Ομαδική αγορά αναλώσιμων Husqvarna, Oregon και Karcher

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Καλησπέρα μαστόρια.

Παίρνοντας έμπνευση από αντίστοιχες κινήσεις για ομαδικές αγορές από καταστήματα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω ότι έχω "άκρες" για καλύτερες τιμές σε προίοντα των εταιριών Husqvarna, Oregon και Karcher.

Συγκεκριμένα , έχω φίλο ιδιοκτήτη καταστήματος ο οποίος λόγω μετακόμισης και για να ενισχύσει λίγο την ρευστότητα κάνει πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του καταλόγου στα περισσότερα αναλώσιμα των παραπάνω εταιρειών.

Το κομμάτι των αποστολών θα το αναλάβω εγώ και ενδεικτικά να αναφέρω ότι το κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ είναι περίπου 1.5 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά οπότε για μικροπράγματα είναι ότι πρέπει.

Ενδεικτικές προσφορές για την ώρα:

1)Κεφαλή Husqvarna Τ45Χ (Μ12): 25

2)Γάντια Husqvarna δερμάτινα: 10

3)Γυαλιά Προστασίας Husqvarna (αντιθαμβωτικά): 18

4)Βιολογικό λάδι λάμας και αλυσίδας 1L : 6

5) Γυαλιά προστασίας Oregon (κίτρινα και διάφανα): 5

6) Ωτοασπίδες Husqvarna : 9

7) Κράνος με ωτοασπίδες Husqvarna: 40

8) Κράνος Δασοκομίας Functional: 42

9) Oregon αντισκωριακό σπρεύ Premium (300 ml): 4.5 ευρώ

10) Τσάντα Husqvarna: 20

11) Καθαριστικά Karcher 1 L (πέτρας, πλαστικού, χαλιών, αυτοκινήτου): 6 ευρώ

12) Καθαριστικά Karcher 0.5 L (κάνουν 5 L με προσθήκη νερού): 7 ευρώ

Πέραν όλων αυτών σας παραθέτω και μερικές φωτό με τα διαθέσιμα πριόνια Samurai, μεσινέζες Oregon και Αξεσουάρ Karcher (δείτε τι σας ενδιαφέρει και μπορώ να ρωτήσω για καλύτερες τιμές).

Οι τιμές που φαίνονται δεν είναι για τους καλούς πελάτες!!! :)

Εννοείται ότι όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο καλύτερες τιμές μπορούμε να πετύχουμε (ίσως και μικρότερες από αυτές που σας βάζω).

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να μην εκμεταλλεύομαι μόνο εγώ τις καλές τιμές που κάνει (παίζει να είναι οι καλύτερες στις Ελλάδα σε μερικά είδη).

Γράψε τι ακριβώς θέλεις να συμπληρώνω σιγά σιγά την λίστα!!!! :)

Κανέ μια ερώτηση για τα εξής....
- πριόνια samurai με 33άρα λάμα και με την αμέσως μικρότερη (24άρα νομίζω;)
- αν έχει λεπίδες (μαχαίρια) για μηχανές του γκαζόν, για μηχανήματα McCulloch που ανήκει κ αυτή στη Husqvarna. Στο parts list η μαμά λεπίδα έχει κωδικό 504 11 33–01, πιθανώς όμως να ταιριάζει και αυτή .

- αν έχει λεπίδες (μαχαίρια) για μηχανές του γκαζόν, για μηχανήματα McCulloch που ανήκει κ αυτή στη Husqvarna. Στο parts list η μαμά λεπίδα έχει κωδικό 504 11 33–01, πιθανώς όμως να ταιριάζει και αυτή .

Στην φωτό που ανέβασα με τα πριόνια πρέπει να έχει λογικά 33άρια. Εγώ έχω αυτό που μπαίνει σε πριόνι και ακόμα και με το χέρι είναι πολύ άνετο στον χειρισμό.
Θέλεις με ίσια λάμα?

Επίσης έχει κάποιες λεπίδες σε μία άκρη αλλά σαν αυτή που δείχνεις που κάνει και χορτολίπανση δεν νομίζω να έχει άμεσα διαθέσιμη.
Αν πάλι θες απλή νομίζω ότι σύμφωνα με το πλάτος κοπής της μηχανής σου θέλεις μαχαίρι 50 cm η ότι ταιριάζει σε μηχανή με πλάτος κοπής 50 cm.
Θα ρωτήσω αύριο και θα βάλω και τιμές στα πριόνια...

