Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δηλαδή έλυσαν το πρόβλημα που είχαν με τα κουνέλια και τα νεροβούβαλα και τώρα ασχολούνται με τις γάτες;

Που να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους..Έχω και τα δικά μου..Αύριο πάω τον δικό μου στον γιατρό..Εδώ και δύο μέρες πάει τουαλέτα άπειρες φορές δεν τρώει πολλά,το λίγο που τρώει το ξερναει μετά και δεν έχει κέφι για παιχνίδια...
Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλοσαλταρει.
Για να δούμε.

γιατι λυσαν το προβλημα με τα ημιαιμα ελευΘερα γουρουνια?
κανενα προβλημα δεν Θα λυσουν ..Θυμησου την κουβεντα μου.. να μην πω για τιs καμηλεs...
η Αυστραλια δεν ειναι Νεα Ζηλανδια. αυτοι φαινεται να λυνουν το δικο τουs και απ`οσο ξερω χωριs να σκοτωνουν τιs γατεs.
παλι καλα που εχουν (οι Αυστραλοι) ενα νησακι δυτικα που δεν εχει ουτε 1 γατα και ειναι η "κιβωτοs" για τα απειλουμενα ειδη

Παιδες,
να ειμαστε ρεαλιστες.
Ειναι αδυνατον να θανατωθουν ολες οι γατες.

ΓΑΤΕΣ .... ειναι !
Διαφευγουν καθε επικινδυνης καταστασης.
Κ-Α-Θ-Ε !

Που να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους..Έχω και τα δικά μου..Αύριο πάω τον δικό μου στον γιατρό..Εδώ και δύο μέρες πάει τουαλέτα άπειρες φορές δεν τρώει πολλά,το λίγο που τρώει το ξερναει μετά και δεν έχει κέφι για παιχνίδια...
Για να δούμε.
ελπιζω και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο

Για να δούμε.

Eυχομαι ολα να πανε καλα. Και ο γιατρος να ειναι καλος και να αγαπαει πραγματικα τα ζωα και τις γατες, αυτο εχει σημασια.

Τώρα γύρισα...Μου είπε ότι είναι τελείως άδειος στην κοιλιά (λόγω αφαγιας) αλλά του φάνηκε πως έπιασε κάτι που μπορεί να μην είναι και τίποτα..Δεν ξέρω..Θα τον πάω το απόγευμα για υπέρηχο ..

Να στε καλά για τις ευχές.

Σπύρο αν θες, μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του κτηνίατρου που πηγαίνουμε τα δικά μας. Απ' ότι έχω καταλάβει θεωρείται ότι έχει το καλύτερα εξοπλισμένο ιατρείο στην Αθήνα. Όλοι οι άλλοι κτηνίατροι που δοκιμάσαμε, όταν μας ρώταγαν σε ποιο γιατρό πηγαίναμε, όταν άκουγαν το όνομά του, γενικά έδειχναν respect. Κι είναι και καλός άνθρωπος.
Να πάνε όλα καλά με τη γατούλα!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σπύρο αν θες, μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του κτηνίατρου που πηγαίνουμε τα δικά μας. Απ' ότι έχω καταλάβει θεωρείται ότι έχει το καλύτερα εξοπλισμένο ιατρείο στην Αθήνα. Όλοι οι άλλοι κτηνίατροι που δοκιμάσαμε, όταν μας ρώταγαν σε ποιο γιατρό πηγαίναμε, όταν άκουγαν το όνομά του, γενικά έδειχναν respect. Κι είναι και καλός άνθρωπος.
Να πάνε όλα καλά με τη γατούλα!

Υπερηχο δεν έχουν πολλά ιατρεία...Το απόγευμα θα πάει κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά..Γραφτό πάντως εδώ μπορεί να το χρειαστώ.. Η κάποιος άλλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Υπερηχο δεν έχουν πολλά ιατρεία...Το απόγευμα θα πάει κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά..Γραφτό πάντως εδώ μπορεί να το χρειαστώ.. Η κάποιος άλλος.
Αυτός έχει τα πάντα. Όλοι οι κτηνίατροι που βρίσκουν τα σκούρα, εκεί στέλνουν τα ζωάκια. Σου στέλνω μήνυμα.
Αν γιορτάζεις σήμερα, Χρόνια Πολλά. Βλέπω έχουμε και πολύ κοντινά γενέθλια. (24/4 & 25/4, αλλά εσύ είσαι πιτσιρικάς)

@SPYROS A.
Σπύρο, δεν παίρνεις μηνύματα !
Το γράφω εδώ. ας το σβήσουν αργότερα οι admins.
ANIMAL HOSPITAL - ΦΕΡΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Χρυσοστόμου Σμύρνης 9, Μοσχάτο, 18344
τηλ. 2109400130

Εχει γινει το στομαχι μου κομπος απο την αγωνια, και ειμαι σαν να εχω ξυπνησει απο αυπνια.

Περιμενουμε νεα....

Status
Not open for further replies.