Ομαδική αγορά αναλώσιμων Husqvarna, Oregon και Karcher

Τσαντα-κονταροπριονο!!

Τιποτα δε παρελαβα... Ειχα απιστευτο τρεξιμο και το ξεχασα τελειως!! Δευτερα πουρνο πουρνο φιλε...

Τσαντα-κονταροπριονο!!

Τιποτα δε παρελαβα... Ειχα απιστευτο τρεξιμο και το ξεχασα τελειως!! Δευτερα πουρνο πουρνο φιλε...

Οκ Σίφη. Δνε υπάρχει πρόβλημα, συνήθως και ο ταχυδρόμος αργεί να φέρει χαρτί γι αυτό σου το αναφέρω!! :)

Δες τα πμ σου σε λίγο...

Το μαχαίρι σου είναι πλέον ετοιμοπαράδοτο, όποτε θες μου λες να σου το στείλω.
Φίλε μου ευχαριστώ πολύ.
Θα σε ενημερώσω μέσα στον Γενάρη για να κανουμε την παραγγελία.

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά αναλώσιμων Husqvarna, Oregon και Karcher

Απο αυτα τι μπορουμε να βρουμε Νικο?
http://www.husqvarna.com/us/accessories/gloves/

Έχω το Classic Κυριάκο, υπέροχο γάντι αλλά δεν το φοράω γιατί ...το λυπάμαι. :flipout:

h410-0864.ashx

Κυριάκο άμεσα διαθέσιμα μόνο τα αυτά που παραθέτει και ο Μπάμπης στα 10 ευρώ το ζευγάρι.
Μετά κατόπιν παραγγελίας τα γάντια προστασίας για αλυσοπρίονο στην τιμή προσφοράς...

Όσοι ενδιαφέρεστε για μηχανήματα αλλά και αναλώσιμα Karcher εκδηλώστε ενδιαφέρον γιατί μάλλον θα έχω καλύτερες τιμές και από αυτές των προσφορών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομαδική αγορά αναλώσιμων Husqvarna, Oregon και Karcher

Έτοιμω σε βλέπω... Να την βάλω την 6άρα?

Δεν βιάζομαι αλλά μ´ ενδιαφέρει. Ξέρουμε τιμή;

Η τιμή προσφοράς με το νέο έτος Μπάμπη είναι 210 ευρώ σύμφωνα με τον ανεπίσημο κατάλογο της Karcher.
Αν σου βάλω και τα μεταφορικά μέσα στα 210 είσαι οκ? :)

Στο συγκεκριμένο μοντέλο το μικτό κέρδος δεν είναι ούτε 30 ευρώ στην τιμή που σου βγάζω, οπότε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Φίλε Diabolic καλησπέρα,
Αν και δεν θέλω κάτι σε Karcher (χμμ., ένα πιεστικό και μια σκούπα που να ρουφάει και υγρά θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά δεν υπάρχει σάλιο), σε καμιά δεκαριά μέρες μπορούμε να δρομολογήσουμε την παραγγελία που συζητούσαμε παλιότερα. Κονταροπρίονο, μαχαίρι χορτολίπανσης μηχανής γκαζόν 51cm, και κανά δυο άλλα πραγματάκια. Θα σου στείλω PM με τη λίστα για να μου πεις ενημερωμένες τιμές και κανονίσουμε τα περαιτέρω.

Φίλε Diabolic καλησπέρα,
Αν και δεν θέλω κάτι σε Karcher (χμμ., ένα πιεστικό και μια σκούπα που να ρουφάει και υγρά θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά δεν υπάρχει σάλιο), σε καμιά δεκαριά μέρες μπορούμε να δρομολογήσουμε την παραγγελία που συζητούσαμε παλιότερα. Κονταροπρίονο, μαχαίρι χορτολίπανσης μηχανής γκαζόν 51cm, και κανά δυο άλλα πραγματάκια. Θα σου στείλω PM με τη λίστα για να μου πεις ενημερωμένες τιμές και κανονίσουμε τα περαιτέρω.

Εντάξει φίλε μου. Αναμένω.

Να αναστήσω λίγο το θέμα.

Όποιος ενδιαφέρεται για σκούπα πολλαπλών χρήσεων (WD 2, WD3 Premium, WD5, WD6 P) και ατμοσύστημα Karcher (SC1, SC2, SC3 DS 5800) καθώς και τα αναλώσιμα τους, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα του αντιπροσώπου της περιοχής μου με τιμές καλύτερες από το φθηνότερο e-shop της Ελλάδας.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι υπάρχει η WD6 P σφραγισμένη στα 185 ευρώ (μόνο 1 κομμάτι).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να αναλάβω να του την στείλω.