Ομαδική αγορά διάτρητων πλατών στήριξης εργαλείων

enduras1

Moderator
Staff member
Καλημερα στην παρεα.
Φτιαχνω ενα νεο topic ωστε να μην χαθουμε στο αλλο και να κανουμε την ζωη μας πιο ευκολη.

Αφορα αγορα απο τον πωλητη του amazon http://www.amazon.de/gp/aag/main?ie...=A1PA6795UKMFR9&orderID=&seller=A9FTOY9O35LML
ο οποιος μεταξυ αλλων εχει διατρητες επιφανειες στηριξη μαζι με κοκοψινια σε πολυ καλες τιμες.
Αυτες που εχω ξεχωρισει ειναι:

Σετ με 4 διάτρητα φύλλα 58 Χ 40 cm και γάντζους συλλογή 22 τεμαχια. Κατασκευασμένο από μέταλλο με σφυρηλατη βαφη γκρι και κόκκινο Διαστάσεις συνολικα :. 160 x 58 χ 1 cm στα 39,99 ευρω
http://www.amazon.de/bestehend-Loch...V3QBM/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A9FTOY9O35LML

61BeM-SfwtL._SL1000_.jpg

Σετ με 3 διάτρητα φύλλα 60 Χ 40 cm και γάντζους συλλογή 22 τεμαχια. Κατασκευασμένο από μέταλλο με σφυρηλατη βαφη γκρι και κόκκινο Διαστάσεις συνολικα :. 120 x 60 χ 1 cm στα 29,99 ευρω

http://www.amazon.de/Dreiteilige-We...sim_diy_8?ie=UTF8&refRID=1XC3CG6HAZJY63QMXXFY
619MeTl7sdL._SL1000_.jpg

Σετ με 4 διάτρητα φύλλα 60 Χ 40 cm χωρις γάντζους (κοκοψινια δλδ) στα 21,99 ευρω
http://www.amazon.de/Lochblech-Euro...1PK5E/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A9FTOY9O35LML

61zhFXRQ2KL._SL1204_.jpg

Το ιδιο σετ αλλα με 2 βασεις στα 11,99 ευρω
http://www.amazon.de/Lochblech-Euro...1I2GI/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A9FTOY9O35LML
51kl14ddUsL.jpg

Σετ με 22 τεμαχια εξαρτηματων αναρτησης εργαλειων σε διατρητες βασεις τοιχου απο ατσαλι σε κοκκινο χρωμα στα 13,99 ευρω.
http://www.amazon.de/Werkzeughalter...7DA6Q/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A9FTOY9O35LML
41aBELBfp3L.jpg

Τελος ενα οικονομικο σετακι παρομοιο με αυτο του LIDL 80xm X 48cm με 19 τμχ εξαρτηματων με 9,49 ευρω.
http://www.amazon.de/Werkzeugwand-t...TVJIE/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A9FTOY9O35LML
51csO0oMbjL.jpg

Πειτε μου τι σας ενδιαφερει να δουμε τι ποσο θα βγει ωστε να επιμεριστουν και τα μεταφορικα τα οποια ειναι αναλογα της αξιας των προιοντων!
Εδω ο πινακας των μεταφορικων!
http://www.amazon.de/gp/aag/details/?ie=UTF8&pop-up=1&seller=A9FTOY9O35LML#rates

Απάντηση: Ομαδικη αγορα διατρητων πλατων στηριξης εργαλειων.

Καλημέρα Κυριάκο...

Εγώ δηλώνω ενδιαφέρον για το πρώτο σετ των 39,99 , αυτό δηλαδή.

Και εγώ για το πρώτο + αλλο ένα σετ κοκοψινια. Για σιγουρα θα σου πω από το σπίτι να τα δω με την ησυχία μου

Re: Ομαδικη αγορα διατρητων πλατων στηριξης εργαλειων.

Και γω πιθανος για το πρωτο σετακι.
Αρκει. Ομως καποιος να διαβασει τα γερμανικα σχολια και κριτικες, να ξεκαθαρισει το θεμα αντοχης, οπως προανεφερε ο συμφορουμιτης στο αλλο τοπικ.
Καθως επισης καποιος να μου εξηγησει τη χρηση των εξαρτηματων. Πχ αυτα που ειναι για γαλλικα κλειδια, σε αλλη χρηση μπορουν να χρησιμοποιηθουν? οι βασεις τυπου "Π" ειναι μονο για εργαλεια σαν τα σφυρια? οι θεσεις κατσαβιδιων ειναιναυτες με τα διαμπερη τρυπηματα? τα αλλα τι ειναι?

