Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

tzoutzis

AVClub Addicted Member
18 February 2016
2,509
Ανοίγω αυτό το θέμα, για να εξυπηρετηθουν τα μέλη για την αγορά της εν λόγω πρεσας.
c74af8600f118b8d9653e0f051212bc1.jpg

Η προμήθεια θα γίνει μέσω aliexpress με ενδεικτικό κόστος ανά τμχ. περίπου 13 και μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ακόλουθοι:

Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1
THIMIOS 2

Σύνολο 9

Με ΕΛΤΑ συστημένο, επιπλέον κόστος 1,5 ευρώ (σύμφωνα με άλλα μέλη που το έχουν δοκιμάσει) για αποστολή σε μελη εκτός Αθηνών.

Είπα να το κλείσουμε μεθαυριο 25/5 για να φορτωθεί η revolut και να γίνει η παραγγελία μέχρι τέλος Μαΐου.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Last edited:
Re: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΣΑΣ ΑΚΡΟΧΙΤΩΝΙΩΝ

ΟΚ. Μας ενημερώνεις με pm για τα καθέκαστα...

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρήστο δεν τη χρειάζομαι αλλά θα την πάρω τελικά. Τι είστε εσείς βρε παιδί μου...

Στείλε μου αν θέλεις τα στοιχεία σου για να σου βάλω τα χρήματα!

Παιδιά μια πρόταση.
Κάντε την αγορά ξεχωριστά η έστω δύο δύο τμχ καθώς δεν πετυχαίνετε τπτ καλύτερο σε μεταφορικά.
Έτσι και θα τα πάρει ο καθένας σπίτι του και δε θα μπλέξει ο Χρήστος με ΕΛΤΑ και θα αποφύγετε το τελωνείο.
Παναγιώτη δώσε τους τα φώτα σου.

Χρήστο δεν τη χρειάζομαι αλλά θα την πάρω τελικά. Τι είστε εσείς βρε παιδί μου...

Οκ Νικόλα. Μεσα κι εσυ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά μια πρόταση.
Κάντε την αγορά ξεχωριστά η έστω δύο δύο τμχ καθώς δεν πετυχαίνετε τπτ καλύτερο σε μεταφορικά.
Έτσι και θα τα πάρει ο καθένας σπίτι του και δε θα μπλέξει ο Χρήστος με ΕΛΤΑ και θα αποφύγετε το τελωνείο.
Παναγιώτη δώσε τους τα φώτα σου.

Κυριάκο αυτο σκεφτομουνα. Έγραψα ήδη στο κατάστημα ρωτώντας αν μπορει να στείλει πολλα μικρά πακέτα απο μια παραγγελια. Αναμένω, αλλα ταυτόχρονα ρωτάω τα μέλη αν θέλουν να στείλουν τις διευθύνσεις τους με PM ώστε να τους σταλούν κατ´ευθείαν και να γλιτώσουμε αυτα που αναφέρεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ακόλουθοι:

Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1
THIMIOS 2
N_olympios 1
koinos123 1

Σύνολο 11

Παρακαλώ αν υπάρχει αλλαγή, ενημέρωση με PM, μέχρι αυριο βράδυ.

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Καλώς ήρθες στην Ομαδική για ακροχιτώνια => http://avclub.gr/forum/showthread.p...-End-Sleeves-της-Knipex-ή-και-άλλης-Εταιρείας

Βλέπω ότι όσες προσθέτω (αν είναι ΕΔΩ το σωστό link) τόσο ανεβαίνουν τα μεταφορικά.

Κάνω κάτι λάθος;

Βλέπω ότι όσες προσθέτω (αν είναι ΕΔΩ το σωστό link) τόσο ανεβαίνουν τα μεταφορικά.

Κάνω κάτι λάθος;

Όχι σωστά το κανεις. Ειναι βαριές οι πένσες κι όσο πιο πολλές, τόσο ακριβότερα τα μεταφορικά. Όμως η τιμη μονάδας κυμαίνεται πάντα γύρω στα 13 (+/-)
Γι αυτο πρότεινε ο Κυριάκος ατομικές αγορές ή 2-2 κομμάτια τη φορά.
Θα δούμε τι θα απαντήσει ο κινεζος κι αποφασίζουμε.

Τότε δεν ξέρω εάν και κατά πόσον συμφέρει να γίνει "ομαδική".
πχ αν την αγοράσω μόνος μου θα μου βγει το ίδιο.

Τότε δεν ξέρω εάν και κατά πόσον συμφέρει να γίνει "ομαδική".
πχ αν την αγοράσω μόνος μου θα μου βγει το ίδιο.

