Ευχαριστώ πολύ ! Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου !Όχι δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω , ότι είχα δει τα έχω ποσταρει.
Εγώ πήρα το γκριπ της Leophoto αλλά θα το βάζω μόνο αν πουλήσω κάποια στιγμή την ΟΜ1 και δουλέψω με τηλεφακό
Καλοκλικωτη εύχομαι

Οπως θα δεις και η Emily τον ίδιο συνδιασμό τηλεφακού δοκίμασε στην Ισλανδια και από ότι φαίνεται δούλεψε μια χαράΔοκιμαστικές λήψεις σήμερα με χρήση τηλεφακού...
Χωρίς γκριπ με φορεμένο τον Leica 100-400mm εδώ σε πλήρη ανάπτυξη...
View attachment 255866
Πιστευω οτι με ένα γκριπ θα είναι μια χαρά... Χωρίς γκριπ αν έχεις αρχίσει να συνηθίζεις το πιάσιμο της και με λίγη παραπάνω βοήθεια απο το άλλο χέρι κάνεις δουλειά, αλλα σίγουρα για μεγαλύτερη άνεση θέλει γκριπ. Το καλό είναι οτι οι τηλεφακοί για το σύστημα δεν είναι έναν τόνο...
Στις δοκιμές την έπεσα στα περιστέρια.... Ανεβάζω δυο δείγματα παρακάτω ....
View attachment 255867
View attachment 255868
www.lifeguard-design.com
www.lifeguard-design.com

Καλοσχεδιασμένο είναι απλά δεν έχει την πρόσθετη L plate του Leofoto grip για κάθετη τοποθέτησή του γκριπ σε τριπόδι
Μου αρέσουν αυτά τα δύο γιατί έχουν ασημί χρώμα ή μεταλλική βάση τους και δεν ξεχωρίζει ενώ στο μαμισιο είναι μαύρη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.