Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Σωστό και αυτό.

Περιμένουμε αξιολόγηση της σκούπα στο test drive εργαλείων καλά?

Ναι ζαργανα μου.
Αύριο θα γίνει τεστ στο αυτοκίνητο. Σήμερα πήρα μαζί τα πατάκια και τα καθάρισα μένοντας εμβροντητος με την απόδοση!
Εξαιρετική αγορά!

Ναι ζαργανα μου.
Αύριο θα γίνει τεστ στο αυτοκίνητο. Σήμερα πήρα μαζί τα πατάκια και τα καθάρισα μένοντας εμβροντητος με την απόδοση!
Εξαιρετική αγορά!

Περιμένω συναγρίδα μου!

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Ναι ζαργανα μου.
Εξαιρετική αγορά!

Τα πατακια να τα καθαριζετε με το πιεστικο.

Και με το πιεστικό γίνεται δουλειά για αυτά που είναι πλαστικά, για τα υφασμάτινα ούτε λόγος όπως λέει και ο Κυρ.

Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Για να μην στεγνώσουν ποτέ....
Άστο Νεκ δε φαντάζεσαι.

Κυριακο δεν ξερω τι πατακια εχεις, (απο τη Μοιραρακη ?) και εγω ετσι ελεγα. Το ειδα σε καθαριστηριο, το εκανα και γω και σε μια ζεστη μερα θελουν ενα 8ωρο. Χειμωνα, αν τα πλυνεις απογευμα την αλλη μερα ειναι στεγνα. Εκτος και αν βιαζεσαι και πρεπει να τα φορεσεις αμεσως, οποτε παω πασο.
Του οδηγου το πλενω 1 στις δυο λταν πλενω αμαξι, δηλαδη καθε 2-3 μηνες...οποτε γινετε χαλια. Μετα γινεται σαν καινουργιο, και ειναι μιας 8ετιας, σιγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Ομαδική αγορά θερμαινόμενου Jacket Bosch

Κυριακο δεν ξερω τι πατακια εχεις, (απο τη Μοιραρακη ?) και εγω ετσι ελεγα. Το ειδα σε καθαριστηριο, το εκανα και γω και σε μια ζεστη μερα θελουν ενα 8ωρο. Χειμωνα, αν τα πλυνεις απογευμα την αλλη μερα ειναι στεγνα. Εκτος και αν βιαζεσαι και πρεπει να τα φορεσεις αμεσως, οποτε παω πασο.
Του οδηγου το πλενω 1 στις δυο λταν πλενω αμαξι, δηλαδη καθε 2-3 μηνες...οποτε γινετε χαλια. Μετα γινεται σαν καινουργιο, και ειναι μιας 8ετιας, σιγουρα.

Αυτά τα πορτοκαλομπεζοκοκκινοπράσινα ρε...

Πολυ καλη τιμη. Ειναι με φορτιστη και μπαταρια?????????????
Νικο δεν ρωτας και τον γερμανο φιλο μας?

Επισης Μιχαλη περιμενε να το δοκιμασεις τωρα που θα ερθεις αν και ειμαι βεβαιος πως θα σου ειναι οκ!

Αφού ο Γερμανός μας είχε δώσει 100 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά για το ένα.
Μπορεί για τα 2 να πήγαινε στα 97 ευρώ.
Πάλι συμφέρει από τον Γερμανό έστω και για 1 κομμάτι.

Το λέει και στην περιγραφή τώρ που το βλέπω αλλά κάτι σαν να μην πάει καλά.
Ο φορτιστής και η μπαταρία από μόνα τους κάνουν ένα 50άρι...
Μήπως κάνει λάθος ο τύπος?