Haagenti
AVClub Fanatic
Όποιος δεν θέλει το κατοικίδιο του να ανεβαίνει στο τραπέζι ,παίρνει μια χελώνα..Η ένα χρυσόψαρο .Το αιλουροειδές ανεβαίνει οπουδήποτε.
Kαι με ποιον τροπο θα αντιληφθει ενα αιλουροειδες (που δεν χαμπαριαζει ορια) οτι ΔΕΝ πρεπει
να πηδαει πανω σε τραπεζια με φαγητα ?
Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που θα καταλάβει και ένα μωρό.
ΗΙΝΤ: δεν είναι οι φάπες
(και τα μωρα ΔΕΝ μπορουν να αυτομοληθουν και διεκδικησουν οπως ενα γατι μερικων μηνων,
δεν εχουν τα κινητικα προσοντα .... αν μη τι άλλο )
Το θέμα είναι η διεκδίκηση, οι κινητικές ικανότητες ή να καταλάβει?
Όποιος δεν θέλει το κατοικίδιο του να ανεβαίνει στο τραπέζι ,παίρνει μια χελώνα..Η ένα χρυσόψαρο .Το αιλουροειδές ανεβαίνει οπουδήποτε.
Υπεκφυγες ... καμια σαφης απαντηση.
Δεν πειραζει ... ερεθισα χορδες γατοφιλων !
Κομματι γοητειας ?
Οοοοοοkay .... το ακουσαμε και αυτο !
Οποιαδηποτε υπερασπιση των λογων μου θα με φερει αντιμετωπο με το φορουμ (αφου γατοφιλοι οι περισσοτεροι).
Γιατι να δωσω μια μαχη που ειναι χαμενη ? Οποτε ΝΑΙ ... δεν εχω κανενα επιχειρημα και παμε παρακατω !
Εγώ πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου γατοφιλο αλλά ζωοφιλο και σε καμία περίπτωση δεν θα χτυπούσα ζώο εκτός και αν κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα ..
Μάνο, η μάχη, (όπως λες), είναι χαμένη, επειδή εξ'ορισμού δεν μπορεί να σταθεί κανένα επιχείρημα για τη χρήση της βίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.