Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Το παρόν τόπικ αφορά όλα τα μέλη του forum που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το θερμαινόμενο Jacket της Bosch.

image.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε http://www.werkzeugalarm.de/?ActionCall=WebActionArticleSearch&Params[SearchParam]=bosch+heat%2B

Υπάρχουν νούμερα από Μ-XXL και η γραμμή τους είναι κανονική (σχετικά ευρύχωρη δηλαδή), οπότε παίρνετε νούμερο εφάμιλλο με αυτό που φοράτε κανονικά (για να υπάρχει και το πλεονέκτημα της θέρμανσης πρέπει να μην είναι φαρδύ).

Η τιμή που ορίστηκε μετά από επικοινωνία που είχα με το κατάστημα (werkzeugalarm.de) είναι στα 95 ευρώ συν μεταφορικά (15 ευρώ) τα οποία θα χωριστούν αναλόγως των μελών που θα συμμετάσχουν στην αγορά.
Η τιμή περιλαμβάνει μόνο το μπουφάν και τον αντάπτορα (δεν περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή).
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για όλο το πακέτο κομπλέ μπορεί να το δηλώσει.

Η ομαδική θα εκτελεστεί από εμένα και τα χρήματα θα προκαταβληθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τέλος επειδή η αγορά θα γίνει από το werkzeugalarm.de, όποιος θέλει μπορεί να πάρει και άλλα μικροπράγματα.
Καλό θα είναι η παραγγελία να μην ξεπεράσει τα 500 - 600 ευρώ.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και τα νούμερα θα τα δούμε.
Πάντως σύμφωνα με τον τύπο εδώ είναι κανονικά και ευρύχωρα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και ένας οδηγός μεγεθών:

bch_jacket_sizing.jpg

Κύριοι, το παρόν νημα αφορά όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ο καθένας για τον δικό του λόγο που ξέρει καλά ένα τζάκετ με θέρμανση.
Τα σχόλια μεταφέρθηκαν στο καφενείο.
Παρακαλώ να μείνει καθαρό το νημα ώστε να εξυπηρετεί τα μέλη που ενδιαφέρονται.

Κύριοι μόλις προβαρα το τζάκετ του Μιχάλη σε μέγεθος L και είναι απλά άψογο.
Άψογο τόσο σε ποιότητα αίσθηση και εφαρμογή.
Νίκο μιλάμε για το ίδιο σωστά? Αν ναι επινεβαιωνω την παραγγελία τόσο την δικιά μου όσο του Μιχάλη για δύο κομμάτια σε μέγεθος L.

ΟΚ guys τα υπόλοιπα μέσω pm!
Κλείνω εδώ την ομαδική καθώς πιάσαμε και το όριο.

Re: Απάντηση: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Κλείσαμε κύριε!!!
Χαχα, για σένα κάνουμε εξαιρέσεις!!!

Θα σε ενημερώσω για τελικό κόστος μολις μου απαντήσει ο Χρήστος (Christian από Werkzeugalarm).

http://www.werkzeugalarm.de/elektro...ehoersatz-gop250ce-gop300sce-gop10-8/a-10111/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικ, περιμενε μεχρι αυριο να σιγουρευτω για το νουμερο.

Του είπα 2 large Μιχάλη, αν αλλάξεις γνώμη του λέω για medium.
Χαλαρά σύντροφε.

Re: Απάντηση: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Κλείσαμε κύριε!!!
Χαχα, για σένα κάνουμε εξαιρέσεις!!!

Θα σε ενημερώσω για τελικό κόστος μολις μου απαντήσει ο Χρήστος (Christian από Werkzeugalarm).

http://www.werkzeugalarm.de/elektro...ehoersatz-gop250ce-gop300sce-gop10-8/a-10111/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Του είπα 2 large Μιχάλη, αν αλλάξεις γνώμη του λέω για medium.
Χαλαρά σύντροφε.

Οκ, να σαι καλα Νικ.
Μιας και μιλας με τον Χρηστο, για ρωτα τον για 1.80 υψος και 75 κιλα βαρος τι προτεινει? μηδιουμ η λαρζ?

Επειδή είναι ευρύχωρα και δεδομένου της κοιλίτσας του Κυρ (κοιλίτσα όχι κοιλιά), θα σου πρότεινα το medium γιατί με large θα έχεις θέμα στην θέρμανση.
Εγώ που είμαι 1.82 και 95 κιλά πήρα medium σε μπλούζα της Bosch και μου είναι αρκετά ευρύχωρη.