Καλημέρα!
Προτιμώ την κυρτή λάμα, κυρίως γιατί πάντα τέτοιες είχα και έκανα τη δουλειά μου καλά - να πω την αλήθεια όμως δε γνωρίζω τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματά της έναντι της ίσιας. Αν ξέρεις κάτι μοιράσου τη γνώση σου :)
Αν έχει κάποιο που έχει υποδοχή για να μπει σε κοντάρι ακόμη καλύτερα, έχω ήδη ένα (νομίζω samurai κ αυτό), ας υπάρχει κ ένα δεύτερο για ανταλλακτικό. Αν βλέπω καλά στη φωτό ακόμη και αυτά έχουν λαστιχένια επένδυση στη λαβή για μεγαλύτερη άνεση, το δικό μου είναι πιο παλιό και έχει την κλασική σωληνωτή λαβή.

Ως προς τις λεπίδες η μηχανή μου έχει πλάτος κοπής 51 cm, και επειδή χρησιμοποιώ τη χορτολίπανση καλό θα ήταν να βρεθεί παρόμοια. Στο τοπικό κατάστημα δεν είχαν γι' αυτό το ψάχνω παραπάνω. Απλά δεν ξέρω αν η μαμά λεπίδα (με κωδικό 504 11 33–01) έχει ίδιο "κούμπωμα" (διάμετρο κεντρικής οπής) με αυτήν που έβαλα στο παραπάνω λινκ.

Σε κάθε περίπτωση δεν τα βιάζομαι τα πράγματα γιατί όπως έγραψα στο άλλο τοπικό, στο εξοχικό θα πάω αφού μπει το νέο έτος, αλλά καλό είναι να ξέρω τι παίζει.

Εννοείται ότι αν στο μεταξύ υπάρξουν μεταβολές στις τιμές που μπορεί να προσφέρει ο άνθρωπος, αυτό είναι απολύτως κατανοητό.

Last edited:
Το κόκκινο θα πάρεις τότε φίλε μου. Το έχω εγώ και είναι πολύ καλό.
Στο κλάδεμα η κυρτή λάμα βοηθάει περισσότερο νομίζω γιατί αγκαλιάζει μεγαλύτερη επιφάνεια κοπής και βολεύει σε όλες τις γωνίες, άσε που δεν μαγκώνει κιόλας εύκολα σε αντίθεση με την ίσια λάμα...

Οι υποδοχές για τα μαχαίρια ξέρω ότι δεν αλλάζουν ωστόσο εγώ βρήκα ότι έχεις την Husqvarna R150SV (ίδια με mcculloch και partner).
Θα σου πω τιμές για τα διαθέσιμα μαχαίρια που έχει.

Όταν λέω χορτολίπανση δεν εννοώ ότι με το απλό μαχαίρι δεν κάνει , απλά με αυτό με τις εγκοπές στην άκρη ψιλοτεμαχίζει ακόμα περισσότερο το χόρτο.
Να ξέρεις ότι η διαφορά τιμής μεταξύ των 2 αυτών μεχαιριών είναι σεβαστή (μπορεί και 2πλάσια).

Έχω την McCulloch M51–140RP, 51 cm πλάτος κοπής λέει, τώρα αν είναι ίδια με την αντίστοιχη Husqvarna δεν το ξέρω, πολύ πιθανόν όμως.

Έχω την McCulloch M51–140RP, 51 cm πλάτος κοπής λέει, τώρα αν είναι ίδια με την αντίστοιχη Husqvarna δεν το ξέρω, πολύ πιθανόν όμως.

Ρώτησα και είναι ακριβώς η ίδια φίλε μου.
Απλά το θέμα είναι ότι παλαιότερα υπήρχε σε έλλειψη το μαχαίρι και θα ρωτήσει αν υπάρχει γιατί χρειάζεται 2 τέτοια.
Οπότε θα σε ενημερώσω άμεσα για την τιμή. Δυστυχώς παίρνει το ακριβό μοντέλο που το γνήσιο φτάνει κοντά τα 30 - 35 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νίκο κάνε μια ερώτηση αν σου είναι εύκολο. Μήπως υπάρχει το εργαλειακι της husqvarna για ακόνισμα της αλυσίδας; Σ ευχαριστώ

Θανάση, δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο δυστυχώς. Εννοείς αυτό εδώ έτσι?

http://www.tsikinas.gr/προϊόν/σετ-ακονίσματος-husqvarna/

Νομίζω γύρω στα 15 ευρώ κοστίζει το συγκεκριμένο.

