η πιο ακριβη στο σουπερ μαρκετ ειναι.
για καλυτερη την πηρα.
Μάνο όπως το περιγράφεις, πιθανότατα είναι μυικός ή/και συνδεσμικός τραυματισμός που προφανώς θέλει το χρόνο του. Η μία και οι δύο εβδομάδες είναι σχετικές. Σου επιβεβαίωσε ορθοπεδικός ότι είναι κήλη;
Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολη περίπτωση η οσφυική μοίρα, λόγω της πολυπλοκότητάς της και η εγχείρηση κάποιες φορές δεν δίνει λύση. Όσον αφορά την δική σου εγχείρηση, ποιοί σου έλεγαν να κάνεις ή να μην κάνεις; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Πεταλούδας ο Νίκος; Υποθέτω ότι πήρες γνώμες από ορθοπεδικούς και αποφάσισες. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο, αν δεν έκανες την εγχείρηση να είχες ταλαιπωρηθεί περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια;
Την επέμβαση την κάνεις για να μην ατροφήσει το πάσχον νεύρο, όχι για να γλυτώσεις τον πόνο ή τα μελλοντικά επεισόδια.
Αν η κήλη πιέζει χρονίως το νεύρο, θα οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη αδυναμία ή/και υπαισθησία του κάτω άκρου...
Φυσικά πάει πακέτο και με τα άλλα που αναφέρεις, αλλά αν έπρεπε να την κάνεις και δεν την έκανες, αναλογίσου ότι μπορεί να είχες καταλήξει επιπλέον με ένα πόδι με μειωμένη λειτουργικότητα, που θα σου δημιουργούσε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα...
Κουράγιο βρε Μάνο.
Η μέση είναι άτιμο πράγμα (όπως και ο αυχένας).
Κάνε υπομονή,θα τα κάνεις τα μπάνια σου δεν τελείωσε το καλοκαίρι..
Toν καιρο εκεινο (2006) στην Express Service υπηρχαν ορθοπεδικοι-νευροχειρουργοι
που αφαιρουσαν ΜΟΝΟ το κομματι του εκχυθεντα πυρηνα (που ετσι κι αλλιως δεν
θα ξαναεμπαινε μεσα) .... και οχι .... ΟΛΟ τον πυρηνα που ειναι το Α και το Ω !!!!
Επισης, υπηρχε και καποιο τμημα Laser που προσπαθουσε να μαζεψει τον εκχυθεντα
πυρηνα προς τα μεσα (αλλα δεν ειμαι σιγουρος με τι ποσοστα επιτυχιας).
Εγω βεβαια, το 2006, δεν ηξερα καν οτι η Express Service ειχε ιατρικο τμημα !!!! :icon15:
Ουτε οτι το laser μπορουσε να κανει ακορντεον τον πυρηνα (μεσοσπονδυλιου δισκου).
Εγω επεσα στην κλασικη γιατραρα "βγαλτον να ξεμπερδευεις". Ο κλασσικισμος ...
σε ολο του το μεγαλειο !
Τεσπα, συγνωμη για την εκτροπη του νηματος (που αναγνωριζω οτι ειναι γατονημα)
Τεσπα, συγνωμη για την εκτροπη του νηματος (που αναγνωριζω οτι ειναι γατονημα)
Καμμία συγγνώμη.Παραέγινε γατονήμα το παρόν
Εδώ είμαστε και για να λέμε τον πόνο μας.
Αν ξαναδιαβάσω τον Βλαδίμηρο να λέει πώς έπαιξε ο Τάμπυ,πώς έκλασε ο Τάμπυ,πώς έχεσε ο Τάμπυ, θα γίνω γατοκτόνος !!
Και εμείς έχουμε γατιά δεν χαλάμε τον κόσμο όμως.
Χαζομπαμπάδες...!)
απο πικαπ ξερω Μητσε,, απο γατια τωρα μαθαινω!!![]()
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα..:devil-smiley-029:
σου'χω δειξει πως κοιμαται;;; κατσε να βρω μια φωτο...![]()
Μια χαρά είναι.
Αυτή που σου έδειξε ο Διονύσης είναι η καλύτερη της αγοράς.
Τη βρίσκεις μόνο σε κτηνιατρεία άλλα αν πας να πάρεις να τους πεις ότι είναι για μικρό, μη στειρωμένο γατί.
Θα σου δώσουν την κατάλληλη .
απο πικαπ ξερω Μητσε,, απο γατια τωρα μαθαινω!!![]()
Καλο κουραγιο.
Το γατι ειναι που θα σου μαθει περισσοτερα παρα εσυ το γατι.
Τι εγινε με τις διακοπες ; Αυτο το ΣβΚ πρεπει να ειναι που φευγετε...
Αει στον διάολο βραδυάτικα !!![]()
Ωμο ειπες Γιωργο;;
με βαζεις σε σκεψεις τωρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.