Kαι ακόμα καλύτερα κάτι παλιές φιλματεςΓια όποιον θέλει σκόπευτρο με υπερυψηλή ανάλυση και φωτεινότητα, οι dSLR είναι μονόδρομος....![]()

Kαι ακόμα καλύτερα κάτι παλιές φιλματεςΓια όποιον θέλει σκόπευτρο με υπερυψηλή ανάλυση και φωτεινότητα, οι dSLR είναι μονόδρομος....![]()
Θα προτείνω στους Ιάπωνες να δώσουν ποσοστά από τα κέρδη της ΟΜ3 στην Fuji και στην Νικον, έκαναν την καλύτερη προώθηση του μοντέλουΔιαφωνώ εντελώς Κώστα, το πόσο πιάνει ένα παλιό σώμα είναι και θέμα με το πόσα κομμάτια έγινε παραγωγή. Παράδειγμα η απλή compact Fuji ΧF10 την είχα αγοράσει καινούρια 150 ευρώ και τώρα μεταχειρισμένη κάνει 500+!!!...ο κόσμος το έχει γυρίσει στο Ρετρό και τέτοια σώματα που δίνουν αυτή την αίσθηση έχουν ζήτηση. Η fuji το προκάλεσε αυτό και πήρε την μπάλα όλα τα ρετρό σώματα όπως την penf, και όχι επειδή ο κόσμος ξαφνικά θυμήθηκε τι μπορούσε να κάνει η penf.
Η εμφάνιση είναι θέμα και υποκοιμενικο και υπερβολή να λέμε ότι όποιος την δει θα γυρίσει κεφάλι, ψιλοασχημούλα μου φαίνεται η Om3 μακρόστενη χωρίς λόγο και με ανύπαρτο grip. Αισθητά πιο όμορφες είναι οι ΟΜ5 και Em10IV για μένα....άλλα και σε καθαρά ρετρό επίσης πιο όμορφες μου φαίνονται οι Nikon Zf και Nikon ZFc, αυτές και αν δεν ταράξανε την αγορά, χαμός έγινε, απλά επειδή δεν είναι η εταιρία του γούστου σου, δεν έδωσες σημασία, και έδωσες έμφαση σε ότι δεν σου άρεσε σε αυτές.
Υ.Γ. Πως θα γίνει προσιτή στον καθένα μηχανή 2.000 ευρώ? Πανάκριβη είναι σε σημείο αστείο, και να πέσει και στα 1.500 ευρώ που δεν το βλέπω άμεσα, πάλι μηχανη για λίγους θα είναι, προσιτή για τον καθένα θα γίνει αν πέσει κάτω από 1.000 ευρώ...οτιδήποτε πιο πάνω είναι για λίγους...
Υ.Γ. Ωραία η νέα εταιρία προχωρούσε με ότι είχε στα συρτάρια της η παλιά Olympus, για πες μου μια καινοτομία που έχει η Om3 και δεν την είχε κανένα από τα παλιά σώματα?? Κάτι βρε παιδί μου που το πήγαν σε άλλο επίπεδο, που το έξελιξαν αυτοί, και δεν το βρίσκεις σε καμία Om1, Penf, Om5 κλπ??
Υ.Γ. Το τερμάτισε με την ΟΜ3?? αν έβαζε και καλύτερο σκόπευτρο, grip έχτρα στην συσκευασία (όπως παλιά η Pmetax), joystick, 2 κάρτες μνήμης, καλύτερη οθόνη, Panorama, περισσότερα έτοιμα χρωματικά προφίλ από την εταιρία, ένα HDR που να δουλεύει σωστά, νέο αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης κλπ...τι θα έκανε τότε θα το τερμάτιζε Χ5?
Άλλο αυτό Κώστα, βάλε μια οποαδήποτε EOS 5D η D850 και είναι σαν να είσαι στο Λυκαβηττό τον Δεκαπενταύγουστο..
Απλά με τις mirrorless αποκτήσαμε ένα ακόμη θέμα για να γκρινιάζουμε..![]()
έχω ακόμα 2 " φιλματες" μια Nikon fm2, και μια Nikon f5, όποτε έπαιρνα μαζί μου την f5 χάζευα το σκόπευτρο... έχω χρόνια να φωτογραφίσω με νεγκατιβς, καμία φορά κοιτάζω μέσα απ την F5, δεν με εντυπωσιάζει πλέον.Kαι ακόμα καλύτερα κάτι παλιές φιλματες![]()
Δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτε μαζί του εδώ και καιρό , έχει ξεφύγει και βγάζει μνησικακία στα περισσότερα review του , πιθανόν θα έχει τους λόγους του αλλα δεν πρέπει να το κάνει τόσο φανερά.Έβγαλε και τις πρώτες εντυπώσεις και ο Robin Wong... και την θεωρεί από κοντά την OM3 πιο όμορφη και από την PENF!
Και τέλος τα κλασσικά σχόλια για την τιμή. Αν γκινιάζουμε εμείς στην Ελλάδα για την τιμή, φανταστείτε στη Μαλαισία με βασικό μισθό ~300-350 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.