Δεν εχεις κι άδικο. Η αρχική πρόθεση ήταν και παραμένει να εξυπηρετηθούν μέλη που δεν ξέρουν/μπορούν να αγοράσουν ιντερνετικα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελικά η παραγγελία θα προχωρήσει ή όχι; Να στείλουμε στοιχεία μέσω p.m.;

Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Τελικά η παραγγελία θα προχωρήσει ή όχι; Να στείλουμε στοιχεία μέσω p.m.;

Εγω δεν εχω πρόβλημα. Στείλτε και θα την προχωρήσω. Θα πληρώσω όλο το ποσο μέσω Revolut και θα σας πω ποσο αντιστοιχεί στον καθένα για να κάνετε μεταφορά/κατάθεση. Αρκεί να μην υπαναχωρήσετε αφού μπει η παραγγελια. Θα ενημερώσω.

Χρήστο με εμένα προχωράς κανονικά, σου στέλνω τα στοιχεία μου. Σε ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Και με εμένα σου έχω στείλει p.m.

Για να μην σε ταλαιπωρώ να πας ΕΛΤΑ κλπ κι εφόσον η τιμή είναι το ίδιο θα την παραγγείλω μόνος μου.
Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Εγω δεν εχω πρόβλημα. Στείλτε και θα την προχωρήσω. Θα πληρώσω όλο το ποσο μέσω Revolut και θα σας πω ποσο αντιστοιχεί στον καθένα για να κάνετε μεταφορά/κατάθεση. Αρκεί να μην υπαναχωρήσετε αφού μπει η παραγγελια. Θα ενημερώσω.

Προς αποφυγήν υπαναχωρήσεων σου καταθέτουν όλοι οι συμμετέχοντες 15 ευρώ ανά τεμάχιο κάνεις την παραγγελία, παραθέτεις το τελικό κόστος σε φωτογραφία της παραγγελίας + όποια άλλη χρέωση είχες ανάλογα του τρόπου πληρωμής π.χ. προμήθεια στην φόρτωση των χρημάτων για την πληρωμή και με την παράδοση επιστρέφεις την διαφορά ή τα βάζεις στο πακέτο αποστολής για τους εκτός Αττικής.

Για να μην σε ταλαιπωρώ να πας ΕΛΤΑ κλπ κι εφόσον η τιμή είναι το ίδιο θα την παραγγείλω μόνος μου.
Ευχαριστώ πολύ!!!

Ok, ευχαριστω για την ενημέρωση.

Προς αποφυγήν υπαναχωρήσεων σου καταθέτουν όλοι οι συμμετέχοντες 15 ευρώ ανά τεμάχιο κάνεις την παραγγελία, παραθέτεις το τελικό κόστος σε φωτογραφία της παραγγελίας + όποια άλλη χρέωση είχες ανάλογα του τρόπου πληρωμής π.χ. προμήθεια στην φόρτωση των χρημάτων για την πληρωμή και με την παράδοση επιστρέφεις την διαφορά ή τα βάζεις στο πακέτο αποστολής για τους εκτός Αττικής.

Ευχαριστω Γιάννη.

Τελικά αποτελεσματα :

Babis K. 2
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1
THIMIOS 2
N_olympios 1
koinos123 1

Σύνολο 10

Έκλεισε !

Εχω ήδη λάβει PM απο κάποια μέλη. Αναμένω απο τα υπόλοιπα.
Το πλάνο εχει ως εξής:
Παραγγέλνω ανα 1 ή 2 τμχ. ανάλογα με το τι έχετε ζήτησει. Βάζω όνομα & διεύθυνση παράδοσης αυτα που μου στείλατε και παραλάμβανετε εκεί.
Τιμη μονάδας θεωρήστε οτι ειναι τα 14
f48419bbfe0a2f66a642161c1989437f.jpg

Μολις κατατεθεί το ποσο στον λογαριασμό που θα λάβετε με PM, θα προχωράει και η παραγγελια σας με αντίστοιχη ενημέρωση.
ΕΘΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ μονο.
Έτσι δεν μπλέκουμε με τελωνεία, ΕΛΤΑ, ταλαιπωρία κλπ.
Στη διάθεση σας.

Καλημερα σας κύριοι,

Εκτός όσων εχουν λάβει ήδη το λογαριασμό μου και Νικόλα και Μπάμπη, οι υπόλοιποι παρακαλώ στείλτε μου PM με ποια απο τις 2 τράπεζες εξυπηρετείστε (και τα στοιχεία αποστολής αν δεν τα έχετε στείλει), για να σας στείλω τον λογαριασμό της.

Ευχαριστω,
Χρήστος

Έχω καταθέσει και εγώ εδώ και κανένα τρίωρο, και έχω στείλει στοιχεία αποστολής με p.m.