Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Last edited:
Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Αν θυμάμαι καλά τον είχα πληρώσει ~180 καινούριο από ebay Αγγλίας. Ήταν από σπασμένο κιτ, οπότε δεν είχε κουτί αλλά ήρθε με κανονικό τιμολόγιο και εγγύηση.

Edit: εδώ http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-Pan...-BOX-NEXTDAY-RM-SP-DELIVERY/290831092024/item και αν το ψάξεις μπορεί να βρείς και 5-10 φθηνότερο...

Last edited:

Κανόνισε όμως το τελωνείο, νομίζω ότι ο Βλάσης είχε ψωνίσει από κάποιον εκεί...

Κανόνισε όμως το τελωνείο, νομίζω ότι ο Βλάσης είχε ψωνίσει από κάποιον εκεί...

Η απάντηση του πωλητή :
<<Thanks for your email
Due to the import duty charged by local customs, we appreciate you can contact with local EMS service or import department to know about the import rules of this item ,before your purchase this item.
Have you got any questions, please don't hesitate to contact us.
Best regards,>>

Βλάση τα φώτα σου παρακαλώ .

Η απάντηση του πωλητή :
<<Thanks for your email
Due to the import duty charged by local customs, we appreciate you can contact with local EMS service or import department to know about the import rules of this item ,before your purchase this item.
Have you got any questions, please don't hesitate to contact us.

Best regards,>>

Βλάση τα φώτα σου παρακαλώ .

Παρ´ότι απαγορεύεται και μάλιστα πολύ αυστηρά, παραθέτω την αλληλογραφία με τον πωλητή που ήταν ο nomohideo2005 . Η σειρά είναι από κάτω προς τα πάνω. Έχω αφαιρέσει όλα τα διακριτικά της συναλλαγής αλλά υπάρχουν όλα τα κείμενα. Για πληροφόρηση τελικά δεν έκανα register το δεματάκι και μου ήρθε κανονικά και φθηνά. Αλλά εγώ είμαι εγώ και δεν το συνιστώ σε κάποιον άλλο. Όποιος θέλει παίρνει ο ίδιος το ρίσκο που πήρα κι εγώ.

Φυσικά το δεματάκι έγραφε πάνω broken/return/not repaired . Συνολικά μου στοίχισε 169 usd.

yes , we can do as per your request ,please leave a note during check out.
but we strong recommend you pay with expedited shipping .
thank you.

Klicken Sie in Ihrer E-Mail auf "Antworten" oder nutzen Sie das eBay-Mitteilungssystem
Jetzt antworten

Sendedatum: 17.09.12 09:47:56 MESZ

Dear sirs,

If I understand right, you ship to Greece. And you recommend when I buy it now to write RETURN. BROKEN/NOT REPAIRED to you?

Sendedatum: 17.09.12 09:17:13 MESZ

yes we ship to Greece but recommend you choice expedited way to ship this item during check out .
thank you.

Sendedatum: 17.09.12 09:13:44 MESZ

Hallo ,

Dear sirs,

I am interrested for the specific lens. Do you ship to Greece? Is it possible to write on it . RETURN. BROKEN/NOT REPAIRED? Of course I will pay with paypal immediately.

With regards
V

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Παρακαλώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας σχετικά με την παρακάτω καταχώρηση στο ebay :
http://www.ebay.co.uk/itm/190775091916?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Όπως βλέπετε, η τιμή με μεταφορικά είναι 209 λίρες, περίπου 257 δηλαδή και το κατάστημα είναι το γνωστό srsmicrosystems.
Η ερώτηση μου είναι η εξής : να την πάρω άμεσα ή να περιμένω να λήξει και με δεδομένο οτι έχουν 9 κομμάτια ίσως την ξαναβάλουν ακόμα πιο φθηνά ?

Σε καινούργιο μόνο αν πέσει και άλλο η τιμή παντού. Τα 9 κομμάτια λογικά θα φύγουν στην ιδια τιμή

Σε καινούργιο μόνο αν πέσει και άλλο η τιμή παντού. Τα 9 κομμάτια λογικά θα φύγουν στην ιδια τιμή
Λογικά είναι τα τελευταία τους κομμάτια, ξεστοκάρουν ? Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που βρήκα σε καινούργιο ! Ζητώ συγγνώμη, επειδή με μπέρδεψε λίγο η απάντηση σου, προτείνεις να την τσιμπήσω τώρα ? (έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τα των olympus pen...)

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Κάνε μια βόλτα και ρώτα διά ζώσης στα εδώ φωτομάγαζα πόσο σου τη δίνουν τοις μετρητοίς.

Κάνε μια βόλτα και ρώτα διά ζώσης στα εδώ φωτομάγαζα πόσο σου τη δίνουν τοις μετρητοίς.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μένω επαρχία (Γιαννιτσά) και μόνο Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να πάω...Αλλά και πάλι με δεδομένο αυτό :
https://www.skroutz.gr/s/385710/Olympus-Pen-E-PM1-kit.html
λέτε να κόψουν πάνω από 50 ? Εγώ αμφιβάλλω...

Πάρε τους τηλέφωνο και πες τους πως τη βρίσκεις από Αγγλία στα 250. Κάτι θα κερδίσεις.
Τα μεταφορικά από εξωτερικό τα έχεις υπολογίσει;

Μα, η μηχανή κοστίζει 189+20 μεταφορικά = 209 λίρες
Ακριβώς έτσι, με την σημερινή ισοτιμία 257 και κάτι ...

Ακριβώς έτσι, με την σημερινή ισοτιμία 257 και κάτι ...

Σαν συγκριτικό στοιχείο, να σου πω ότι την αγόρασα, με το διπλό φακό, πριν από 3 μήνες σε μια (υπερ)προσφορά του Amazon στις 299,95 λίρες, προφανώς σε ξεστοκάρισμα που έκανε.

Επειδή είμαι ένα κλικ από το να παραγγείλω τον panasonic 14mm 2.5 asph , μπορεί κάποιος να μου πει συγκριτικά σε μια κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 , που κατατάσσεται ο παραπάνω σε σχέση με τον 14-42 IIR ?
Αναφέρομαι σε φωτογραφία με ίδιες ρυθμίσεις , πχ iso 200 f3,5 όσο αφορά το θέμα οξύτητας και χρωμάτων , φυσικά θα λάβω υπόψιν μου πως λόγω F2,5 σε εσωτερικούς χώρους με λίγο φωτισμό θα υπερέχει αρκετά .
Απλά αν τον πάρω θα είναι για καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες και όχι τόσο για το μέγεθος , οπότε είναι σημαντικός παράγοντας .