Και γω πιθανος για το πρωτο σετακι.
Αρκει. Ομως καποιος να διαβασει τα γερμανικα σχολια και κριτικες, να ξεκαθαρισει το θεμα αντοχης, οπως προανεφερε ο συμφορουμιτης στο αλλο τοπικ.
Καθως επισης καποιος να μου εξηγησει τη χρηση των εξαρτηματων. Πχ αυτα που ειναι για γαλλικα κλειδια, σε αλλη χρηση μπορουν να χρησιμοποιηθουν? οι βασεις τυπου "Π" ειναι μονο για εργαλεια σαν τα σφυρια? οι θεσεις κατσαβιδιων ειναιναυτες με τα διαμπερη τρυπηματα? τα αλλα τι ειναι?

Στα σχόλια ξεχωρίζουν 2 αρνητικά σημεία που τα αναφέρουν αρκετοί.

1) Λεπτό φύλλο λαμαρίνας.
2) Θέλει εξτρά στήριξη για σταθερότητα.

Last edited:

Και που ειναι το προβλημα να μπουν εξτρα/μεγαλυτερες βιδες για την εξτρα στηριξη?
Το λεπτο φυλλο λαμαρινας (που κρατα την τιμη χαμηλα) γιατι να αποτελει προβλημα αν η ολη κατασκευη εχει επαρκη στηριξη?

Το μισο χιλιοστο ΔΕΝ ειναι τοσο λεπτο οσο ακουγεται...:))

ΕDIT
------

Mου διεφυγε το ΔΕΝ

Last edited:

Για την εξτρά στήριξη σίγουρα κανένα πρόβλημα.

Για το λεπτο φύλλο λαμαρίνας εαν μπορούμε να μάθουμε κατα πόσο επηρεάζεει την στήριξη .. Γιατι στα σχόλια έχουν κολλήσει σε αυτο το κομμάτι.
Το μισο χιλιοστό παραείναι λεπτό πάντως .

Νομίζω το έχει πάρει κάποιος δεν θυμάμαι ποιος. Ο diabolic ;

Παιδιά 0.5 mm είναι πολύ λίγο. Φανταστείται ότι μια κόλλα Α4 είναι 0.11 mm. Ένα φύλλο χαρτί διπλωμένο στα τέσσερα...

Παιδιά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά μιλάμε για λαμαρίνα. Ένα πριόνι είναι 0,5 χιλιοστά και είναι επαρκές.
Τώρα αν κάποιος θέλει να κρεμάσει ματρακαδες και βαριοπουλες θα πρέπει να κοιτάξει αλλά υλικά σαφώς πιο ενισχυμένα.

Και οι ματρακαδςς και βαριοπουλες δεν ειναι στο προγραμμα? αλλωστε αν καταλαβαινω καλα, εχει τετοιες θεσεις στα κοκοψινια.

Αναμενουμε την κριτικη του diabolic σχετικα.

Η λαμαρινα των διατρητων element system ειναι 1mm.

Παιδια, συγνωμη στο τελευταιο μου post μου διεφυγε ενα σημαντικο 'ΔΕΝ' απο την προταση που αλλαζει ολο το νοημα.

Επαναλαμβανω σωστα:

Το μισο χιλιοστο ΔΕΝ ειναι τοσο μικρο οσο ακουγεται.

Και οι ματρακαδςς και βαριοπουλες δεν ειναι στο προγραμμα? αλλωστε αν καταλαβαινω καλα, εχει τετοιες θεσεις στα κοκοψινια.

Αναμενουμε την κριτικη του diabolic σχετικα.

Βαριοπουλα σε πλατη στηριξης, γιατι?!!
Γιατι η βαριοπουλα να γινει το βασικο κριτηριο για το εαν θα αγορασεις μια κατα τα αλλα ιδανικη και οικονομικη πλατη στηριξης?

Δυστυχώς Μιχάλη το 0,5mm είναι ακριβώς τόσο μικρό όσο ακούγεται.

