Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

18 ωρες χωρις ρευμα ! :nounder:

Battery : 4 mins remaining :icon15:

που εισαι;;
ωχ.. off line βλεπω..
βλεπω τον Μανο να αγοραζει συστοιχιες μπαταριων παιδια.
ή γεννητρια

μια χαρα ευτυχισμενος!!
εμαθε και να τα κανει στην αμμο... σουπερ σου λεω!!
κοιμαται σε κρεββατακι για γατες που του πηρα, παιζει με κατι παιχνιδακια για γατακια, φοραει και λουρακι με κουδουνακι, (δεν τον ενοχλει καθολου απ'οτι βλεπω), τρωει οποτε γουσταρει και μαλιστα ποικιλια, χαδια του σκοτωμου..
μας βρηκε μποσικους βλεπεις.... :laugh:
αυτη ειναι ζωη Διονυση.. μαμ, κακα και παιχνιδι.
αλλα χαλαλι στο κακομοιρο. αν σκεφτεις οτι λιγες μερες πριν ηταν ετοιμο να πεθανει.. αν δεν τον ειχε δει εγκαιρα η Διονυσια εκεινο το βραδυ, θα τον γλιτωνε απο την μιζερια του αλλά με αλλο τροπο...
(και δεν θα κοιμοταν ισα για κανα μηνα, γιατι λατρευει τις γατες περισσοτερο και απο μενα..)

Τυχερός ο Τάμπι, μπράβο στη Διονυσία (το έχει τ'όνομα!), μπράβο και σε σένα!
Βάλατε χαρά στο σπίτι σας!

cute-kitty-with-big-eyes-smiley-emoticon.gif

@vlad66 αυτό το γατάκι να δεις πως αλλάζει μόλις ενηλικιωθεί και πλησιάσει γάτα σε οίστρο σε απόσταση ενός τετραγώνου. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για γάτο σε σπίτι. Σαλτάρει κυριολεκτικά !

@vlad66 αυτό το γατάκι να δεις πως αλλάζει μόλις ενηλικιωθεί και πλησιάσει γάτα σε οίστρο σε απόσταση ενός τετραγώνου. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για γάτο σε σπίτι. Σαλτάρει κυριολεκτικά !

εισαι και εσυ υπερ της στειρωσης ετσι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

εισαι και εσυ υπερ της στειρωσης ετσι;
Ο πρώτος γάτος που είχα έτσι χάθηκε.
Η γάτα που έχουμε τώρα στειρώθηκε αφού της ήρθε οίστρος δυο φορές. Η γατούλα βασανίζεται όταν είναι σε αυτές τις ημέρες. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ο γάτος απλώς εξαφανίζεται.
Που να δεις τι γίνεται με τις σκυλίτσες. Σε εμάς πριν τη στειρώσουμε, όταν είχε οίστρο μαζεύονταν πάνω από 10 σκυλιά έξω από το σπίτι.
Θυμάμαι ο Κανέλος πήδαγε για να δει από το τζάμι του αυτοκινήτου, αν την έχω μέσα στο αυτοκίνητο. Έμπαιναν σκυλιά μαζί μου στο τρένο μόνο και μόνο επειδή τη μύριζαν στα ρούχα μου. Άστα.
Βασανίζονται τα αρσενικά. Αλλά και τα θηλυκά δεν πάνε πίσω.
https://www.hillspet.gr/cat-care/behavior-appearance/understanding-your-cat-in-heat
Είναι σοκαριστικό τη πρώτη φορά που το βλέπεις. Και μετά καταλαβαίνεις γιατί η εφηβεία ήταν τόσο βασανιστική.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο πρώτος γάτος που είχα έτσι χάθηκε.
Η γάτα που έχουμε τώρα στειρώθηκε αφού της ήρθε οίστρος δυο φορές. Η γατούλα βασανίζεται όταν είναι σε αυτές τις ημέρες. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ο γάτος απλώς εξαφανίζεται.
Που να δεις τι γίνεται με τις σκυλίτσες. Σε εμάς πριν τη στειρώσουμε, όταν είχε οίστρο μαζεύονταν πάνω από 10 σκυλιά έξω από το σπίτι.
Θυμάμαι ο Κανέλος πήδαγε για να δει από το τζάμι του αυτοκινήτου, αν την έχω μέσα στο αυτοκίνητο. Έμπαιναν σκυλιά μαζί μου στο τρένο μόνο και μόνο επειδή τη μύριζαν στα ρούχα μου. Άστα.
Βασανίζονται τα αρσενικά. Αλλά και τα θηλυκά δεν πάνε πίσω.
https://www.hillspet.gr/cat-care/behavior-appearance/understanding-your-cat-in-heat
Είναι σοκαριστικό τη πρώτη φορά που το βλέπεις. Και μετά καταλαβαίνεις γιατί η εφηβεία ήταν τόσο βασανιστική.
ξερω οτι ειναι κατι που δεν θα αποφυγω.. αλλά θα το κανω με βαρια καρδια....
ανατριχιλα με πιανει οταν σκεφτομαι τι θα του κανουν....

Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι άνδρες δε συμφωνούν με τη στείρωση των ζώων. Κι εγώ το ίδιο. Δεν μου αρέσει καθόλου, ειδικά για τα αρσενικά ζώα.
Τη στάση των ανδρών για τη στείρωση την έχει επιβεβαιώσει και κτηνίατρος. Σπάνια άνδρες του πάνε ζώο για στείρωση.
Από την άλλη πρέπει να ξέρεις τι σε περιμένει και τι τον περιμένει.

Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι άνδρες δε συμφωνούν με τη στείρωση των ζώων. Κι εγώ το ίδιο. Δεν μου αρέσει καθόλου, ειδικά για τα αρσενικά ζώα.
Τη στάση των ανδρών για τη στείρωση την έχει επιβεβαιώσει και κτηνίατρος. Σπάνια άνδρες του πάνε ζώο για στείρωση.
Από την άλλη πρέπει να ξέρεις τι σε περιμένει και τι τον περιμένει.

δεν το'ξερα αυτο!!
ε βεβαια! βαζουμε τον εαυτο μας στη θεση των καημενων..

Αν δεν το κάνεις θα σου "ραντίζει" σε όλο το σπίτι ...Αλήθεια..Έχεις δει τίγρη σε κλουβί; Κάπως έτσι θα είναι η φάση..

Μη σε πιανει ανατριχιλα.
Εαν δε θες να γεμισεις με 12 γατια μεσα σε ενα χρονο, και να χασεις και τον γατο σου μην το σκεφτεσαι.
Τα ζωα δεν εχουν εμμονες απο φαντασιωσεις. Γιαυτο και οταν πια δεν.... δεν.... και δεν τρεχει τιποτα.
Καπου το λεει και ο Σωκρατης στην αρχη του Συμποσιου, οταν παρευρισκεται με τους φιλους του... " Αααα γερασαμε λενε καποιοι...δε μας κανει κουκου πια"
"Απελευθερωθηκαμε" λεει ο Σωκρατης.
Βεβαια εγω δεν ειμαι Σωκρατικος αλλα οι γατουληδες σιγουρα ναι :flipout:

Παντως η φαση ειναι ταμαμ για να εχεις δυο με αλλο ενα μικρο, και να κανουν παρεα. Τωρα που ειναι μικρος, γιατι αμα μεγαλωσει δε θα θελει κανεναν αλλο.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τυχερός ο Τάμπι, μπράβο στη Διονυσία (το έχει τ'όνομα!), μπράβο και σε σένα!
Βάλατε χαρά στο σπίτι σας!

cute-kitty-with-big-eyes-smiley-emoticon.gif

και στο δικο μας!
και μονο που τα διαβαζουμε!

Αν δεν το κάνεις θα σου "ραντίζει" σε όλο το σπίτι ...Αλήθεια..Έχεις δει τίγρη σε κλουβί; Κάπως έτσι θα είναι η φάση..

θα γρατζουναει και πραγματα οπως κανουν τα μεγαλα ξαδερφια του;
φανταζομαι να ακονιζει τα νυχια του στα ηχεια σαν να'ναι κορμοι δεντρων.. ωχ ωχ..
προς το παρον αυτο που κανει ειναι να με ενοχλει στο γραψιμο γιατι κοιταει την οθονη του λαπτοπ και παταει με τα πατουσακια του διάφορα... :laugh:

θα γρατζουναει και πραγματα οπως κανουν τα μεγαλα ξαδερφια του;
φανταζομαι να ακονιζει τα νυχια του στα ηχεια σαν να'ναι κορμοι δεντρων.. ωχ ωχ..
προς το παρον αυτο που κανει ειναι να με ενοχλει στο γραψιμο γιατι κοιταει την οθονη του λαπτοπ και παταει με τα πατουσακια του διάφορα... :laugh:

Εγώ της έχω ένα κομμάτι ξύλο (μαλακό) και πάει εκεί και ξύνει τα νύχια της.
Πουθενά αλλού. Το ίδιο έκανε και η Λένα.

Ποτέ δεν γρατσούνισαν τίποτε άλλο.
Υπάρχουν και scratching poles.

Status
Not open for further replies.