Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
τι μου θυμησες με την Παρο βρε συ... 6η δημοτικου ο γιος μου και 2α γυμνασιου η κορη μου εκει πηγαν. λογω διορισμου της μαμας τους.
σε καθε ρεπο που ειχα, αμεσως στο καραβι... μια φορα που ειχαν απεργια, πηρα αεροπλανο. που λεει ο λογος δλδ.. 17 νοματαιοι χωρεσαμε με το ζορι..την εχουμε ζησει σε ολες τις εποχες της. η ανοιξη μακραν η πιο ομορφη.....
η επομενη χρονια ηταν στο Ξυλοκαστρο. με φιλιες απο κει μεχρι σημερα!!
δεν ξερω ποιο μερος ειναι πιο ωραιο. σε παραλιες φυσικα η Παρος, αλλά αυτο απο μονο του δεν φτανει...
συμφωνεις Μητσε Ιωαννου;;;

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

τι μου θυμησες με την Παρο βρε συ... 6η δημοτικου ο γιος μου και 2α γυμνασιου η κορη μου εκει πηγαν. λογω διορισμου της μαμας τους.
σε καθε ρεπο που ειχα, αμεσως στο καραβι... μια φορα που ειχαν απεργια, πηρα αεροπλανο. που λεει ο λογος δλδ.. 17 νοματαιοι χωρεσαμε με το ζορι..την εχουμε ζησει σε ολες τις εποχες της. η ανοιξη μακραν η πιο ομορφη.....
η επομενη χρονια ηταν στο Ξυλοκαστρο. με φιλιες απο κει μεχρι σημερα!!
δεν ξερω ποιο μερος ειναι πιο ωραιο. σε παραλιες φυσικα η Παρος, αλλά αυτο απο μονο του δεν φτανει...
συμφωνεις Μητσε Ιωαννου;;;

Σε παραλίες φυσικά η Πάρος.(μια φορά έχω πάει αλλά πέρασα χάλια και δεν ξαναπήγα και ούτε θέλω να ξαναπάω,προτιμώ άλλα νησιά)

Σε ζωή και φαγητό,έχω συνηθήσει το Ξυλόκαστρο αν και δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε κυκλάδες με Κορινθία !

Μήλα με πορτοκάλια.

Υ.Γ. Πήγαμε χτες σε μια ταβερνούλα στα όρια του Κιάτου και φάγαμε τεράστιες μερίδες και πληρώσαμε λίγα.Δεν βρίσκεις εύκολα να κάτσεις ακόμα και τις καθημερινές!"Ελλάς" λέγεται.

Τέτοιο γεμιστό μπιφτέκι δεν έχω ξαναφάει στην ζωή μου και οι πατάτες του...αχ.. αυτές οι πατάτες τηγανητές...

Οταν δεν τρως προτηγανισμενες πατατες .... ολες νοστιμες ειναι !
Και δεν χρειαζεται νας φας εναν τονο. 100 γραμμαρια σε χορταινουν.
Για να μην μιλησω για λαδια (...)

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σε παραλίες φυσικά η Πάρος.(μια φορά έχω πάει αλλά πέρασα χάλια και δεν ξαναπήγα και ούτε θέλω να ξαναπάω,προτιμώ άλλα νησιά)

Σε ζωή και φαγητό,έχω συνηθήσει το Ξυλόκαστρο αν και δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε κυκλάδες με Κορινθία !

Μήλα με πορτοκάλια.

Υ.Γ. Πήγαμε χτες σε μια ταβερνούλα στα όρια του Κιάτου και φάγαμε τεράστιες μερίδες και πληρώσαμε λίγα.Δεν βρίσκεις εύκολα να κάτσεις ακόμα και τις καθημερινές!"Ελλάς" λέγεται.

Τέτοιο γεμιστό μπιφτέκι δεν έχω ξαναφάει στην ζωή μου και οι πατάτες του...αχ.. αυτές οι πατάτες τηγανητές...

γενικα δεν προτιμω τα νησια γιατι βαριεμαι τα βαπορια. ναι συμφωνω οτι δεν ειναι δικαιο να συγκρινουμε τις κυκλαδες με την Κορινθια. εκτος την Ανδρο και την Ναξο σε ολα τα άλλα τον χειμωνα κοβεις φλεβες!
ωστοσο το Ξυλοκαστρο εχει κατι το μαγικο θα'λεγα.. ισως και γιατι το εζησα προ κρισης; δεν ξερω. φαντασου οτι ακομα και οταν φυγαμε απο κει, πηγαν οι γονεις μου (ζουσε ακομα ο πατερας μου) και νοικιασαν μονιμο σπιτι πανω απο το ζαχαροπλαστειο του Ντανου. (μαζι με το νουφαρο τα καλυτερα του Ξυλοκαστρου τοτε).
παλι δλδ περα δωθε χειμωνα-καλοκαιρι!
αλλα το Ξυλοκαστρο το ηξερα αρκετα απο τα εφηβικα μου χρονια ακομα, οταν εφτιαξαν σπιτι στο κατω λουτρο η μικρη αδερφη του πατερα μου με τον αντρα της.. αυτος ο ναυτικος που τον παρακαλαγα να με παρει σε μπαρκο μαζι του.. (σε ποιο νημα το συζηταγαμε δεν θυμαμαι.. στου Μανου μηπως; )
τες πα, καμαρι,λουτρο,πιτσα μεχρι δερβενι δωστου καθε καλοκαιρι μεχρι σκασμου..! καποια εποχη που μεγαλωσα την βαρεθηκα την περιοχη τοσο πολυ που εκανα 3-4 χρονια να πατησω για διακοπες..
μονο οταν χρειαζονταν καμια δουλεια στο σπιτι, ασχετα απο εποχη.. μετα ξανα εκει καπου καπου..
τωρα ο μπαρμπας μου ειναι πολυ μεγαλος σε ηλικια και συνεχεια κανει παραπονα γιατι δεν παω πια σχεδον καθολου.. σε ποιον να πρωτοπαω δεν ξερω...
δεν παω σε κανεναν και ειμαι ησυχος!! τηλεφωνα μονο...

