Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αληθεια ειναι αυτο.

Παντα κραταγα το κρανος μου ως γυαλινο βαζο. Και παντα το προστατευα με θηκη για να μην αποκτα μικροχτυπηματα τα οποια πιθανον να αλλαξουν την συμπεριφορα του κρανους.

Ποτε στον ηλιο αφημενο με τις ωρες και ποτε πεταμενο λες και δεν ειναι το μονο που ειναι αναμεσα σε εμενα και τον θανατο ή καποιο σοβαρο εγκεφαλικο τραυματισμο.

Αν πατε ποτε στους αγιους αναργυρους στο ιδρυμα αποκαταστασης αναπηρων και δειτε τα νεα παιδια εκει θα γινετε και εσεις τοσο "ψυχασθενεις" με το κρανος σας.

Η ιστορια με το μειωμενο φπα ειναι αιτημα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

Πολλα μπραβο σε οποιον το κανει πραξη και ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον βγει στους δρομους και αρχισει να κοβει κ****ς σε οποιον δεν φοραει κρανος ή φοραει κατι πλαστικα που το μονο που μπορει να χρησιμοποιηθουν ειναι για παιδικο γιογιο....

χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης και με γνωμονα το ποστ του Χρηστου.. δεν σου'χει πεσει ποτέ απο τα χερια το κρανος;
και στατιστικα να το παρουμε, αυτο ειναι σχεδον αδυνατο. τουλαχιστον για μενα που μεχρι αυτη την στιγμη εχω φυγει απο τους Αγιους μεχρι τον Ταυρο, ξανα Αγιους, μετα μεχρι τον Κορυδαλλο, ξανα Αγιους και το απογευμα παλι Ταυρο-Αγιους.... πανω κατω καθε μερα τοσες φορες στο μηχανακι. Ε.. δεν θα μου φυγει απο τα χερια να το κυνηγαω; μια σκουπιδια απο το σπιτι θα κραταω παρεα, μια ανακυκλωση, μια τσαντες απο το σουπερ μαρκετ, τα τσιμπραγκαλα μου.. τσιγαρα,πορτοφολι,κινητο... ολα στα χερια παρεα με το κρανος.... δεν θα φαει τις κουτρουβαλες του που και που;;

Vlad δε μας ειπες τι χρωμα πατουσες εχει ο ταμπυ..
Οι μαυροποδαρουσες ειναι πιο αλανιαρες κυνηγιαρες λενε οι παλιοι γατολογοι..😉

Vlad δε μας ειπες τι χρωμα πατουσες εχει ο ταμπυ..
Οι μαυροποδαρουσες ειναι πιο αλανιαρες κυνηγιαρες λενε οι παλιοι γατολογοι..😉

πατουσες;; ε αμα βγαλω και τις πατουσες του φωτο να σου δειξω εδω, ο Δ.Ι. θα με κρεμασει αναποδα!!! :flipout:
θελω να τον πιασω να τις προσεξω να σου πω την αληθεια, αλλά τον εχει πιασει τρελα και δεν μου καθεται. τρεχει περα δωθε σαν τρελο παλι.
νομιζω ομως οτι ειναι σκουροχρωμες

πατουσες;; ε αμα βγαλω και τις πατουσες του φωτο να σου δειξω εδω, ο Δ.Ι. θα με κρεμασει αναποδα!!! :flipout:
θελω να τον πιασω να τις προσεξω να σου πω την αληθεια, αλλά τον εχει πιασει τρελα και δεν μου καθεται. τρεχει περα δωθε σαν τρελο παλι.
νομιζω ομως οτι ειναι σκουροχρωμες

Στο δικό μου, οι πίσω είναι μαύρες, η μία μπροστινή είναι μπεζ και η άλλη καφέ.

Το Λενιώ είχε και τις 4 άσπρες

Στο δικό μου, οι πίσω είναι μαύρες, η μία μπροστινή είναι μπεζ και η άλλη καφέ.

Το Λενιώ είχε και τις 4 άσπρες

δεν με δουλεψε δλδ ο Νικος;; παιζουν ρολο οι πατουσες και το χρωμα τους στον χαρακτηρα του γατιου;;
για να τον τσακωσω με καμια πονηρια να δω...

ΚΑΝΕΝΑ ρόλο δεν παίζει το χρώμα.

Σπουδαίο ρόλο παίζει η δική σου συμπεριφορά στο χτίσιμο της σχέσης και του χαρακτήρα του γατιού.

Όσο περισσότερο νιώθει ασφάλεια, τόσο καλύτερο θα γίνεται σε όλα του.

ΚΑΝΕΝΑ ρόλο δεν παίζει το χρώμα.

Σπουδαίο ρόλο παίζει η δική σου συμπεριφορά στο χτίσιμο της σχέσης και του χαρακτήρα του γατιού.

Όσο περισσότερο νιώθει ασφάλεια, τόσο καλύτερο θα γίνεται σε όλα του.

απο ασφαλεια Χρηστο αλλο τιποτα..! στα μουτρα μου πανω κοιμηθηκε χτες την νυχτα. μια ηταν μουρη με μουρη σε μενα, μια στην συντροφο. και με τα πατουσακια του συνεχεια αγγιζε αυτον που "κοιταγε".
καποια στιγμη ζεσταθηκε φαινεται, παρα το a/c που δουλευε και κατεβηκε αναμεσα απο τα ποδια μας. θα φαει κανενα σουτ στον υπνο μας καμια νυχτα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

μπας και με δουλευει ο Νικολας;;;
:blink:

Oχι βεβαια δε σε δουλευω αυτο ακουγα απο τους παλιους.
Επισης θα πρεπει να μαθεις να κοβεις τα νυχια του με τον ειδικο νυχοκοπτη..

Oχι βεβαια δε σε δουλευω αυτο ακουγα απο τους παλιους.
Επισης θα πρεπει να μαθεις να κοβεις τα νυχια του με τον ειδικο νυχοκοπτη..

Δεν κόβουμε ΠΟΤΕ τα νύχια στις γάτες μας!

Μετά απ' όλα όσα έχουν δει τα μάτια μου φέτος στους δρόμους της Αθήνας, αν ήμουν υπουργός, θα απαγόρευα την κυκλοφορία των μηχανών στο κέντρο. Στην κυριολεξία κάνουν ό,τι τους καπνίσει...και συν τοις άλλοις, μπινελικώνουν τους οδηγούς συνέχεια. Δηλαδή, δεν φθάνουν οι υπέροχες μ@λ@κίες τους, τ' ακούμε και από πάνω.

Μετά απ' όλα όσα έχουν δει τα μάτια μου φέτος στους δρόμους της Αθήνας, αν ήμουν υπουργός, θα απαγόρευα την κυκλοφορία των μηχανών στο κέντρο. Στην κυριολεξία κάνουν ό,τι τους καπνίσει...και συν τοις άλλοις, μπινελικώνουν τους οδηγούς συνέχεια. Δηλαδή, δεν φθάνουν οι υπέροχες μ@λ@κίες τους, τ' ακούμε και από πάνω.

Γιάννη δεν νομίζω να το εννοείς αυτό, την απαγόρευση. Είναι υπεραπλούστευση (που δεν ισχύει) να θεωρείς κάγκουρες όλους τους δίτροχους.

Ποτέ των ποτών!

ένα ξύλο για να το ξύνει και τίποτε παραπάνω.

κοβουμε μονο το διαφανο μερος..
με ειδικο νυχοκοπτη
δεν υπαρχει ποτε των ποτων
απλα δεν υπαρχει..

κοβουμε μονο το διαφανο μερος..
με ειδικο νυχοκοπτη
δεν υπαρχει ποτε των ποτων
απλα δεν υπαρχει..

Για το καλό της γάτας και αν την αγαπάμε αρκετά δεν το κάνουμε ποτέ.

Τα νύχια στη γάτα δεν έχουν την ίδια σημασία με τα νύχια στον άνθρωπο.

Το αντίστοιχο θα ήταν να βάζαμε με το ζόρι ωτοασπίδες σε έναν άνθρωπο, ή γάντια με το ζόρι.

Υπολογίζει στα νύχια της για να σκαρφαλώνει, να τρέχει, να πηδάει.

Αυτό που χρειάζεται είναι ένα κομμάτι μαλακό ξύλο ή ένα scratch post.

Προχθές την είπα σε έναν..Είχε πιάσει ανάμεσα σε δύο λωρίδες και πήγαινε..Του λέω αυτό που κάνεις απαγορεύεται από τον νέο ΚΟΚ...Το ξέρω μου λέει..Άντε βγάλε άκρη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιάννη δεν νομίζω να το εννοείς αυτό, την απαγόρευση. Είναι υπεραπλούστευση (που δεν ισχύει) να θεωρείς κάγκουρες όλους τους δίτροχους.

Δεν είναι υπεραπλούστευση Διονύση. Είναι τεράστιο το ποσοστό τους, χωρίς να υπερβάλλω. Δεν έγραψα ότι είναι όλοι.

Προχθές την είπα σε έναν..Είχε πιάσει ανάμεσα σε δύο λωρίδες και πήγαινε..Του λέω αυτό που κάνεις απαγορεύεται από τον νέο ΚΟΚ...Το ξέρω μου λέει..Άντε βγάλε άκρη..

Το χειρότερο είναι όταν έρχονται από τα δεξιά, προσπερνάνε και κάνουν αριστερά για να βγουν μπροστά σου.

Οι περισσότεροι με "παπιά" το κάνουν.

Status
Not open for further replies.