Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να υποθέσω λόγω του υψηλότερου SAR?

Μάλλον επειδή είναι πιο καραμπινάτες παραεισαγωγές... :p

Tωρα μου απαντησαν δυο, οπου ο ενας κατοικει πισω απο τον ηλιο και ο αλλος στην περιοχη terra. :laugh:

Νομιζα οτι αν απενεργοποιησεις την μια sim (π.χ. Airplaine mode) οτι απενεργοποιειται και το κυκλωμα πομποδεκτη κι ετσι γλυτωνω ενεργεια και ακτινοβολια. (αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)

Για τις παραεισαγωγες, δεν ξερω αν ισχυει. Για παραδειγμα βλεπω το ιδιο κινητο απο ιδιο μαγαζι στις φθηνοτερες τιμες (αρα παραεισαγωγη) αλλα οι τιμες των single-dual διαφερουν. Γενικα τα dual ειναι πιο φθηνα απο οσο βλεπω.

Αν η μια sim απενεργοποιειται ως κυκλωμα εντελως, τοτε απο οικονομικης αποψης συμφερει. Ομως δεν βρηκα καποιο αρθρο εμπεριστατωμενο για να διαπιστωσω αν οντως με το airplane mode απενεργοποιειται το κυκλωμα εντελως.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πια ο όρος "παραεισαγωγής". Δεν υπάρχει πλέον η έννοια του αποκλειστικού αντιπρόσωπου. Κάθε κατάστημα που εισάγει κάτι νόμιμα από την ΕΕ, μπορεί να το πουλήσει. Η εγγύηση παρέχεται από την εταιρία που το κατασκευάζει και καλύπτει όλη την ΕΕ.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πια ο όρος "παραεισαγωγής". Δεν υπάρχει πλέον η έννοια του αποκλειστικού αντιπρόσωπου. Κάθε κατάστημα που εισάγει κάτι νόμιμα από την ΕΕ, μπορεί να το πουλήσει. Η εγγύηση παρέχεται από την εταιρία που το κατασκευάζει και καλύπτει όλη την ΕΕ.
Κάτι για τις εγγυήσεις, 2 χρόνια είναι το μίνιμουμ σε ότι αγοράσεις βάση ΕΕ...
Ελληνική εταιρεία κατασκευής (όχι κινητών) μου έχει πει ότι η εγγύηση είναι απ' την ημερομηνία κατασκευής, δλδ μπορεί να το έχει στο ράφι ο άλλος δύο χρόνια και να το πουλήσει και να χάσει την εγγύηση γιατί δεν θα το δεχτεί πίσω ο κατασκευαστής αν πχ είναι ελαττωματικό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κάτι για τις εγγυήσεις, 2 χρόνια είναι το μίνιμουμ σε ότι αγοράσεις βάση ΕΕ...
Ελληνική εταιρεία κατασκευής (όχι κινητών) μου έχει πει ότι η εγγύηση είναι απ' την ημερομηνία κατασκευής, δλδ μπορεί να το έχει στο ράφι ο άλλος δύο χρόνια και να το πουλήσει και να χάσει την εγγύηση γιατί δεν θα το δεχτεί πίσω ο κατασκευαστής αν πχ είναι ελαττωματικό
Λοιπόν σύμφωνα με αυτό, υπεύθυνος για την εγγύηση είναι ο πωλητής. Με εγγύηση 2 έτη από την ημ/νια παράδοσης.

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Λοιπόν σύμφωνα με αυτό, υπεύθυνος για την εγγύηση είναι ο πωλητής. Με εγγύηση 2 έτη από την ημ/νια παράδοσης.

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm
Κι εγώ αυτό ξέρω Στέλιο
Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, μάλλον για να μην επιστρέφουν ελαττωματικά πράγματα...
Έχω αγοράσει από ελληνική εταιρεία κατασκευής προβολέων φωτισμού που δίνει 5 χρόνια εγγύηση και είναι τοπ σ' αυτό που κάνει...

ενα απο τα καλυτερα live που εχω βρεθει..
V.I.C. στο θεατρο βραχων
μπραβο στα παιδια απο τα Γιαννενα!!!!
Χρηστο τους εχεις δει-ακουσει ποτέ;;
View attachment 164531View attachment 164530View attachment 164532View attachment 164533
παιξαν και κομματια απο τον νεο τους δισκο που θα σκασει μυτη σε κανα μηνα περιπου απ'οτι εμαθα.
ανυπομονω !!!!

