Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Καλησπέρα σε ολους.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ειναι "φορολογικά" ενήμεροι οι εξής μάστορες :
ΚΤΜ950
toasted
Thimios
Koinos123
Babis K.
n_olympios
Vrass!
Οι 3 τελευταίοι χέρι-χέρι και μένει ένας ακόμα.
Στην Revolut εχει ήδη αποσταλεί το ποσο φόρτισης της και αναμένεται εντός 3-4 ημερών η επιβεβαίωση κατάθεσης και διαθεσιμότητας του.
Μολις λάβω το ΟΚ απο Revolut θα προχωρήσω σε μεμονωμένες παραγγελίες με τα στοιχεία που στείλατε.
Ακολούθως θα σας στείλω με PM το tracking number μολις το στείλουν, για να παρακολουθείτε την εξέλιξη.
Ειστε εντάξει ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ είμαι και πολύ ΟΚ... Με χαλάει :blush:όμως που ενώ το ξεκινήσαμε για ομαδική, κατάληξε σε ........ ατομική εξυπηρέτηση επί της ουσίας. :flipout:

Οι περισσότερες ομαδικές έτσι είναι, ένας τρώει όλο το τρέξιμο και τη δουλειά, οι άλλοι απλά κάθονται και περιμένουν. Σα συνεργείο ΕΥΔΑΠ ένα πράγμα. :flipout:

Ευχαριστούμε Χρηστάρα!

χωρίς παρεξήγηση προς τυχόν ευδαπίτες ε! -bye-

Οι περισσότερες ομαδικές έτσι είναι, ένας τρώει όλο το τρέξιμο και τη δουλειά, οι άλλοι απλά κάθονται και περιμένουν. Σα συνεργείο ΕΥΔΑΠ ένα πράγμα. :flipout:

Ευχαριστούμε Χρηστάρα!

χωρίς παρεξήγηση προς τυχόν ευδαπίτες ε! -bye-

Να σαι καλα Νικόλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ είμαι και πολύ ΟΚ... Με χαλάει :blush:όμως που ενώ το ξεκινήσαμε για ομαδική, κατάληξε σε ........ ατομική εξυπηρέτηση επί της ουσίας. :flipout:

Κωνσταντίνε δεν υπήρχε ουςιαςτικο πλεονέκτημα στην ομαδική παραγγελια, εκτός του οτι θεωρείτο βέβαιη η διέλευση της απο το τελωνείο. Που σημαινει επιπλέον έξοδα, ταλαιπωρία κλπ.
Η δε τιμη της θα μειωνόταν περίπου μισό ευρώ, λόγω αύξησης μεταφορικών λόγω βάρους.
Οπως είπαμε και κάποια στιγμή, εξυπηρετούνται μέλη που δεν το χουν το ιντερνετικό, ή δεν εχουν τροπο πληρωμής λόγω CC
Για μένα δεν ειναι πρόβλημα.
Όποτε keep calm and make sawdust που λέει κι ο Παναγιώτης panava :)

Καλησπέρα αν και βλέπω ότι έχετε "κλείσει" θα ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά του εργαλείου σε σχέση με αυτό ας πούμε http://www.banggood.com/Multifuncti...r-Crimping-Pliers-Terminal-Tool-p-973779.html ;

Καλησπέρα
Αυτός είναι απογυμνωτής καλωδίων,καί πρέσα μονωμένων καί μή μονωμένων ακροδεκτών,καμμιά σχέση μέ πρέσα γιά ακροχιτώνια

Καλησπέρα
Αυτός είναι απογυμνωτής καλωδίων,καί πρέσα μονωμένων καί μή μονωμένων ακροδεκτών,καμμιά σχέση μέ πρέσα γιά ακροχιτώνια
Α ναι σωστά ακροχιτωνίων .. πως μπερδεύτηκα.. Δεν είμαι και ειδικός για αυτό :bigcry:
Αν ενδιαφέρεσαι, πες μας.

Ε το σκέφτομαι επειδή είμαι αρχάριος μήπως δεν μου είναι τόσο χρήσιμη οπότε έχω τους ενδοιασμούς μου.. Μια τελευταία ερώτηση εκτός από πισί ας πούμε που ξέρω ότι χρειάζονται σίγουρα που αλλού είναι απαραίτητη η χρήση ακροχιτωνίων; Αν είναι εύκολο κάποια παραδείγματα για να καταλάβω και εγώ..

