε ποιά τιμή πωλούνται οι Oly ePM1 και ePL3 αυτές τις μέρες στην Αθήνα με φακό κιτ και χωρίς; Γιατί κάτι έχω ακούσει για 180 χωρίς φακό για την πρώτη και μου αρέσει...
..Η πρώτη 329 και η δεύτερη 439, πάντα με τον 14-42 κιτ. Επίσημη τιμή σκέτο σώμα δεν κυκλοφορεί, αλλά αν υπολογίσεις γύρω στα 110-130Ε οτι μπορεί να σού "πιστώσει" γνωστός σου έμπορος γιά να δώσει τον φακό σε μπάλκ τιμή, έρχεσαι κάπου εκεί που υποψιάζεσαι!

Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ χαμηλή τιμή τα 180 για την καινούργια E-PM1 με φακό όταν η refurbished πιάνει γύρω στα 220-225, όποτε δημοπρατηθεί;

Στείλε πμ στον pepper. Ίσως μπορεί να σου πει που και αν...

Re: Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ χαμηλή τιμή τα 180 για την καινούργια E-PM1 με φακό όταν η refurbished πιάνει γύρω στα 220-225, όποτε δημοπρατηθεί;

δεν με ενδιαφέρει η αγορά με τον φακό του κιτ. Μεγάλες μηχανές έχω, και από το Μ4/3 έχω ήδη έναν pan 14/2.5 . Ψάχνω να του βρω ένα φθηνό και μικροκαμωμένο ταίρι.

καλησπερα παιδια. οσοι πηρατε απο αγγλικο αμαζον την e-pm1(ή γενικοτερα oly εξοπλισμό απο amazon) μπορειτε να δωσετε λεπτομερειες για την εγγυηση? ειναι η 1 χρονος ευρωπαικη οποτε τη δεχεται η τοπικη αντιπροσωπεια?

τελικά αγόρασα μια ελαφρώς μτχ. (Αυγ. 2012) olympus e-pm1 από το αγγλικό e-bay 115 λίρες. Η πλάκα είναι ότι αυτός που την πωλούσε ήταν Βούλγαρος από τη Σόφια. Έστελνε ΜΟΝΟ σε UK σε certified διεύθυνση. Ζήτησα παράδοση στην Ελλάδα, αρνήθηκε. Ζήτησα να βρεθούμε στη Σόφια τη Δευτέρα το πρωί να πάρω τη μηχανή χέρι με χέρι, επίσης αρνήθηκε. Αποστολή μόνο στο UK. Έτσι η μηχανή θα ταξιδέψει από τη Σόφια για το Berkshire, από εκεί στη Θεσσαλονίκη, κι από τη Θεσσαλονίκη θα ξαναπάει στη Σόφια, όπου και θα τη χρησιμοποιώ κατά την παραμονή μου εκεί τις εργάσιμες μέρες.

Πώς σας φαίνεται;;;;

εμένα μου πήρε κάποιες ώρες για να το συνειδητοποιήσω!!!

καλησπερα παιδια. οσοι πηρατε απο αγγλικο αμαζον την e-pm1(ή γενικοτερα oly εξοπλισμό απο amazon) μπορειτε να δωσετε λεπτομερειες για την εγγυηση? ειναι η 1 χρονος ευρωπαικη οποτε τη δεχεται η τοπικη αντιπροσωπεια?

Το πακέτο περιλαμβάνει και παγκόσμια εγγύηση 1 έτους από την Olympus Imaging Corp, Japan, σε εξουσιοδοτημένο τμήμα service της Olympus.

τελικά αγόρασα μια ελαφρώς μτχ. (Αυγ. 2012) olympus e-pm1 από το αγγλικό e-bay 115 λίρες. Η πλάκα είναι ότι αυτός που την πωλούσε ήταν Βούλγαρος από τη Σόφια. Έστελνε ΜΟΝΟ σε UK σε certified διεύθυνση. Ζήτησα παράδοση στην Ελλάδα, αρνήθηκε. Ζήτησα να βρεθούμε στη Σόφια τη Δευτέρα το πρωί να πάρω τη μηχανή χέρι με χέρι, επίσης αρνήθηκε. Αποστολή μόνο στο UK. Έτσι η μηχανή θα ταξιδέψει από τη Σόφια για το Berkshire, από εκεί στη Θεσσαλονίκη, κι από τη Θεσσαλονίκη θα ξαναπάει στη Σόφια, όπου και θα τη χρησιμοποιώ κατά την παραμονή μου εκεί τις εργάσιμες μέρες.