ακούω αυτή τη στιγμή το καινούριο δίσκο τους στο youtube,
μόλις τους ανακάλυψα από λινκ σε άλλο σάιτ.
φοβερές συνθέσεις και πιστεύω με λίγη τύχη και σπρώξιμο θα μπορούσαν να γίνουν όνομα στη διεθνή σκηνή
και μακάρι να γίνει

θα ήθελα να ήμουν στο λάιβ,
αν το ήξερα νωρίτερα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Tωρα μου απαντησαν δυο, οπου ο ενας κατοικει πισω απο τον ηλιο και ο αλλος στην περιοχη terra. :laugh:

Νομιζα οτι αν απενεργοποιησεις την μια sim (π.χ. Airplaine mode) οτι απενεργοποιειται και το κυκλωμα πομποδεκτη κι ετσι γλυτωνω ενεργεια και ακτινοβολια. (αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)

Για τις παραεισαγωγες, δεν ξερω αν ισχυει. Για παραδειγμα βλεπω το ιδιο κινητο απο ιδιο μαγαζι στις φθηνοτερες τιμες (αρα παραεισαγωγη) αλλα οι τιμες των single-dual διαφερουν. Γενικα τα dual ειναι πιο φθηνα απο οσο βλεπω.

Αν η μια sim απενεργοποιειται ως κυκλωμα εντελως, τοτε απο οικονομικης αποψης συμφερει. Ομως δεν βρηκα καποιο αρθρο εμπεριστατωμενο για να διαπιστωσω αν οντως με το airplane mode απενεργοποιειται το κυκλωμα εντελως.

Εχει επιλογή απενεργοποίησης της μιας sim, οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σαν μονόκαρτο. Αυτό μειώνει και την παραγόμενη ακτινοβολία και εξοικονομεί μπαταρία.

Η απάντηση του Γάτου είναι η σωστή για τα δίκαρτα, είναι θέμα προμηθευτή, κανονικά πρέπει να είναι ακριβότερα.

παιδια, 2η μερα χτες που δεν ειχα ιντερνετ! ερχεται στις 07 και φευγει στις 19:00 περιπου.
πηρα τηλ, καταχωρηθηκε η βλαβη και μου ειπαν μεχρι τις 27 του μηνος θα ειναι οκ..
τα ιδια και το κατω διαμερισμα.
το τηλ δουλευει! το ιντερνετ οχι.

φοβερές συνθέσεις και πιστεύω με λίγη τύχη και σπρώξιμο θα μπορούσαν να γίνουν όνομα στη διεθνή σκηνή
και μακάρι να γίνει

αν το ήξερα νωρίτερα

και με μολις 10 ευρω η εισοδος παρακαλω....
εχω πληρωσει κατι 40αρες για jethro tull πχ...

και μακάρι να γίνει

αν το ήξερα νωρίτερα

Και με αλλο ονομα ισως...

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ενα απο τα καλυτερα live που εχω βρεθει..
V.I.C. στο θεατρο βραχων
μπραβο στα παιδια απο τα Γιαννενα!!!!
Χρηστο τους εχεις δει-ακουσει ποτέ;;
View attachment 164531View attachment 164530View attachment 164532View attachment 164533
παιξαν και κομματια απο τον νεο τους δισκο που θα σκασει μυτη σε κανα μηνα περιπου απ'οτι εμαθα.
ανυπομονω !!!!

Σ´ευχαριστώ για την ανάρτηση.Δεν τους ήξερα και είναι καταπληκτικοί.

Μάνο, η θάλασσα τώρα είναι πιο ωραία από τον Αύγουστο. Ζεστή και χωρίς τον κόσμο να ανακατεύει την άμμο. Στη Βάρκιζα σήμερα ήταν διάφανη σαν νερό στο ποτήρι. Κι είχε και νορμάλ κόσμο. Στη Βουλιαγμένη ήταν σαν τον Αύγουστο από κόσμο.
Μην κάθεσαι!
Όσο έχει λιακάδες κάνε τις βουτιές σου ! :YOLO:

συντομογραφια ως "V.I.C." τους αναφερουν ολοι. δεν νομιζω να ειναι δυσκολο για το εξωτερικο.

Καλά..Πάρε εδώ τώρα....Στην αρχή γουσταρα και εγώ Vic..Ύστερα κατάλαβα ότι ήταν το κλαρίνο που έκανε την διαφορα..Τα υπόλοιπα αναμασηματα....Το καινούργιο φαίνεται καλυτερο από δύο κομμάτια που άκουσα...Θα δείξει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλά..Πάρε εδώ τώρα....Στην αρχή γουσταρα και εγώ Vic..Ύστερα κατάλαβα ότι ήταν το κλαρίνο που έκανε την διαφορα..Τα υπόλοιπα αναμασηματα....Το καινούργιο φαίνεται καλυτερο από δύο κομμάτια που άκουσα...Θα δείξει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

θα το ακουσω με την 1η ευκαιρια.
μα τα παιδια αυτο ακριβως εκαναν. πηραν τα δημοτικα τραγουδια της Ηπειρου και τα εκαναν ροκιες. στο αλμπουμ το γραφουν κιολας.
τα τραγουδια του λαου που ανηκουν σε ολους! (σε ελευθερη μεταφραση)
ναι το 2ο αλμπουμ ειναι διαφορετικο

Status
Not open for further replies.