Μια τελευταία ερώτηση εκτός από πισί ας πούμε που ξέρω ότι χρειάζονται σίγουρα που αλλού είναι απαραίτητη η χρήση ακροχιτωνίων; Αν είναι εύκολο κάποια παραδείγματα για να καταλάβω και εγώ..

Οπου χρειάζεται ένα καλώδιο τό χαλκόσυρμα δηλαδή,νά πιάσει σέ βίδα και υπάρχει κίνδυνος νά κοπεί απο τό σφίξιμο τής βίδας π.χ σέ κλέμες ηλεκτρολογικές,σέ φίς απλά η σούκο κ.τ.λ

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Ευχαριστούμε Χρηστάρα!

Έ όχι και ΕΥΔΑΠ.
Στην ΕΥΔΑΠ αυτός που κάνει τη δουλειά δεν κερνάει και τους καφέδες... :grinning-smiley-043

(Επειδή δεν κατάλαβες, λογικό, θα σου εξηγήσει ο Χρήστος).

Οπου χρειάζεται ένα καλώδιο τό χαλκόσυρμα δηλαδή,νά πιάσει σέ βίδα και υπάρχει κίνδυνος νά κοπεί απο τό σφίξιμο τής βίδας π.χ σέ κλέμες ηλεκτρολογικές,σέ φίς απλά η σούκο κ.τ.λ
Κατάλαβα ναι έτσι το είχα φανταστεί και εγώ. Σε όλα αυτά που αναφέρεις το αποτέλεσμα είναι πιο σταθερό με τα ακροχιτώνια από ότι χωρίς; Γιατί έχει τύχει να μην έχει βιδωθει καλά και να βγει το ένα καλώδιο μια φορά.

Κατάλαβα ναι έτσι το είχα φανταστεί και εγώ. Σε όλα αυτά που αναφέρεις το αποτέλεσμα είναι πιο σταθερό με τα ακροχιτώνια από ότι χωρίς; Γιατί έχει τύχει να μην έχει βιδωθει καλά και να βγει το ένα καλώδιο μια φορά.

Φυσικά καί πιό σταθερό είναι,καί δέν υπάρχει φόβος νά κοπούν μερικά χαλκοσύρματα μέ τό σφίξιμο απευθείας στήν βίδα,μέ συνέπεια νά αδυνατίζει η ένωση στήν καλύτερη περίπτωση, μέχρι νά κοπεί στήν χειρότερη περίπτωση.

Καλημέρα αν και έδειξα κάποιο ενδιαφέρον για το εργαλείο με τις ερωτήσεις μου, δεν μου χρειάζεται άμεσα και προτιμώ να τα δώσω τα λεφτά αλλού στην παρούσα φάση. Οπότε μην με υπολογίζετε καν. Ευχαριστώ

Παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ τον Χρήστο για την εξαίσια δουλειά που έκανε!

Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ τον Χρήστο για την εξαίσια δουλειά που έκανε!

Καλοδούλευτη. Δεν έκανα τίποτα.

Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα και εγώ την πρέσσα ακροχιτωνίων μου, η οποία φαίνεται πολύ ποιοτική για τα λεφτά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό (knipex, wiha κτλ). Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω τον συνφορουμίτη tzoutzis για την καθόλα άψογη οργάνωση, εκτέλεση, και διεκπεραίωση της ομαδικής παραγγελίας.

Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα πρεσας ακροχιτωνιων,

Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα και εγώ την πρέσσα ακροχιτωνίων μου, η οποία φαίνεται πολύ ποιοτική για τα λεφτά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό (knipex, wiha κτλ). Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω τον συνφορουμίτη tzoutzis για την καθόλα άψογη οργάνωση, εκτέλεση, και διεκπεραίωση της ομαδικής παραγγελίας.

Καλοδουλευτη Κωνσταντίνε
Δεν έκανα και τιποτε ιδιαίτερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κωνσταντίνε και Νικόλα που περιμένετε τις δικές σας, αναμένω από μέρα σε μέρα την παραλαβή. Παρέλαβα ήδη την πρώτη παραγγελία 2 τμχ. και μένει αυτή με τα υπόλοιπα 2.
Τις έσπασα έτσι για να αποφύγουμε τελωνεία κλπ.

Sent from my iPhone using Tapatalk