Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Αυτό που χτύπησε τη Χαλκιδική απόψε ήταν ξεκάθαρα τυφώνας. Τα ηλεκτρικά ήταν εξωπραγματικά για τα Μεσογειακά δεδομένα.
18 ωρες χωρις ρευμα ! :nounder:
Battery : 4 mins remaining :icon15:
@vlad66 αυτό το γατάκι να δεις πως αλλάζει μόλις ενηλικιωθεί και πλησιάσει γάτα σε οίστρο σε απόσταση ενός τετραγώνου. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για γάτο σε σπίτι. Σαλτάρει κυριολεκτικά !
Ο πρώτος γάτος που είχα έτσι χάθηκε.εισαι και εσυ υπερ της στειρωσης ετσι;
Let the Sunshine In Βλαδιμηρε.
![]()
ξερω οτι ειναι κατι που δεν θα αποφυγω.. αλλά θα το κανω με βαρια καρδια....Ο πρώτος γάτος που είχα έτσι χάθηκε.
Η γάτα που έχουμε τώρα στειρώθηκε αφού της ήρθε οίστρος δυο φορές. Η γατούλα βασανίζεται όταν είναι σε αυτές τις ημέρες. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ο γάτος απλώς εξαφανίζεται.
Που να δεις τι γίνεται με τις σκυλίτσες. Σε εμάς πριν τη στειρώσουμε, όταν είχε οίστρο μαζεύονταν πάνω από 10 σκυλιά έξω από το σπίτι.
Θυμάμαι ο Κανέλος πήδαγε για να δει από το τζάμι του αυτοκινήτου, αν την έχω μέσα στο αυτοκίνητο. Έμπαιναν σκυλιά μαζί μου στο τρένο μόνο και μόνο επειδή τη μύριζαν στα ρούχα μου. Άστα.
Βασανίζονται τα αρσενικά. Αλλά και τα θηλυκά δεν πάνε πίσω.
https://www.hillspet.gr/cat-care/behavior-appearance/understanding-your-cat-in-heat
Είναι σοκαριστικό τη πρώτη φορά που το βλέπεις. Και μετά καταλαβαίνεις γιατί η εφηβεία ήταν τόσο βασανιστική.
Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι άνδρες δε συμφωνούν με τη στείρωση των ζώων. Κι εγώ το ίδιο. Δεν μου αρέσει καθόλου, ειδικά για τα αρσενικά ζώα.
Τη στάση των ανδρών για τη στείρωση την έχει επιβεβαιώσει και κτηνίατρος. Σπάνια άνδρες του πάνε ζώο για στείρωση.
Από την άλλη πρέπει να ξέρεις τι σε περιμένει και τι τον περιμένει.
ξερω οτι ειναι κατι που δεν θα αποφυγω.. αλλά θα το κανω με βαρια καρδια....
ανατριχιλα με πιανει οταν σκεφτομαι τι θα του κανουν....
ξερω οτι ειναι κατι που δεν θα αποφυγω.. αλλά θα το κανω με βαρια καρδια....
ανατριχιλα με πιανει οταν σκεφτομαι τι θα του κανουν....
Τυχερός ο Τάμπι, μπράβο στη Διονυσία (το έχει τ'όνομα!), μπράβο και σε σένα!
Βάλατε χαρά στο σπίτι σας!
![]()
Αν δεν το κάνεις θα σου "ραντίζει" σε όλο το σπίτι ...Αλήθεια..Έχεις δει τίγρη σε κλουβί; Κάπως έτσι θα είναι η φάση..
θα γρατζουναει και πραγματα οπως κανουν τα μεγαλα ξαδερφια του;
φανταζομαι να ακονιζει τα νυχια του στα ηχεια σαν να'ναι κορμοι δεντρων.. ωχ ωχ..
προς το παρον αυτο που κανει ειναι να με ενοχλει στο γραψιμο γιατι κοιταει την οθονη του λαπτοπ και παταει με τα πατουσακια του διάφορα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.