Haagenti
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Οι ειδικοί διαφωνούν.
Σε θέλω πιο αισιόδοξο φίλε.
Οι ειδικοί διαφωνούν.
Σε θέλω πιο αισιόδοξο φίλε.
Παντως σε προσωπική εμπειρία πλήρους απώλειας συνείδησης -ναι είδα και το τούνελ- όχι μόνο δεν είχα επίγνωση του περιβάλλοντος αλλά αισθάνθηκα ως μεγάλη ενόχληση τις προσπάθειες επαναφοράς.
Όσο ήμουν off το συναίσθημα ήταν υπέροχο.
"Αν καταφέρετε να επανεκκινήσετε την καρδιά, θα αρχίσει σταδιακά να λειτουργεί ξανά ο εγκέφαλος. Όσο εξελίσσεται η ανάνηψη, αυτά τα μονοπάτια του θανάτου των εγκεφαλικών κυττάρων μπορεί να εξακολουθούν να είναι ενεργά, αλλά λειτουργούν με μειωμένο ρυθμό. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι, ότι οι άνθρωποι που περνούν πολύ έντονες “μετά θάνατον εμπειρίες” επανέρχονται θετικά αλλαγμένοι. Γίνονται πιο αλτρουιστές, περισσότερο αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους άλλους ανθρώπους. Βρίσκουν ένα νέο νόημα στη ζωή μετά από μια τόσο κοντινή... συνάντηση με τον θάνατο. Αλλά δεν υπάρχει κάποια ξαφνική μαγική ενίσχυση των αναμνήσεών τους. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Χόλιγουντ”.
Η γιαγιά μου η κυρά Ευανθία, είχε πάθει εγκεφαλικό και ήταν "φυτό" για 8 μήνες. Πήγαινα σχεδόν καθημερινα να την δω στην κλινική (της είχα μεγάλη αδυναμία) μετά τη σχολή.
Ένα μεσημέρι πάω και τη βρίσκω να κάθεται στο κρεβάτι να με περιμένει. Αφού χάρηκα, μιλήσαμε κλπ, μου λέει...
Η γιαγιά ξανάπεσε σε κώμα μετά από δυο ημέρες και σε μια βδομάδα πέθανε.
Τόσους μήνες σε κώμα δεν είχε ανοίξει μια φορά τα μάτια της και παρόλα αυτά τα έβλεπε όλα. Εμένα που πήγαινα και αυτούς που δεν πήγαιναν.
Η προσωρινή επιστροφή της γιαγιάς ήταν για μένα, για πολλά χρόνια, το πιο δυνατό μάθημα ζωής.
Οι ειδικοί διαφωνούν.
![]()
Δεν σε πτοει τιποτα εσεναroud: .... :2thumb22sup:
Μy complimets![]()
Χμμμ. Λες;
απο το link που ανέβασε ο Στέλιος.
Οι ειδικοί διαφωνούν.
![]()
Oντως ....
το καλοκαιρι η δικια μου ηταν στο 197 και η LDL στο 110.
Οριακα ειμαι, αλλα .... αμα δεις τι "κοπρανα" τρωω ... επρεπε να ειμαι στα 300 και 180 αντιστοιχα.
Τιποτα .... τα φοβερα γονιδια της μανας και του πατερα μου. Απλη απλουστατη η εξηγηση.
Ειμαι τυχερος (εως Γκαστονε τυχερος).
Από πίεση πως πάτε? για να σας φρικάρω ολίγον...
....
Ο εγκέφαλος στην ουσία λειτουργεί σαν ένας δέκτης που συντονίζεται στην συνείδηση.....
Είσαι σίγουρος ότι ζεις; :music-smiley-005: :Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.