Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Προχθές σταματημένος σε κοκκινο για ώρα (πάνω από 10’’ , όχι φρέσκο), και περνάει ντελιβερας αέρα με καμιά 40αρια χλμ/ώρα.

Τι έλεγξε, τι σκεφτόταν, μόνο ο ιδιος ξέρει. Τι δρόμους και κράνη μου λέτε τώρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Προχθές την είπα σε έναν..Είχε πιάσει ανάμεσα σε δύο λωρίδες και πήγαινε..Του λέω αυτό που κάνεις απαγορεύεται από τον νέο ΚΟΚ...Το ξέρω μου λέει..Άντε βγάλε άκρη..

Από πότε η διακεκομμένη είναι η λωρίδα των μηχανών?
Από πότε πρέπει να έχω 10 καθρέφτες για να κινούμαι και να μην χτυπήσω κανέναν ενώ εκείνοι κυκλοφορούν χωρίς μισό?
Πότε ανάβουν φλας για να στρίψουν ή να αλλάξουν πορεία?
Γιατί πρέπει να τρακάρω με τον δεξιά μηχανόβιο όντας σταματημένος για να περάσει από αριστερά το τέρας με πλάτος μισού αυτοκινήτου?
Πόσοι φοράνε κράνος (ειδικά στα παπιά)?

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Προχθές σταματημένος σε κοκκινο για ώρα (πάνω από 10’’ , όχι φρέσκο), και περνάει ντελιβερας αέρα με καμιά 40αρια χλμ/ώρα.

Τι έλεγξε, τι σκεφτόταν, μόνο ο ιδιος ξέρει. Τι δρόμους και κράνη μου λέτε τώρα;

Παππούς 70+ σε παπί, πέρασε με κόκκινο χαλαρά και πήγε να κόψει την Πανεπιστημίου στις 12 ώρα το μεσημέρι για να πάει στην Τρικούπη....δεν σου λέω τι έγινε.

Η διήθηση μοτοσυκλέτας όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επιτρέπεται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος για να χρησιμοποιεί κάποιος δίκυκλα.

Κανένας ΚΟΚ παλιός ή νέος δεν το απαγορεύει. Σαν την άλλη την βλακεία με το σαγιονάρα που είχαν βγάλει (που ούτε αυτό ισχύει).

Οτι πρέπει να γίνει συζήτηση κ να οριστεί νομικό πλαίσιο ίσως. Προς ώρας δεν απαγορεύεται απλά σε περίπτωση ατυχήματος δεν είναι καλυμμένος ο οδηγός δικύκλου.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Oχι βεβαια δε σε δουλευω αυτο ακουγα απο τους παλιους.
Επισης θα πρεπει να μαθεις να κοβεις τα νυχια του με τον ειδικο νυχοκοπτη..

δεν κοβω νυχι σε αιλουρο Νικο, που να με κρεμασεις αναποδα!! δε πα να τρωω γρατζουνιες καργα.. θα μαθει, ηδη μαθαινει, πως να διαχειριζεται δοντια και νυχια σε σχεση με την ανθρωπινη σαρκα.
προχτες στο παιχνιδι με δαγκωσε τοσο πολυ στο χερι που του'σκασα μια μικρη στην μουσουδα με το δακτυλο. δεν του αρεσε καθολου και μεχρι τωρα δεν εχει δαγκωσει ξανα τοσο δυνατα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Από πότε πρέπει να έχω 10 καθρέφτες για να κινούμαι και να μην χτυπήσω κανέναν ενώ εκείνοι κυκλοφορούν χωρίς μισό?
Γιατί πρέπει να τρακάρω με τον δεξιά μηχανόβιο όντας σταματημένος για να περάσει από αριστερά το τέρας με πλάτος μισού αυτοκινήτου?
+1000
Και σα να μην φτάνει που έχει έρθει από δεξιά και κατσικώνεται μπροστά σου,όταν ανάβει το φανάρι πηγαίνει όσο αργά θέλει και τότε πρέπει να τον σεβαστείς σα να είναι αυτοκίνητο.

Προχθές την είπα σε έναν..Είχε πιάσει ανάμεσα σε δύο λωρίδες και πήγαινε..Του λέω αυτό που κάνεις απαγορεύεται από τον νέο ΚΟΚ...Το ξέρω μου λέει..Άντε βγάλε άκρη..
στην διακεκομμενη δλδ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

+1000
Και σα να μην φτάνει που έχει έρθει από δεξιά και κατσικώνεται μπροστά σου,όταν ανάβει το φανάρι πηγαίνει όσο αργά θέλει και τότε πρέπει να τον σεβαστείς σα να είναι αυτοκίνητο.