Παραθέτω και τις τιμές προσφοράς για τα πριόνια Samurai

http://postimg.org/image/sa2myfphx/

Κωδικός - Τιμή προσφοράς (Με αρχή από τα αριστερά πάνω της εικόνας)

GKS 300 LH 25
JS 240 LH 20
GKL 240 LH 18
GC 180 MH 13
Κονταροπρίονο 13
C 330 LH 12
FC 180 LH 13
FC 210 LH 14
FC 240 LH 15

Πριόνι Husqvarna 17 (240 mm)
Πριόνι ARS Turbocut CAM24 24

Θελω μια τσαντα μαεστρο... -bye-

Κ ενα κονταροπριονο θελω...

Originally Posted by thanasisvr View Post

Νίκο κάνε μια ερώτηση αν σου είναι εύκολο. Μήπως υπάρχει το εργαλειακι της husqvarna για ακόνισμα της αλυσίδας; Σ ευχαριστώ

http://www.tsikinas.gr/%CF%80%CF%81%...%82-husqvarna/

Ναι, αυτό ακριβώς. Σ' ευχαριστώ πάντως!

Θελω μια τσαντα μαεστρο... -bye-

Κ ενα κονταροπριονο θελω...

Μία έχει άλλωστε και είναι δικιά σου Σίφη.

Originally Posted by thanasisvr View Post

http://www.tsikinas.gr/%CF%80%CF%81%...%82-husqvarna/

Ναι, αυτό ακριβώς. Σ' ευχαριστώ πάντως!

Απ ότι μου είπε δεν πολυαξίζει σαν εργαλείο και δεν θα το φέρει γιατί δεν το παίρνει κανείς...

Μέχρι στιγμής έχουμε:

Sifis_samos: τσάντα πλάτης και κονταροπρίονο = 20+13=33

Και εδώ κατάλογος με το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/03-06-2015_Διφυλλο.pdf

Κόστος αντικαταβολής 2.3 ευρώ. Οπότε η κατάθεση είναι προτιμότερη....

Φίλε μου, το μαχαίρι το γνήσιο με χορτολίπανση κοστίζει 25 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμο αν το θες.

Ευχαριστώ πολύ, η τιμή είναι πολύ καλή δεδομένου ότι στο amazon έχει 29 + μεταφορικά και σε τοπικό κατάστημα βρίσκω απλά μαχαίρια με τιμές γύρω στα 20 ....
Αν όπως είπες η PX3 έχει το ίδιο κούμπωμα με τη μαμά λεπίδα είμαστε ΟΚ.
Απλά επειδή αυτό μαζί με το κονταροπρίονο δεν θα τα χρειαστώ μέχρι να ξαναπάω στο εξοχικό κατά Φλεβάρη μεριά, δεν υπάρχει λόγος να τα πάρω από τώρα. Θα μιλήσουμε αν είναι αφού μπει το νέο έτος για να το κανονίσουμε.

Ευχαριστώ πολύ, η τιμή είναι πολύ καλή δεδομένου ότι στο amazon έχει 29 + μεταφορικά και σε τοπικό κατάστημα βρίσκω απλά μαχαίρια με τιμές γύρω στα 20 ....
Αν όπως είπες η PX3 έχει το ίδιο κούμπωμα με τη μαμά λεπίδα είμαστε ΟΚ.
Απλά επειδή αυτό μαζί με το κονταροπρίονο δεν θα τα χρειαστώ μέχρι να ξαναπάω στο εξοχικό κατά Φλεβάρη μεριά, δεν υπάρχει λόγος να τα πάρω από τώρα. Θα μιλήσουμε αν είναι αφού μπει το νέο έτος για να το κανονίσουμε.

Το μαχαίρι σου είναι πλέον ετοιμοπαράδοτο, όποτε θες μου λες να σου το στείλω.