Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, τα δέματα που εισάγονται με courier, από τρίτες χώρες, σταματάνε οπωσδήποτε στο τελωνείο, η εταιρεία, "φροντίζοντας" τα του οίκου της, ζητάει από τον παραλήπτη απόδειξη είτε κάρτας είτε paypal, μαζί με τη σχετική εξουσιοδότηση, για τον εκτελωνισμό, και πάνω στην αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ ασφάλεια, αν έχεις επιλέξει) υπολογίζει αφενός την αμοιβή του εκτελωνιστή (της), τα αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα αφετέρου τον ΦΠΑ και τον δασμό, αν η αξία είναι πάνω από 150 .

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

αν κανεις εικονική παραγγελία και προχωρήσεις τα στάδιο σε αφήνει και σου υπολογίζει τα εξοδα για Ελλάδα..
ετσι το έκανα, δεν είχα δει οτι έχει ελάχιστη παραγγελία..
Αρα με 6τμχ το ποσο γίνεται 160$ (γυρω στα 25Ευρώ ο καθένας)
Με τους φόρους κτλ δεν ξέρω.. ρίσκο.. όπως ότι και να πάρεις απο Αμερική..
Θα του πουμε τα κλασικα.. να βγαλει συσκευασιες.. να μην γραψει πουθενα στο δεμα αξια..
δεν νομιζω να έχουμε θέμα.. μικρό και ελαφρύ θα είναι το δέμα.. (max 6τμχ)

Επτά τεμάχια πρέπει να αγοραστούν (150/22,99=6,52).

Το κόστος των μεταφορικών που φαίνεται στην εικονική αγορά είναι για Αμερική και το αναφέρει :

Shipping prices are for the contiguous 48 United States.
International Orders: Send a Quote Request to [email protected]

Για Διεθνείς αποστολές όπως Ελλάδα πρέπει να στείλεις email.

Εάν τα στείλει με USPS η πιθανότητα να περάσει τελωνείο μειώνεται πάρα πολύ αλλά το ρίσκο είναι υπαρκτό.

Μέσω Amazon.com στα 35 ευρώ που σου είχα πει περιλαμβάνονταν και οι φόροι (κόστος + μεταφορικά + φόρους) οπότε δεν ρίσκαρες τίποτε σε σχέση με το τελωνείο.

Αν προχωρήσεις την παραγγελία θα δεις ότι βάζεις κανονικά Ελλάδα και σου βγάζει τα έξοδα για Ελλάδα.. αν πάρεις 6τμχ το συνολικό ποσό βγαίνει κάπου στα 160δολαρια..
Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να μαζευόμαστε οπότε..
Πάντως εγώ έχω αγοράσει πάνω από 100 πράγματα από Αμερική και δεν έτυχε να κρατήσουν κάτι στο τελωνείο.. τα έξοδα αποστολής είναι γύρω στα 20δολαρια οπότε υποθέτω ότι θα τα στείλει με usps. Όποιος θέλει να το προχωρήσουμε εγώ είμαι μέσα πάντως. . Αλλιώς θα δώσω αλλά 10ευρω και θα το πάρω από αλλού μόνος μου μιας και το λιγουρευομαι καιρό!

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη.

Αν προχωρήσεις την παραγγελία θα δεις ότι βάζεις κανονικά Ελλάδα και σου βγάζει τα έξοδα για Ελλάδα.. αν πάρεις 6τμχ το συνολικό ποσό βγαίνει κάπου στα 160δολαρια..
Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να μαζευόμαστε οπότε..
Πάντως εγώ έχω αγοράσει πάνω από 100 πράγματα από Αμερική και δεν έτυχε να κρατήσουν κάτι στο τελωνείο.. τα έξοδα αποστολής είναι γύρω στα 20δολαρια οπότε υποθέτω ότι θα τα στείλει με usps. Όποιος θέλει να το προχωρήσουμε εγώ είμαι μέσα πάντως. . Αλλιώς θα δώσω αλλά 10ευρω και θα το πάρω από αλλού μόνος μου μιας και το λιγουρευομαι καιρό!

Τους έστειλα email για το κόστος των μεταφορικών και μου απάντησαν ότι είναι 42.75 δολάρια ανα Pound

Τα εργαλεία συν την συσκευασία ζυγίζουν περίπου 1 κιλό =2.2 pounds = 2.2 * 42.75 =94 δολάρια

Άρα το κόστος για 6-7 τεμάχια είναι περίπου 36-37 δολάρια.

