Ομαδικη αγορα κασετινας Wiha Μερος 2ο

παιδια μια ερωτηση....θεωρητικη γιαιτ τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν την αγορα της στον κοντινο μελλον.
εξαλλου δεν με ενδιαφερει το L-boxx

Αλλα υπαρχει το αντιστοιχο σετ χωρις το κουτι? Μπηκα στο διεθνες σαιτ της εταιριας και δεν ειδα κατι αντιστοιχο, και οτι σετ ειδα ειχε τρομακτικη τιμη

Το συγκεκριμένο σετ είναι "δώρο" με συγκεκριμένα εργαλεία bosch. Κανονικά δεν είναι προς πώληση απλά οι φίλοι μας στο εξωτερικό τα πουλάνε ξεχωριστά. Οπότε όχι δεν πρόκειται να βρεις το σετ αυτό μόνο του ούτε κάτι αντίστοιχο σε τόσο χαμηλή τιμή. Η καλύτερη ευκαιρία η τουλάχιστον πολύ καλή ήταν όσοι μπήκαν στην ομαδική και πούλησαν και το l boxx για 15 αν δεν κάνω λάθος ευρώ επειδή δεν το ήθελαν.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

25aa68b821d7d571b1a7de3235bb3910.jpg

Πληροφορίες σύντομα

Λοιπόν όσοι είναι να παραλάβετε παρακαλώ να μου στείλετε ένα pm με το όνομα σας (όνομα επώνυμο). Παραλαβές από αύριο περιοχή Ηλιούπολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ για όσους θα παραλάβει άλλοςτην κασετίνα για λογαριασμό τους να μου το αναφέρουν.

Κανένας δεν παραλαμβάνει χωρίς αστυνομική ταυτότητα η κάποιο έγγραφο ότι είναι αυτό που πλήρωσε (μας κάνει και το καταθετήριο των χρημάτων στον IOANNISTSA). Ίσως ακούγομαι υπερβολικός αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο να βρει κάποιος το όνομα σας και να έρθει να πάρει κάτι "δώρο"

Όσοι είναι επαρχία γράψτε διεύθυνση.

Λίγο που τα περιεργαστηκα τα πςνσοειδη..... δεν θα γίνουν ποτέ knipex, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλά απλά θα εξακολουθώ να έχω τα knipex ως πρώτη επιλογή.

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα κασετινας Wiha Μερος 2ο

Λίγο που τα περιεργαστηκα τα πςνσοειδη..... δεν θα γίνουν ποτέ knipex, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλά απλά θα εξακολουθώ να έχω τα knipex ως πρώτη επιλογή.

Είδες κάτι προφανώς που δεν σου άρεσε.... Σου είναι εύκολο να πεις τι είναι αυτό; Εγώ το μόνο διαφορετικό που έχω διακρίνει από τα knipex είναι ελευθερία κινήσεων στις λαβές που όμως με την χρήση και από τον καιρό χαλαρώνει... Εγώ πάλι τα θεωρώ (..τουλάχιστον..) εφάμιλλα των knipex, αν και ομολογώ πως έχω περισσότερα knipex από ότι wiha, λόγο του ότι τα συναντάς πιο εύκολα σε τοπικά μαγαζιά, αλλά και στην εγχώρια αγορά γενικότερα.

Κοιταξτε με λεπτομερεια τη πενσα.
Ελεγξτε τα κατσαβιδια σας, τσεκαρετε τα αλλεν για ακριβεια.
Η τιμη ειναι τζαμπα, αλλα δεν ειναι knipex και δεν αξιζουν 200 οπως αναφερεται στη διαφημιση. Σουμα ολα μαζι αν αγοραστουν ξεχωριστα μια τιμη μαξ στο 100αρικο ειναι καλα. Παραπανω ομως οχι. Οποτε τα 50 της αγορας, ουτε στη
Ο παπα Ιωαννη μη το πειτε.

ktm950 αυτό ακριβώς το knipex το βγάζεις από το ράφι του καταστήματος και δουλεύει πολύ ελεύθερα ΧΩΡΙΣ τζόγους, αυτό είναι δείγμα του πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει. Τα wiha είναι λίγο μαγκωμένα (μην φανταστεί κανείς τπτ φοβερό όπως οι κινεζιές του κιλού)

Τα knipex είναι ένα σκαλί πάνω. Από την άλλη η τιμή που πήραμε τα wiha τα κάνει να έχουν καλύτερη σχέση τιμης αποδοσης

Η τιμή είναι χάρισμα.
Εμένα μου κανουν ποιοτικά εργαλεία και λίγο που τα δούλεψα παίζουν στην ίδια κατηγορία με wera και Knipex. Επίσης θεωρώ πως οι λαβες τους έχουν καλύτερο πιασιμο από τα Knipex.

Επίσης θεωρώ πως οι λαβές τους έχουν καλύτερο πιάσιμο από τα Knipex.

+1 στα παραπάνω. Συμφωνώ και επαυξάνω.:2thumb22sup:

Καλημέρα !
Θα μπορούσα να περάσω Παρακευη απογευμα -βράδυ ή Σάββατο πρωί ?

+1 στα παραπάνω. Συμφωνώ και επαυξάνω.:2thumb22sup:

Και μενα βολευουν οι χονδροειδεις λαβες περισσοτερο, αλλωστε γιυατο τα κυρια πενσοειδη μου δεν ειναι knipex, αλλα τα μεταλλα τους και η τεχνολογια τους στη μηχανικη δεν παιζονται!

Δημήτρη ευχαριστούμε που ανέλαβες παραγγελία -παραδοση!Το Σάββατο τα παρέλαβα όλα οκ !

Απογευμσ προς βραδακι ακουω οποτε μετα θα εχει κρασοκατασταση. Τι ώρα να είμαι έτοιμος?

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk