Αληθεια ειναι αυτο.
Παντα κραταγα το κρανος μου ως γυαλινο βαζο. Και παντα το προστατευα με θηκη για να μην αποκτα μικροχτυπηματα τα οποια πιθανον να αλλαξουν την συμπεριφορα του κρανους.
Ποτε στον ηλιο αφημενο με τις ωρες και ποτε πεταμενο λες και δεν ειναι το μονο που ειναι αναμεσα σε εμενα και τον θανατο ή καποιο σοβαρο εγκεφαλικο τραυματισμο.
Αν πατε ποτε στους αγιους αναργυρους στο ιδρυμα αποκαταστασης αναπηρων και δειτε τα νεα παιδια εκει θα γινετε και εσεις τοσο "ψυχασθενεις" με το κρανος σας.
Η ιστορια με το μειωμενο φπα ειναι αιτημα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.
Πολλα μπραβο σε οποιον το κανει πραξη και ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον βγει στους δρομους και αρχισει να κοβει κ****ς σε οποιον δεν φοραει κρανος ή φοραει κατι πλαστικα που το μονο που μπορει να χρησιμοποιηθουν ειναι για παιδικο γιογιο....
χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης και με γνωμονα το ποστ του Χρηστου.. δεν σου'χει πεσει ποτέ απο τα χερια το κρανος;
και στατιστικα να το παρουμε, αυτο ειναι σχεδον αδυνατο. τουλαχιστον για μενα που μεχρι αυτη την στιγμη εχω φυγει απο τους Αγιους μεχρι τον Ταυρο, ξανα Αγιους, μετα μεχρι τον Κορυδαλλο, ξανα Αγιους και το απογευμα παλι Ταυρο-Αγιους.... πανω κατω καθε μερα τοσες φορες στο μηχανακι. Ε.. δεν θα μου φυγει απο τα χερια να το κυνηγαω; μια σκουπιδια απο το σπιτι θα κραταω παρεα, μια ανακυκλωση, μια τσαντες απο το σουπερ μαρκετ, τα τσιμπραγκαλα μου.. τσιγαρα,πορτοφολι,κινητο... ολα στα χερια παρεα με το κρανος.... δεν θα φαει τις κουτρουβαλες του που και που;;