ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...
όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
Η x100s ειναι compact και κανει 1000ε.
Δεν εχει να κανει με τα χρηματα, αστοχο post.
Έγώ απευθύνθηκα στο επιχείρημα ότι κάποιος, αντί να κουβαλήσει κάτι μεγαλύτερο, θα προτιμήσει να πάρει την ομπρέλα. Συνεχίζω αυτό που μας παρέθεσε ο Στέργιος. Ο οποίος μπορεί να είναι απόλυτος Hiendάς στον ήχο, όμως στη φωτογραφία θέλει τη βολή του. Εκείνος δεν αποχωρίζεται τα Magnepan ή τα chario, στη φωτογραφία όμως κάνει το αντίστοιχο να ακούει Mp3 από ακουστικά για την ευκολία του.
Η x100 (που δεν ανήκει και στις κόμπακτ) τί σχέση έχει; και τέλος πάντων η συγκεκριμένη μηχανή, από όσα ανέφερε ο kosmous κάνει τα λιγότερα.... τουλάχιστον γι αυτούς που δεν ξέρουν πώς να κάνουν τί (π.χ. συγχρονισμός φλας σε υψηλές ταχύτητες, υπερεστιακή εστίαση, χρήση του οπτικού σκόπευτρου κλπ.) Δεν είναι μηχανή για αδαείς, ούτε α θα πάω παραλία με 2 πιτσιρίκια, ας πάρω και μια x100 μαζί μου.
χαχα, βρε Βλάση τι "απόλυτος χαϊεντάς" μου λες? Με τα μπέριγκερ και τα πηνιοσύρματα?
Και να σου πω, πλέον το 80% της μουσικής μου απόλαυσης βρίσκεται στο πενιχρό bitrate του google music και σε ακουστικά των 10-30 ευρώ.
Ο συμβιβασμός όγκου-ποιότητας υπάρχει πάντα στις φωτογραφικές μηχανές, εξέφρασα τη δική μου εμπειρία, το δικό μου βίωμα σε ότι αφορά τη φωτογραφία.
Αλλά πες μου ρε Βλάση... σε τι bitrate mp3 θεωρείς ότι βρίσκεται η olympus e-pl5?
Διάβασα αυτή την αγγελία για Olympus E-pm1 αγορασμένη την 14/6/14, χωρίς να λέει αν την αγόρασε καινούργια ή μεταχειρισμένη και από που.
Ο πωλητής φαίνεται ότι βιάζεται να την δώσει και κατεβάζει συνεχώς την τιμή.
αγορά από παραδάκι με σφραγίδα του
14-6-2014
την έχω ακόμα αλλα κάτω από 200 δύσκολα φεύγει αφού θα κρατήσω τελικά την d5100 δεν μου χρειάζεται


We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.