Πώς σας φαίνεται;;;;

εμένα μου πήρε κάποιες ώρες για να το συνειδητοποιήσω!!!

Με το καλό να την παραλάβεις και να την χαρείς.
Τελικά την πέτυχες αρκετά σε καλλίτερη τιμή από αυτή που έψαχνες.
Θα κάνει, όμως, και μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη οπότε θα είναι ... κοσμογυρισμένη !!!

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Μεγειές και καλά κλικ.
Ομολογώ πως ο Βούλγαρος ήταν πολύ βουλγάρικο κεφάλι!

Με το καλό να την παραλάβεις και να την χαρείς.
Τελικά την πέτυχες αρκετά σε καλλίτερη τιμή από αυτή που έψαχνες.
Θα κάνει, όμως, και μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη οπότε θα είναι ... κοσμογυρισμένη !!!

ευχαριστώ πολύ. Είχα χτυπήσει και μια άλλη πριν 10 μέρες, το σύστημα μου έβγαλε ότι την πήρα με buy now αλλά μετά δεν... κάποιος άλλος πρόλαβε σε μικροδευτ. πριν από μένα να την πάρει. Δεν μου είχε ξανατύχει. Ήταν η http://www.ebay.co.uk/itm/110964209887?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 σε τιμή 95 λίρες.

Αποστολή μόνο στο UK. Έτσι η μηχανή θα ταξιδέψει από τη Σόφια για το Berkshire, από εκεί στη Θεσσαλονίκη

Επειδή δεν το πολυκατέχω , έχεις κάποιον στο Berkshire να την παραλάβει και να σου την στείλει η κάτι άλλο όπως πχ κάποιο γραφείο που υπόκεινται στο ebay λειτουργώντας σας μεσάζων (αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία) ?

Επειδή δεν το πολυκατέχω , έχεις κάποιον στο Berkshire να την παραλάβει και να σου την στείλει η κάτι άλλο όπως πχ κάποιο γραφείο που υπόκεινται στο ebay λειτουργώντας σας μεσάζων (αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία) ?

ευτυχώς για την περίπτωση αυτή, αλλά δυστυχώς για όλα τα άλλα, έχω φίλη και συνεργάτιδα που μετανάστευσε εκεί με τον άνδρα και το παιδί της.

μεγειές Βλάση, το "πακέτο" με τον 14άρη Pany είναι απλά απίστευτο. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το firmware...

μεγειές Βλάση, το "πακέτο" με τον 14άρη Pany είναι απλά απίστευτο. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το firmware...
http://www.ebay.co.uk/itm/321004599040?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 τι μου θυμισες τωρα μολις χθες ελειξε η δημοπρασια ενος σλοβενου. και δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μου εστειλε μηνυμα οτι εληγε ενω το ειχα στη λιστα παρακολουθησης. θα το χτυπουσα σιγουρα αλλες 20-30 λιρες απο οτι εληξε.μονο το grip κανει 30ευρω που ειναι κατι που σιγουρα ειναι αναγκασμενος να πληρωσει καποιος που θα ασχοληθει σοβαρα με τη μηχανη.

μολις χθες ελειξε η δημοπρασια ενος σλοβενου. μονο το grip κανει 30ευρω που ειναι κατι που σιγουρα ειναι αναγκασμενος να πληρωσει καποιος που θα ασχοληθει σοβαρα με τη μηχανη.

Ναι άλλα το <<Manufacturer warranty: None>> δεν σε ενδιαφέρει ? Όσο για το grip κορυφαίο αλλά στην τελική βρίσκεις και φθηνότερα .

Ναι άλλα το <<Manufacturer warranty: None>> δεν σε ενδιαφέρει ? Όσο για το grip κορυφαίο αλλά στην τελική βρίσκεις και φθηνότερα .

οταν αγοραζω μεταχειρισμενο καλο ειναι να υπαρχει αλλα προσωπικα δε θα κανω πισω σε μια αγορα επειδη δεν εχει πια εγγυηση. αρκει να αξιζει στη τιμη
οταν αγοραζω ομως καινουργιο με ενδιαφερει τα παντα να ειναι ξεκαθαρα οσον αφορα την εγγυηση.