υπαρχει και διπλή ρυθμιση (Normal - Vivid) της LCD οθονης (σιγουρα στην Ε-PL5 - δεν ειμαι σιγουρος για την Ε-ΡΜ1) και για την αλλαγή σε αυτη πρεπει να πας εκει που ρυθμιζεις την φωτεινότητα και να πατησεις το INFO (τα λεω απεξω αν τα θυμαμαι καλά).
Το Gradation στα Ελληνικά είναι η μείωση θορύβου ?
Γιατί στις ρυθμίσεις έχει , μείωση θορύβου και από κάτω φίλτρο θορύβου αν θυμάμαι καλά .
Η δικη μου προταση βαλτη στο Normal γιατι αλλιως βλεπεις τα χρωματα πολυ κορεσμενα που στην πραξη δεν ειναι.Την βρήκα και ήταν στο vivid , στην pm1 δεν υπάρχει .
Ποια η χρησιμότητα όμως δεν μπορώ να καταλάβω , διότι εύκολα παρασύρεται κάποιος στο να ρυθμίσει την μηχανή για λιγότερο έντονα χρώματα κατά την λήψη , παρασυρόμενος από το πως φαίνονται στην οθόνη και να πάρει πιο απαλές σε χρώματα εικόνες στο τέλος βλέποντάς τες σε monitor - tv , ή εκτύπωση .
Για την μπαταρια μια δοκιμη θα σε πεισει, στειλε ενα μυνημα στον πωλητη για να επαληθευσεις την γνησιοτητα και δες και το Feedback.
To Feedback καλό , αλλά σε άλλον που είδα παρόμοια μπαταρία και σε ίδια τιμή , υπήρχαν αρνητικά Feedback σχετικά με την γνησιότητα .
Η απάντηση σε mail μου:
Hi,dear friend
The item is original battery,but not send with original package .Just in Plastic Bag Package (Bulk Pack).Thanks .
τι σχέση μπορεί να έχει ο φακός με προγραμματιζόμενο πλήκτρο σχετικά με βοηθητική λειτουργία της μηχανής .
Το πλήκτρο L-FN είναι πάνω στον φακό 12-50 :bang:
Θα έπρεπε όμως η συγκεκριμένη συντόμευση στην οθόνη να δίνει την θέση της σε κάποια άλλη όταν δεν υπάρχει φακός με το αντίστοιχο πλήκτρο .
Αξίζει πιστεύετε η αγορά του 12-50 όταν υπάρχει ήδη ο 14-42ii r και φυσικά ο lumix 14 2.5 ?
Παρα πολλά ζητας , εδώ δεν έχουν κάνει μια στοιχειωδη μετάφραση στα μενου απο τα γιαπωνεζικα και πολλες φορες δεν βγαζεις νοημα τι αφορα μια επιλογή.Θα έπρεπε όμως η συγκεκριμένη συντόμευση στην οθόνη να δίνει την θέση της σε κάποια άλλη όταν δεν υπάρχει φακός με το αντίστοιχο πλήκτρο .
Αξίζει πιστεύετε η αγορά του 12-50 όταν υπάρχει ήδη ο 14-42ii r και φυσικά ο lumix 14 2.5 ?
Μιας και δεν υπαρχει ειδικο νήμα για την ΟΜ-D θα το ποστάρω εδώ:
Photographing Birds In Flight With The OM-D
έχω δει αρκετα ποστ για την υστέρηση των συγχρονων ακάθρεπτων σε κινούμενα θέματα , τελικά υπό προυποθέσεις μπορουν να τα καταφέρουν .... ή όχι ?
Μιας και δεν υπαρχει ειδικο νήμα για την ΟΜ-D θα το ποστάρω εδώ:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.