Μαστορια τι το εξαιρετικο εχει αυτο το εργαλειο; Μου διαφευγει κατι; Ενα της stanley που χω ειναι σουπερ, τι παραπανω εχει δαυτο;

Μαστορια τι το εξαιρετικο εχει αυτο το εργαλειο; Μου διαφευγει κατι; Ενα της stanley που χω ειναι σουπερ, τι παραπανω εχει δαυτο;

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ..

Εγώ δεν χρησιμοποιώ γαλλικά κλειδιά, είναι ογκώδη, δεν μαγκώνουν όπως οι γκαζοτανάλιες κλειδιά, πληγώνουν τα παξιμάδια ...

Knipex 86 05 150.jpg

Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνουμε μία παραγγελία για την γωνιά αυτή.Λυπάμαι που δεν πρόλαβα την προηγούμενη.Ελπίζω να μαζευτουμε γρήγορα.Ναστε καλά . Κωνσταντίνος

Εγω θελω αυτο, αν ποτε μπορει να αποσταλλει στην Ελλαδα. Το παρακολουθω συνεχως μηπως αλλαξει κατι.

http://www.amazon.de/gp/product/B00...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A384AH8Q7NRTDK

41URUngP57L.jpg

Μιχάλη από ότι βλέπω ούτε κάν τό έχει τώρα τό Γερμανικό amazon,καί βλέπω ότι κυκλοφορεί καί ένας κλώνος .Ωραίο εργαλείο,εγώ είμαι μέσα για ομαδική.

Μιχάλη από ότι βλέπω ούτε κάν τό έχει τώρα τό Γερμανικό amazon,καί βλέπω ότι κυκλοφορεί καί ένας κλώνος .Ωραίο εργαλείο,εγώ είμαι μέσα για ομαδική.

Μια χαρα ειναι αλλα βλεπω οτι ειναι 120 βολτ και χρειαζεται μετασχηματιστη (μικρο το κακο) και ερχεται 200 ευρω περιπου το τεμαχιο με δασμους και μεταφορικα. too much...

Μια χαρα ειναι αλλα βλεπω οτι ειναι 120 βολτ και χρειαζεται μετασχηματιστη (μικρο το κακο) και ερχεται 200 ευρω περιπου το τεμαχιο με δασμους και μεταφορικα. too much...

Εννοείται πώς όχι Μιχάλη,απλά έβαλα τό λίνκ γιά τόν κλώνο (ποιό από τά δύο βέβαια είναι κλώνος δέν ξέρουμε)
Υπομονή συνέχειας νά δούμε τί γίνεται μέ τό Γερμανικό αμαζόν άν τό ξαναφέρει καί άν στέλνει Ελλάδα.

Μιχάλη από ότι βλέπω ούτε κάν τό έχει τώρα τό Γερμανικό amazon,καί βλέπω ότι κυκλοφορεί καί ένας .Ωραίο εργαλείο,εγώ είμαι μέσα για ομαδική.

http://www.scrollsawvillage.com/topic/11232-advice-please-worx-blade-runner-650-vs-rockwell/

Θα πάρω το γαλικό Channellock 8WCB (που μελετάω τόσο καιρό..)
Ο πωλητής έχει 2 διαθέσιμα οπότε αν θέλει το άλλο κάποιος ας μου στείλει να του το πάρω..
στα 32ευρώ

Γιατί να δώσεις τσάμπα λεφτά; Είναι ίδιο με το Irega που το πήρα 22 χωρίς ΦΠΑ από Ελλάδα. Η Irega το κατασκευάζει.

Αυτό πήρες? IR92SW8
Γιατί έξω το έχουν 55$
Απο πού?
Μου έχει κολλήσει το ρημάδι το άλλο..

Εγώ πήρα αυτό, SW0-92 από τον Κολλέρη στο Πειραιά. Είναι το 6ιντσο. Έχει και το 8ιντσο. Έχει και το SW0-92XS. Μη μπλέξεις με διαδίκτυο, δεν αξίζει το κόπο.

333d9x4.jpg

Καλημέρα. Θέτω το ερώτημα εδώ μιας και είναι το πιο σχετικό από τα υπάρχοντα νήματα. Μπορεί ίσως κάποιος να κάνει μια γρήγορη εη\νημέρωση όσον αφορά και το τι παίζει με το banggood και τις αγορές από αυτό; Δουλεύει ή έχουμε φάει πόρτα λόγο των capital controls; Είναι αξιόπιστο ή όχι; Πληρωμές πως γίνονται; Απευθείας χρέωση στην κάρτα ή μόνο μέσω Paypal; Return policy υπάρχει ή όχι; Η αγορά είναι διασφαλισμένη και αν ναι από ποιον; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν οι αγορέ στην Ελλάδα; Ευχαριστώ προκαταβολικά, χρόνια πολλά και καλή επιστροφή στους αδειούχους του Πάσχα με ασφάλεια και προσοχή.