Μια βαριοπούλα δεν έχει και τόσο βάρος, 800+ : 1000+ γραμμάρια είναι.

Αλλά εάν τα 0,5mm ήταν ικανοποιητικά σε πάχος δεν θα το είχαν αναφέρει τόσοι πολλοί καθώς επίσης και ότι χρειάζεται σε πολλά σημεία επιπλέων στερέωση, και περιμετρικά και στο εσωτερικό, μάλιστα κάποιος έβαλε ξύλινα πηχάκια από πίσω και βίδωσε τις πλάτες για να μην στρεβλώνουν κατά το βίδωμα και αργότερα από το βάρος των εργαλείων κυρίως προς το κέντρο.

Ε τι θα κρεμασουμε? δεκα κατσαβιδια, δυο ψαλιδια και ενα ξυλινο μετρο? το θεμα ειναι να μπουν τα εργαλεια που χρειαζεται να ειναι σε αμεση χρηση. Τα οποια εκρος απο κατσαβιδια πενσες και κλειδια ειναινκαι σφυρια. Και μια βαριοπουλα ρου ενος κιλου, δεν ειναινκατι τρομακτικο.
Τα της element system πουεχω και ειναι 20 με 80 διαστασεις, εχουν 1mm παχος και δειχνουν και ειναι στιβαρα. Τωρα μια πλακα στο 48χ60 στο μισο παχος, νομιζω πως ποιο πολυ για διακοσμητικο μου δειχνει.

Ok, ο καθενας δικαιουται τη γνωμη του παιδες.
Ειπα την αποψη μου επειδη ειμαι στην βιομηχανια σιδηρου και γνωριζω ολιγον τι εστι λαμαρινα.

Δεν μπορω να ξερω αυτοι που σχολιασαν αρνητικα, γιατι βαλανε εξτρα στερεωση σε ολες τις πλατες, ουτε γνωριζω τι ηθελαν να κρεμασουν.

Εαν καποιος θελει τις βασεις για να κρεμαει βαριοπουλες και αλυσοπριονα, σαφως ειναι καλυτερα να παει στο 1 χιλιοστο.
Εαν οχι, το μισο χιλιοστο ειναι υπεραρκετο για τα υπολοιπα -οχι οτι δεν μπορεις να κρεμασεις βαριοπουλα με την καταλληλη στηριξη.

Παντως βαριοπουλα σε ερασιτεχνικο πινακα, δεν εχω ξαναδει. Παντα πιστευα οτι η θεση της ειναι στο πατωμα :))

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, δείτε λίγο τις φωτό που ανέβασα από το εργαστήριο για να βγάλετε άκρη στο τι κρέμασα εγώ.

Και βαριοπούλα έχω κρεμασμένη (την μικρή του κιλού φυσικά και το πνευματικό του Lidl - τώρα το εβγαλα γιατί δεν έφτανε ο χώρος) και πολλά άλλα.

Από θέμα αντοχής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο εδώ και ένα χρόνο που τους έχω...
Δεν είναι για να κρεμάς αλυσοπρίονα αλλά είναι σαφώς για πιο βαριά αντικείμενα σε σχέση με τους απλούς πλαστικούς.

Όσον αφορά το θέμα στήριξης, ναι θέλει κατι έξτρα αλλά για μένα δεν είναι θέμα... 'Έβαλα κάμποσα στριφώνια και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα σε ότι και αν κρέμασα.

Θα προσπαθήσω να βγάλω περισσότερες φωτό από κοντά αύριο για να τα δείτε καλύτερα.

Ότι στραβώνουν εύκολα, εν μέρει ισχύει αν τους βαράς με κανένα σφυρί αλλά αυτές οι πατέντες με ξύλινους πήχεις κλπ, νομίζω είναι περιττές.
Για light και για μέτρια χρήση είναι υπέραρκετοί.
Όποιος θέλει κάτι καλύτερο ας πάει σε unior...

Τίποτα φίλε μου.
Περισσότερα αύριο.

Γενικά μην βιάζεστε και αν δεν είστε σίγουροι μην αγοράζετε για να μην έχετε θέματα μετά.

Θα προσπαθήσω αύριο να σας δώσω να καταλάβετε το τι περίπου θα παραλάβετε αν προχωρήσετε σε αγορά...

Ωραια. Αναμενουμε λεπτομερειες απο κοντινες αποστασεις.