Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Του έστειλα , αλλά η τιμή αυτή την στιγμή στο site για την ασημένια είναι 672 ευρώ .
Δεν ξέρω αν δεχθούν , από την άλλη είναι κρίμα να ακυρώσω και να χαθεί τέτοια ευκαιρία .

Δεν συζητώ την ακύρωση, σε καμία περίπτωση, αλλά η προσπάθεια για αλλαγή είναι πιθανό να φέρει αποτέλεσμα.
Ποτέ δεν ξέρεις ...

Δεν συζητώ την ακύρωση, σε καμία περίπτωση,

Πριν λίγο μου ήρθε η απάντηση με e-mail :

After having researched I am happy to inform you that the you will receive a silver color for the machine in the order #***************.
I hope this information will be useful.

Βασικά δεν θα την ακύρωνα , αποφάσισα αν δεν διορθωθεί να την βάλω αγγελία εδώ μιας και είναι εξαιρετική η τιμή .

Αναμένω μάλλον γρήγορη παράδοση καθώς χρέωσαν μεταφορικά 10 ευρώ .

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Πλεον θα πρέπει να ζουμε με τα μεταφορικά στο Amazon..
Αλλά άμα έχεις τόσο καλή εξυπηρέτηση, χαλάλι (πιατεύω)

Με το καλό να δεχτείς την μηχανή..

Απάντηση: Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Πλεον θα πρέπει να ζουμε με τα μεταφορικά στο Amazon..
Αλλά άμα έχεις τόσο καλή εξυπηρέτηση, χαλάλι (πιατεύω)

Με το καλό να δεχτείς την μηχανή..

Βασικά έκανα την γκάφα από βιασύνη μη την ξαναπατήσω , καθώς προχθές το βράδυ είχα στο καλάθι στο co.uk έναν σκληρό 1ΤΒ στις 47 λίρες και είπα θα κάνω την παραγγελία το πρωί ..........η τιμή όμως πήγε στα 56 + τα μεταφορικά :furious3: .

Όσο για την εξυπηρέτηση , με το που τους έστειλα μήνυμα για πρόβλημα με την παραγγελία (δίχως όμως να δηλώσω το προϊόν στο οποίο αναφέρομαι) σε 5-10 λεπτά με πήραν στο κινητό !!! Η κοπέλα όμως ήξερε μόνο Γαλλικά και η κλήση τερματίστηκε δυστυχώς .
Τους ξανάστειλα μήνυμα αυτή την φορά αναφέροντας την παραγγελία και πήρα την απάντηση που παρέθεσα , δεν έχω παράπονο κανένα .

Α , ευχαριστώ για τις ευχές και γυρίσματά σας παιδιά .

Ευχαριστώ Βλάση , ότι φοβάσαι σου έρχεται τελικά , δεν ήθελα να μπλέξω με τις αγγελίες και να που θα γίνει .................αλλά πως να άφηνα τον αισθητήρα της ΟΜ σε αυτά τα χρήματα ?

βλεπω την E-PL5 στα 392 ευρω + 42 ευρω μεταφορικα με UPS απο B&H...

να το προχωρησω???

(μιλαμε οτι πριν λιγες ωρες ημουν στο να πατησω το enter για να παρω μια Nex 5R...

τι μπερδεμα Θεε μου...)

paИ-baL;1056828948 said:
βλεπω την E-PL5 στα 392 ευρω + 42 ευρω μεταφορικα με UPS απο B&H...

να το προχωρησω???

(μιλαμε οτι πριν λιγες ωρες ημουν στο να πατησω το enter για να παρω μια Nex 5R...

τι μπερδεμα Θεε μου...)

Με τελωνείο τι θα κάνεις;

το αφηνω... για Ελλαδα με τους φορους, ξεγευγει...

θα μιλησω σε φιλαρακι που δουλευει στο Τρινιδαδ, να την αγορασει αυτος και να μου την στειλει απο εκει...

στα 430 ευρω, δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο...

αν δηλαδη γραψει οτι ειναι δωρο γαμου π.χ., θα εχω τελωνειο?

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό "Αγορές από το εξωτερικό", που έχω γράψει, και ειδικά το τελευταίο κεφάλαιο, και θα καταλάβεις γιατί έχω τις επιφυλάξεις μου για προτάσεις, όπως δώρο κλπ.

θα μου την φερει ο ιδιος στις 16/08... οποτε λυθηκε και το προβλημα του τελωνειου...

paИ-baL;1056829804 said:
θα μου την φερει ο ιδιος στις 16/08... οποτε λυθηκε και το προβλημα του τελωνειου...

Η καλλίτερη λύση.
Με το καλό να την παραλάβεις.

paИ-baL;1056829804 said:

Και πως θα αντεξεις την προσμονη;; :-)

εγω παντως αυτες τις μερες θα δανειστω την Panasonic G3 ενος αδερφικου φιλου..θελω να παιξω λιγο για να δω αν αξιζει να δωσω την 60D μου και να παρω μια G3 , μπας και γλυτωσω λιγακι ογκο.. ουτως ει αλλως τζαμπα πανε πολες απτις δυνατοτητες της στα χερια μου..

αλλά στο email επιβεβαίωσης μου λέει μαύρη με ασημί φακό . Μάλλον στην βιασύνη μου δεν επέλεξα το ασημί βλέποντας την φωτογραφία στο site .

Μόλις παρέλαβα , τελικά μου έστειλαν την ασημί όπως μου είπαν ............................έχει και την FlashAir card , ενώ δεν αναγράφονταν στην περιγραφή .