Υ.Γ. Αν τα ερωτήματα είναι άσχετα με το υπάρχον νήμα παρακαλώ από τους διαχειριστές να μεταφερθούν στο αντίστοιχο σωστό.

Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο νήμα του forum αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω απλά στα ερωτήματά σου.

Είναι αξιόπιστο κινεζομάγαζο και πληρώνεις είτε με paypal (προτεινόμενη αφού έχεις την κάλυψή του) είτε με κάρτα.
Γενικά, οι επιστροφές σε κινεζομάγαζα είναι προβληματικές, από πολλές απόψεις (χρονοβόρες διαδικασίες, ταχυδρομική αποστολή κλπ), και, προσωπικά, δεν θα την ακολουθούσα αν μου τύχαινε. Προτιμότερη η συζήτηση με το μαγαζί για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Πρόσφατα αγόρασα κινητό και στους 2 μήνες η μπαταρία έδειξε μια περίεργη συμπεριφορά. Τους ενημέρωσα, ζήτησαν φωτο του κουτιού παράδοσης, του κινητού και της μπαταρίας (πάντα καταγράφω τις αγορές μου), απάντησαν ότι δεν μπορούν να στείλουν μπαταρία με συστημένη αποστολή (tracking #) και πρότειναν να αγοράσω από αλλού και θα μου στείλουν τα χρήματα. Μόλις έστειλαν από το άλλο κατάστημα τη μπαταρία, τους έστειλα το σχετικό μήνυμα με την απόδειξη πληρωμής του paypal και πίστωσαν αμέσως στο paypal το ποσό αγοράς.

Ο χρόνος παραλαβής είναι συνήθως 3 βδομάδες και εγώ επιλέγω αποστολή με τα ταχυδρομεία είτε της Ολλανδίας είτε της Σιγκαπούρης.

Εχει δοκιμασει κανεις να αφορασει κατι απο εξωτερικο με καρτα?
Προσπαθω εδω και λιγες μερες και τρωω πορτα! Παλιοτερα δεν ειχα θεμα.

Βγάλε revolut να σωθείς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο νήμα του forum αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω απλά στα ερωτήματά σου.

Είναι αξιόπιστο κινεζομάγαζο και πληρώνεις είτε με paypal (προτεινόμενη αφού έχεις την κάλυψή του) είτε με κάρτα.
Γενικά, οι επιστροφές σε κινεζομάγαζα είναι προβληματικές, από πολλές απόψεις (χρονοβόρες διαδικασίες, ταχυδρομική αποστολή κλπ), και, προσωπικά, δεν θα την ακολουθούσα αν μου τύχαινε. Προτιμότερη η συζήτηση με το μαγαζί για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Πρόσφατα αγόρασα κινητό και στους 2 μήνες η μπαταρία έδειξε μια περίεργη συμπεριφορά. Τους ενημέρωσα, ζήτησαν φωτο του κουτιού παράδοσης, του κινητού και της μπαταρίας (πάντα καταγράφω τις αγορές μου), απάντησαν ότι δεν μπορούν να στείλουν μπαταρία με συστημένη αποστολή (tracking #) και πρότειναν να αγοράσω από αλλού και θα μου στείλουν τα χρήματα. Μόλις έστειλαν από το άλλο κατάστημα τη μπαταρία, τους έστειλα το σχετικό μήνυμα με την απόδειξη πληρωμής του paypal και πίστωσαν αμέσως στο paypal το ποσό αγοράς.

Ο χρόνος παραλαβής είναι συνήθως 3 βδομάδες και εγώ επιλέγω αποστολή με τα ταχυδρομεία είτε της Ολλανδίας είτε της Σιγκαπούρης.

Με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singpost) την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε κινητό μέσα σε 5 μέρες (τις 2 τις έφαγε στην Ελλάδα).

Έχω στείλει πίσω Κίνα tablet και μία κάμερα. Στην πρώτη περίπτωση επειδή έπεσε σε εορταστική περίοδο περίμενα 2 μήνες από την στιγμή που έφυγε μέχρι να έρθει πίσω αλλά μου το άλλαξαν με καινούριο (αυτό σε ιδιώτη).
Τωρα τελευταία που έστειλα μία κάμερα (sports cam), στο tinydeal.com έχω ανοίξει υπόθεση στο paypal καθώς το προιόν ήταν προβληματικό από την μέρα που το παρέλαβα και αυτοί μου ζητάνε χρήματα ενώ αναγνώρισαν ότι είναι όντως ελαττωματικό...

Είναι τι θα σου τύχει.