Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Όποιος δεν θέλει το κατοικίδιο του να ανεβαίνει στο τραπέζι ,παίρνει μια χελώνα..Η ένα χρυσόψαρο .Το αιλουροειδές ανεβαίνει οπουδήποτε.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Kαι με ποιον τροπο θα αντιληφθει ενα αιλουροειδες (που δεν χαμπαριαζει ορια) οτι ΔΕΝ πρεπει
να πηδαει πανω σε τραπεζια με φαγητα ?

Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που θα καταλάβει και ένα μωρό.

ΗΙΝΤ: δεν είναι οι φάπες

(και τα μωρα ΔΕΝ μπορουν να αυτομοληθουν και διεκδικησουν οπως ενα γατι μερικων μηνων,
δεν εχουν τα κινητικα προσοντα .... αν μη τι άλλο )

Το θέμα είναι η διεκδίκηση, οι κινητικές ικανότητες ή να καταλάβει?

:p

Όποιος δεν θέλει το κατοικίδιο του να ανεβαίνει στο τραπέζι ,παίρνει μια χελώνα..Η ένα χρυσόψαρο .Το αιλουροειδές ανεβαίνει οπουδήποτε.

Ανεβαίνουν παντού και αυτό είναι κομμάτι της γοητείας τους.

:D

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Υπεκφυγες ... καμια σαφης απαντηση.

Δεν πειραζει ... ερεθισα χορδες γατοφιλων !

Ποιες υπεκφυγές βρε Μάνο? Αφού λες κοτσάνες.

Αν χτυπήσεις ένα αιλουροειδές, πάει σου έφυγε και σε άφησε στα κρύα του λουτρού.

Αν το αγαπάς και για αυτό θες την παρέα του, τότε θες να καταλάβει, όχι να φύγει.

Πως θα καταλάβει?

Απλά το παίρνεις και το κατεβάζεις από το τραπέζι. Μια, δύο, τρεις, πεντακόσιες φορές.

Μέχρι να το καταλάβει.

Αυτό σημαίνει συμβίωση.

Αν εσύ ψάχνεις για απόλυτη υπακοή, πάρε ρομπότ και βγάλε το από την μπρίζα.

Κομματι γοητειας ?

Οοοοοοkay .... το ακουσαμε και αυτο !

Καλά όλος ο πλανήτης τις θαυμάζει πως σκαρφαλώνουν και πως πηδάνε, εσύ πρώτη φορά το ακούς?

Δες το σε αργή κίνηση:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες και ένα πήδημα 6 ορόφων που συνεχίζει με τρέξιμο:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χρηστο

Οποιαδηποτε υπερασπιση των λογων μου θα με φερει αντιμετωπο με το φορουμ (αφου γατοφιλοι οι περισσοτεροι).
Γιατι να δωσω μια μαχη που ειναι χαμενη ? Οποτε ΝΑΙ ... δεν εχω κανενα επιχειρημα και παμε παρακατω !

Α ναι ... και συγνωμη για την αναφορα σε φαπες (αλλωστε, τον Κατσουλινο ποτε δεν τον καρπαζωσα ...
αλλα ΔΕΝ χρειαστηκε και να τον καρπαζωσω ... αφου ετρωγε εξω στο μπαλκονι η στο χωλ διπλα στην
παπουτσοθηκη ... 70 τμ διαμερισμα με πεντε ατομα ΔΕΝ σηκωνε ανετα και dedicated χωρο για γατο !)

Εγώ πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου γατοφιλο αλλά ζωοφιλο και σε καμία περίπτωση δεν θα χτυπούσα ζώο εκτός και αν κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα ..

Εγω θεωρω τον εαυτο μου κυνοφιλο και ... δελφινοφιλο (λεμε τωρα) !
Δεν εχω ψαξει αν ταιριαζω με καθε πλασμα πανω στον πλανητη.
Παντως ειμαι της αρχης "καθε πλασμα στον φυσικο του χωρο"
και οχι φιλοξενουμενο. Μακαρι να μπορουσα να γυρισω το ρολοι πισω
και να αποτρεψω τον λυκο απο το να γινει φιλος του sapiens.
Ετσι οπως περιφερεται και υποφερει μεσα στις πολεις (του sapiens)
χιλιες φορες αγριος και απομακρος. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ !

Θυμαμαι καποιον γνωστη του PhotoShop που μας μαθαινε (εμενα και αλλον εναν)
πως να μην το παρακανουμε με τα feather και τα blur. Ενω εδειχνε καποιες τεχνικες
πηδαει ο γατος πανω στο πληκτρολογιο (κοκκαλο εμεις οι υπολοιποι) τσαλαπαταει
τα πληκτρα (κολαει ο υπολογιστης) και ακουμε την αξεχαστη ατακα ....
"Ρε Αγαμεμνωνα, ασε και καμια Τροια απειραχτη" .... :angry:

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Οποιαδηποτε υπερασπιση των λογων μου θα με φερει αντιμετωπο με το φορουμ (αφου γατοφιλοι οι περισσοτεροι).
Γιατι να δωσω μια μαχη που ειναι χαμενη ? Οποτε ΝΑΙ ... δεν εχω κανενα επιχειρημα και παμε παρακατω !

Μάνο, η μάχη, (όπως λες), είναι χαμένη, επειδή εξ'ορισμού δεν μπορεί να σταθεί κανένα επιχείρημα για τη χρήση της βίας.

Εγώ πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου γατοφιλο αλλά ζωοφιλο και σε καμία περίπτωση δεν θα χτυπούσα ζώο εκτός και αν κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα ..

το αυτό! :a0210:

Μάνο, η μάχη, (όπως λες), είναι χαμένη, επειδή εξ'ορισμού δεν μπορεί να σταθεί κανένα επιχείρημα για τη χρήση της βίας.

ακριβώς !

περιττο να πω οτι ο ταμπυ δεν ξεκολλαει απο το τραπεζι.. ουτε απο την κουζινα οταν μαγειρευει καποιος.. εχουμε τον νου μας βεβαια να μην πατησει καυτο ματι κουζινας, αλλά φοβαμαι να πω την αληθεια.
εχω και αποδειξη....

Status
Not open for further replies.