Αντε ... :rip: ... χαρας ευαγγελια !

Ηρθε η πρωτη οπτικη ινα στην πολυκατοικια μας :proud: (απο HCN).
Σκαβανε απο το πρωι .... 4 νοματεοι (αλβανοι ΟΛΟΙ !!!!).
Απιτελους, γινομαστε ευρουπεοι :p ... (οι τραχανεμπορες :laugh:)

- Aφεντικο, ποσα διαμερισματα εξυπηρετει ?
- 16 η πρωτη γραμμη και αλλα 16 η δευτερη !

:BDGBGDB55:

Μάνο ,σου έχω μια φωτό από τη γειτονιά σου

Attachments

• 12094893_1509295462716248_2373130141581608199_o.jpg
    12094893_1509295462716248_2373130141581608199_o.jpg
    99.1 KB · Views: 86
Απιστευτη φωτογραφια. Αυτο ππου μοιαζει με Κινεζικο μεσσαιωνικο πυργο μινιατουρα πρεπει να ειναι περιπτερο της εποχης σκεφτομαι... Δεν ηξερα οτι υπηρχαν περιπτερα τοτενες...

Σινεμα του Στρατιωτη, και διπλα μαντρα με Ιερον αγιασμα...

Απο ποιον παραλληλο κοσμο ειναι ;

attachment.php

Xρειαζοταν να δειχνει πλυμμηρισμενο ? :nounder:
Δεκα χρονια μενω εκει :smash: ... την Ολγας δεν την πετυχα ΠΟΤΕ ως ... κολυμβητηριο :furious3:

Bουλωσαν τα φρεατια ! .... και λοιπον ? :icon15: .... βρισκομαστε στην δεκαετια του 70 !

ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο συμβαν :proud: ....

attachment.php

Xρειαζοταν να δειχνει πλυμμηρισμενο ? :nounder:
Δεκα χρονια μενω εκει :smash: ... την Ολγας δεν την πετυχα ΠΟΤΕ ως ... κολυμβητηριο :furious3:

Bουλωσαν τα φρεατια ! .... και λοιπον ? :icon15: .... βρισκομαστε στην δεκαετια του 70 !

ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο συμβαν :proud: ....

Δεν βούλωναν τα φρεάτια ,απλά δεν υπήρχαν Αυτή η εικόνα ήταν πολύ συνηθισμένη σε πολλά τμήματα της Β Ολγας ,απλά εκεί γινόταν τα αυτοκίνητα υποβρύχια

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Απιστευτη φωτογραφια. Αυτο ππου μοιαζει με Κινεζικο μεσσαιωνικο πυργο μινιατουρα πρεπει να ειναι περιπτερο της εποχης σκεφτομαι... Δεν ηξερα οτι υπηρχαν περιπτερα τοτενες...

Σινεμα του Στρατιωτη, και διπλα μαντρα με Ιερον αγιασμα...

Απο ποιον παραλληλο κοσμο ειναι ;

Ο κινηματογράφος λεγόταν Πατέ και αν θυμάμαι καλά είχα δεί εκεί την ταινία <ο ωραίος Μπρούμελ>

Δεν βούλωναν τα φρεάτια ,απλά δεν υπήρχαν Αυτή η εικόνα ήταν πολύ συνηθισμένη σε πολλά τμήματα της Β Ολγας ,απλά εκεί γινόταν τα αυτοκίνητα υποβρύχια

Βλεπεις ποσο ΣΕΙΡΑ εισαι !!! :p

(καλα το φανταστηκα ... :laugh:)

Κατι που με εντυπωσιασε (απο σκαπτικο μηχανημα εγκαταστασης οπτικης ινας στην Αρχαιολογικου Μουσειου)
..... ο τροχος εκσκαφης ..... δονει καποια αγγεια !!! :blink: Mια δευτερη αλλαξια εσωρουχου .... επιβαλλεται ! :laugh:

12424990_0_z.jpg

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο κινηματογράφος λεγόταν Πατέ και αν θυμάμαι καλά είχα δεί εκεί την ταινία <ο ωραίος Μπρούμελ>

Η φωτογραφία είναι απ' τη κατοχή; Πού είπαμε ήταν;

Κοψε κατι !
Τα Cadet και Lancia που βλεπεις ... κυκλοφορουσαν την κατοχη ?

Παρασκευοπουλου με Βασιλισσης Ολγας
(50 μετρα παραπανω βρισκεται το ιστορικο σινεμα Ραδιο Σιτυ)

Αν δεν ειναι απο την κατοχη γιατι γραφει οτι ειναι "Το σινεμα του στρατιωτη" στα Γερμανικα ????? :speechless-smiley-0

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κοψε κατι !
Τα Cadet και Lancia που βλεπεις ... κυκλοφορουσαν την κατοχη ?

Παρασκευοπουλου με Βασιλισσης Ολγας
(50 μετρα παραπανω βρισκεται το ιστορικο σινεμα Ραδιο Σιτυ)

Γιά το ΠΑΤΕ λέω, μπρέ !

Status
Not open for further replies.