Καλησπέρα μαστόρια.
Παίρνοντας έμπνευση από αντίστοιχες κινήσεις για ομαδικές αγορές από καταστήματα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω ότι έχω "άκρες" για καλύτερες τιμές σε προίοντα των εταιριών Husqvarna, Oregon και Karcher.
Συγκεκριμένα , έχω φίλο ιδιοκτήτη καταστήματος ο οποίος λόγω μετακόμισης και για να ενισχύσει λίγο την ρευστότητα κάνει πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του καταλόγου στα περισσότερα αναλώσιμα των παραπάνω εταιρειών.
Το κομμάτι των αποστολών θα το αναλάβω εγώ και ενδεικτικά να αναφέρω ότι το κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ είναι περίπου 1.5 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά οπότε για μικροπράγματα είναι ότι πρέπει.
Ενδεικτικές προσφορές για την ώρα:
1)Κεφαλή Husqvarna Τ45Χ (Μ12): 25
2)Γάντια Husqvarna δερμάτινα: 10
3)Γυαλιά Προστασίας Husqvarna (αντιθαμβωτικά): 18
4)Βιολογικό λάδι λάμας και αλυσίδας 1L : 6
5) Γυαλιά προστασίας Oregon (κίτρινα και διάφανα): 5
6) Ωτοασπίδες Husqvarna : 9
7) Κράνος με ωτοασπίδες Husqvarna: 40
8) Κράνος Δασοκομίας Functional: 42
9) Oregon αντισκωριακό σπρεύ Premium (300 ml): 4.5 ευρώ
10) Τσάντα Husqvarna: 20
11) Καθαριστικά Karcher 1 L (πέτρας, πλαστικού, χαλιών, αυτοκινήτου): 6 ευρώ
12) Καθαριστικά Karcher 0.5 L (κάνουν 5 L με προσθήκη νερού): 7 ευρώ
Πέραν όλων αυτών σας παραθέτω και μερικές φωτό με τα διαθέσιμα πριόνια Samurai, μεσινέζες Oregon και Αξεσουάρ Karcher (δείτε τι σας ενδιαφέρει και μπορώ να ρωτήσω για καλύτερες τιμές).

Οι τιμές που φαίνονται δεν είναι για τους καλούς πελάτες!!!
Εννοείται ότι όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο καλύτερες τιμές μπορούμε να πετύχουμε (ίσως και μικρότερες από αυτές που σας βάζω).
Παίρνοντας έμπνευση από αντίστοιχες κινήσεις για ομαδικές αγορές από καταστήματα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να αναφέρω ότι έχω "άκρες" για καλύτερες τιμές σε προίοντα των εταιριών Husqvarna, Oregon και Karcher.
Συγκεκριμένα , έχω φίλο ιδιοκτήτη καταστήματος ο οποίος λόγω μετακόμισης και για να ενισχύσει λίγο την ρευστότητα κάνει πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του καταλόγου στα περισσότερα αναλώσιμα των παραπάνω εταιρειών.
Το κομμάτι των αποστολών θα το αναλάβω εγώ και ενδεικτικά να αναφέρω ότι το κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ είναι περίπου 1.5 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά οπότε για μικροπράγματα είναι ότι πρέπει.
Ενδεικτικές προσφορές για την ώρα:
1)Κεφαλή Husqvarna Τ45Χ (Μ12): 25
2)Γάντια Husqvarna δερμάτινα: 10
3)Γυαλιά Προστασίας Husqvarna (αντιθαμβωτικά): 18
4)Βιολογικό λάδι λάμας και αλυσίδας 1L : 6
5) Γυαλιά προστασίας Oregon (κίτρινα και διάφανα): 5
6) Ωτοασπίδες Husqvarna : 9
7) Κράνος με ωτοασπίδες Husqvarna: 40
8) Κράνος Δασοκομίας Functional: 42
9) Oregon αντισκωριακό σπρεύ Premium (300 ml): 4.5 ευρώ
10) Τσάντα Husqvarna: 20
11) Καθαριστικά Karcher 1 L (πέτρας, πλαστικού, χαλιών, αυτοκινήτου): 6 ευρώ
12) Καθαριστικά Karcher 0.5 L (κάνουν 5 L με προσθήκη νερού): 7 ευρώ
Πέραν όλων αυτών σας παραθέτω και μερικές φωτό με τα διαθέσιμα πριόνια Samurai, μεσινέζες Oregon και Αξεσουάρ Karcher (δείτε τι σας ενδιαφέρει και μπορώ να ρωτήσω για καλύτερες τιμές).

Οι τιμές που φαίνονται δεν είναι για τους καλούς πελάτες!!!
Εννοείται ότι όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο καλύτερες τιμές μπορούμε να πετύχουμε (ίσως και μικρότερες από αυτές που σας βάζω).