καπου χανετε το δικιο σας παιδια.. εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι εννοειτε.
πχ, το δικυκλο στο φαναρι, πρεπει (απο τον ΚΟΚ) να ειναι αναμεσα απο τα αυτοκινητα. Γιατι; για να προστατευτει σε περιπτωση που καποιος πεσει απο πισω πανω στα σταματημενα.
στη λωριδα το μηχανακι πρεπει να κινειται στο δεξι της μερος. οχι πανω στην γραμμη, αλλά κοντα σε αυτην. για να μπορει ευκολα να το προσπερασει αλλο οχημα. το οχημα ομως οφειλει να κανει την προσπεραση με ασφαλεια για το μηχανακι. οπως και για το ποδηλατο. αλλά ποσοι περνανε ξυστα;
τωρα το θεμα καθρεφτες,φλας κλπ, δεν ειναι θεμα διτροχου, αλλά καγκουριας. και αυτοκινητο να οδηγουσε ο τυπος καγκουρας, παλι μ@λ@κιες θα εκανε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιάννη, με την ίδια λογική, πόσοι οδηγοί αυτοκινήτων οδηγούν και μιλάνε στο κινητό; πόσοι δεν ανάβουν φλας ή το ανάβουν τη στιγμή που στρίβουν; πόσοι δεν πατάνε την διάβαση στο κόκκινο φανάρι;
Ο διαχωρισμός των οδηγών πρέπει να είναι καλοί - κακοί ασχέτως του οχήματος που οδηγούν.
Επίσης, το αν φοράνε κράνος σε αφορά, όσο αφορά αυτούς το αν φοράς εσύ ζώνη.
Συμφωνώ ότι γενικά οι οδηγοί των παπιών είναι οι χειρότεροι δίτροχοι διότι θεωρούν ότι γι'αυτούς δεν ισχύει ο ΚΟΚ (πεζοδρόμια, μονόδρομοι, φανάρια κλπ).

γιατι λες νεος κοκ; ουτε καποιος παλιος το επετρεπε

Επειδή τώρα οποίος μπλεχτεί σε τρακάρισμα είναι αποκλειστικός υπεύθυνος έστω και αν δεν φταίει.

Επειδή τώρα οποίος μπλεχτεί σε τρακάρισμα είναι αποκλειστικός υπεύθυνος έστω και αν δεν φταίει.

σε ποια περιπτωση ρε συ Σπυρο; δεν σε καταλαβα τι εννοεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιάννη, με την ίδια λογική, πόσοι οδηγοί αυτοκινήτων οδηγούν και μιλάνε στο κινητό; πόσοι δεν ανάβουν φλας ή το ανάβουν τη στιγμή που στρίβουν; πόσοι δεν πατάνε την διάβαση στο κόκκινο φανάρι;
Ο διαχωρισμός των οδηγών πρέπει να είναι καλοί - κακοί ασχέτως του οχήματος που οδηγούν.
Επίσης, το αν φοράνε κράνος σε αφορά, όσο αφορά αυτούς το αν φοράς εσύ ζώνη.
Συμφωνώ ότι γενικά οι οδηγοί των παπιών είναι οι χειρότεροι δίτροχοι διότι θεωρούν ότι γι'αυτούς δεν ισχύει ο ΚΟΚ (πεζοδρόμια, μονόδρομοι, φανάρια κλπ).

Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε καλούς και κακούς οδηγούς. Μόνο που στην πλειονότητά τους (τουλάχιστον εντός της πόλης) οι οδηγοί των δικύκλων είναι κακοί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε καλούς και κακούς οδηγούς. Μόνο που στην πλειονότητά τους (τουλάχιστον εντός της πόλης) οι οδηγοί των δικύκλων είναι κακοί.

συμφωνω, οδηγαω και μηχανακι ΚΑΙ μεγαλο οχημα.
αλλά..... αυτο που κανει κακους τους αναβατες ειναι μια σειρα πραγματων με μακρυυυυ καταλογο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

συμφωνω, οδηγαω και μηχανακι ΚΑΙ μεγαλο οχημα.
αλλά..... αυτο που κανει κακους τους αναβατες ειναι μια σειρα πραγματων με μακρυυυυ καταλογο

Βλαδίμηρε, λέγεται κάποτε ότι ένας Βασιλιάς έδωσε εντολή στον στρατηγό του να ρίξει με τα κανόνια στον εχθρό. Πέρασε η ώρα και δεν ακούστηκε μισό μπουμ. Καλεί ο Βασιλιάς τον στρατηγό και τον ρωτάει: Γιατί δεν εκτέλεσες την διαταγή μου?

Βασιλιά μου, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως γιατί δεν το έκανα. Για 10 λόγους. Πρώτον: Δεν είχα πυρίτιδα...

Ο Βασιλιάς τον σταματάει και του λέει: Οκ, όλοι οι υπόλοιποι 9 λόγοι είναι περιττοί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Βλαδίμηρε, λέγεται κάποτε ότι ένας Βασιλιάς έδωσε εντολή στον στρατηγό του να ρίξει με τα κανόνια στον εχθρό. Πέρασε η ώρα και δεν ακούστηκε μισό μπουμ. Καλεί ο Βασιλιάς τον στρατηγό και τον ρωτάει: Γιατί δεν εκτέλεσες την διαταγή μου?

Βασιλιά μου, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως γιατί δεν το έκανα. Για 10 λόγους. Πρώτον: Δεν είχα πυρίτιδα...

Ο Βασιλιάς τον σταματάει και του λέει: Οκ, όλοι οι υπόλοιποι 9 λόγοι είναι περιττοί.

αρα πρεπει να πω μονο τον 1ο λογο απο τον μακρυ καταλογο.
ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Status
Not open for further replies.