IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
5ε καταθέσεις βλέπω στον λογαριασμό.
Ο ΤΗΙΜΙΟS που την έκανε μέσω AlphaBank θα φανεί από ή την Δευτέρα.
5ε καταθέσεις βλέπω στον λογαριασμό.
Αν συμφωνειτε όλοι να κλείσουν μέχρι το βράδυ οι συμμετοχές και να ξεκινησουν οι καταθέσεις από σήμερα και αύριο καταληκτική .
πειραιωσ σε πειραιωσ εχει έξοδα?
Προτεινω κατι που πιανει αρκετα,ουσιαστικα το 3ο.
Μου στελνει ο Ιωαννης τα χρήματα στον λογ/μο Πειραιως μου για να κανω εγω το βημα που περιγραφω σε λιγο ή εναλλακτικα του στελνω ενα request paypal και μου μεταφερει ουσιαστικα τα χρηματα στο balance του Paypal Μου ωστε να κανουμε την απραγγελια αμεσα.
Το μονο ζητημα ειναι οτι σε αυτο το τρικ χρεωνει το Paypal 3-4% του συνολου.Δηλαδη θα χρειαστουμε 14ε. Με 7συμμετοχες που ειμαστε βγαινει 2 ε επιπλεον στην καθε κασετινα
Μπορω μεχρι νωρις το απογευμα παιδια!
Δημητρη αυτο ισχυε προ cc
Πλεον λόγω Capital control μπορεις να εχεις λεφτα στην χρεωστικη σου μεν ,αλλα οταν πας να πληρωσεις μεσω Paypal το καταλαβαινει και σου βγαζει ακυρη την καρτα.
Υπαρχει ο τροπος που ανεφερα,ψαξτο λιγακι και θα δεις οτι εχω δικιο.
Λοιπόν στέλνω λεφτά στο revolut μου σήμερα. Για την ακρίβεια τώρα μόλις εμφανιστούν τις παραγγελνω και μου βάζει τα λεφτά στην Πειραιώς O ioannis. Απλά δεν του στέλνεις ένα μαιλ στο αμαζον μήπως κατεβάσει την τιμή και δεν χάνουμε χρόνο;
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημητρη αυτο ισχυε προ cc
Πλεον λόγω Capital control μπορεις να εχεις λεφτα στην χρεωστικη σου μεν ,αλλα οταν πας να πληρωσεις μεσω Paypal το καταλαβαινει και σου βγαζει ακυρη την καρτα.
Υπαρχει ο τροπος που ανεφερα,ψαξτο λιγακι και θα δεις οτι εχω δικιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.