Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο νήμα του forum αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω απλά στα ερωτήματά σου.
Είναι αξιόπιστο κινεζομάγαζο και πληρώνεις είτε με paypal (προτεινόμενη αφού έχεις την κάλυψή του) είτε με κάρτα.
Γενικά, οι επιστροφές σε κινεζομάγαζα είναι προβληματικές, από πολλές απόψεις (χρονοβόρες διαδικασίες, ταχυδρομική αποστολή κλπ), και, προσωπικά, δεν θα την ακολουθούσα αν μου τύχαινε. Προτιμότερη η συζήτηση με το μαγαζί για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Πρόσφατα αγόρασα κινητό και στους 2 μήνες η μπαταρία έδειξε μια περίεργη συμπεριφορά. Τους ενημέρωσα, ζήτησαν φωτο του κουτιού παράδοσης, του κινητού και της μπαταρίας (πάντα καταγράφω τις αγορές μου), απάντησαν ότι δεν μπορούν να στείλουν μπαταρία με συστημένη αποστολή (tracking #) και πρότειναν να αγοράσω από αλλού και θα μου στείλουν τα χρήματα. Μόλις έστειλαν από το άλλο κατάστημα τη μπαταρία, τους έστειλα το σχετικό μήνυμα με την απόδειξη πληρωμής του paypal και πίστωσαν αμέσως στο paypal το ποσό αγοράς.
Ο χρόνος παραλαβής είναι συνήθως 3 βδομάδες και εγώ επιλέγω αποστολή με τα ταχυδρομεία είτε της Ολλανδίας είτε της Σιγκαπούρης.