Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ξερει κανεις αυτες οι ΑΗΔΙΕΣΤΑΤΕΣ ενδειξεις στα τηλεοπτικα καναλια που εγιναν μονιμες ξαφνικα, για να ενημερωνουν για τον βαθμο καταλληλοτητας, ποιανου ιδεα ηταν να βρισκονται μονιμως στο πανελ. ?

Ειναι καποιος νεος νομος ραδιοτηλεοπτικης αρχης, ειναι αμιγως Ελληνικη πατεντα, Ευρωπαικη, αυτης της κυβερνησης, της προηγουμενης. ?

Εγω ποιον να διαολοστειλω. ?

Eνα σχεδον ονειρικο gaming PC setup ! :love:
Kαι λεω "σχεδον" γιατι δεν μπορω να δω το pilot seat :rolleyes:
(αλλα δεν νομιζω να ειναι πανινη αναδιπλουμενη των 20 ευρω :laugh:).

93gmvg70utq31.jpg

To τυπακι :cool4: που το στησε .... ειναι 53αρης !!! (μου δινει ελπιδες :flute: ...)
Παντως, για χρηση ΑVclub, ισως ειναι λιγο TOO MUCH ... (μπορει να πεφτω εξω :flute:)
Ποσο δεξια(αααααααααα) μπορει να φτασει το περιθωριο κειμενογραφησης ? :smash:
(μην καταληξουμε να κοιταμε συνεχως αριστερα :laugh: .....)

67 Αυγούστου χθες, 7 Οκτωβρίου σήμερα. Ωραία είναι κι η ψυχρούλα.
Καλύτερος ο ύπνος το βράδυ, επιτέλους να αρχίσουμε τις σούπες, τα όσπρια και το κόκκινο κρασί.

68 Αυγουστου εδω.

Παλι δεν το εχασα το μπανακι μου.... Νιωθω νεοτερος καθε φορα μετα.

Αλλα και να φθινοποριασει και να χειμωνιασει παλι θα συνεχισω.

68 Αυγουστου εδω.

Παλι δεν το εχασα το μπανακι μου.... Νιωθω νεοτερος καθε φορα μετα.

Αλλα και να φθινοποριασει και να χειμωνιασει παλι θα συνεχισω.

για σενα ολος ο χρονος ειναι Αυγουστος μου φαινεται... :laugh:

παιδια, σας το'χα κρυψει (απο στεναχωρια και κακη διαθεση), οτι πριν 2 εβδομαδες ακριβως, ο Ταμπυ την κοπανησε απο το σπιτι !!
ειχαμε τα αναλογα δραματα εδω απο την συντροφο οπως καταλαβαινετε και σημερα ...τσουπ, ..το τσογλανι!!
σαν κυριος! ηρθε, ντερλικωσε,(οχι οτι ειχε αδυνατισει), επιθεωρησε τα παντα και αυτο που καταλαβα απο την συμπεριφορα του ειναι οτι δεν ειναι πια γατακι, αλλά γατος.
σοβαρος, μετρημενος, χωρις διαθεση για τρελα παιχνιδια -αλλά οχι κακοκεφος ή θλιμμενος- .
τον εψαχνα στην γυρω περιοχη πολλες φορες. καπου τις τελευταιες μερες ειχα καταθεσει τα οπλα πια..
οι ενδειξεις μου λενε οτι ηταν σε σπιτι. σαπουνακι μυριζει το κεφαλι του (εκτος και αν τον χαϊδεψε γυναικα πριν), ιχνος ταλαιπωριας δεν εχει πανω του και οπως ειπα πριν, λιποβαρης δεν ειναι.
εδω σε μια απο τις τελευταιες φωτο που τον εβγαλα οταν ανακαλυψε τα στερεα του σπιτιου. 1 ή 2 μερες πριν φυγει..
IMG_20190929_233929[1].jpgIMG_20190929_233908[1].jpgIMG_20190929_233955[1].jpg
σε αυτη που ειναι πανω στο πικαπ και κοιταει το πλατω να γυριζει, λεω να την βαλω αβαταρ..
μου θυμιζει κατι απο.. his master's voice...
https://www.e-radio.gr/post/64655/h...-pasignwsto-skylo-sto-grammofwno-pics?lang=el

τον εβγαλα και σημερα μια οταν αραξε στον καναπε οπως παλια...
IMG_20191007_211403[1].jpg
μπα... παλια αραζε πραγματικα..! τωρα εχει σοβαρη γατισια σταση..

Γι αυτό εξαφανίστηκε ο Τάμπυ ξαφνικά από το φόρουμ?

Και ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνει.

Ελπίζω να μην την ξανακοπανίσει.

να τον προσέχετε !!

Υ.Γ.Πολύ καγκουριά το πικαπ σου βλαντιμιρ αλλά...θέλω και το δικό μου έτσι!

Θα με το φτιάξεις?

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γι αυτό εξαφανίστηκε ο Τάμπυ ξαφνικά από το φόρουμ?

Και ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνει.

Ελπίζω να μην την ξανακοπανίσει.

να τον προσέχετε !!

Υ.Γ.Πολύ καγκουριά το πικαπ σου βλαντιμιρ αλλά...θέλω και το δικό μου έτσι!

Θα με το φτιάξεις?

γιατι βρε Δημητρη καγκουρια; τιποτα εξτρα δεν εχει. το λογοτυπο μπροστα ειναι αυτοκολλητο που ηταν στο κουτι. το πλεξιγκλας απο κατω ειναι απαραιτητο γιατι 1ον το πικαπ ειναι πιο "βαθυ" απο το επιπλο απο κατω και 2ον οι ακιδες που στηριζουν το ολο συστημα, ευθυγραμμιζουν το επιπεδο.
μηπως οταν αναβει το φλας του κινητου για να βγει η φωτο, δημιουργειται αυτη η εντυπωση;
το δικο σου σαν sl 1200 και οχι 1210 (δηλαδη ασημι και οχι μαυρο) εχει αλλο αποτελεσμα στις φωτο. το δικο μου σαν sl 1210 M5G εχει μεταλλικο μαυρο χρωμα και φωτιζομενα μπλε led στις στροφες.
αυτες ειναι οι βασικες διαφορες εδω που τα λεμε. το δικο σου ειναι πιο κομψο, αλλά τι να εκανα που το M5G δεν βγηκε ποτέ σε ασημι;
αντιθετα βγηκε σαν sl 1200 GLD με ιδιο μαυρο μεταλλικο χρωμα, αλλά αντι για ασημι πλατω, βραχιονα, κουμπια κλπ, σε εκεινο ειναι χρυσα!
εκει να δεις καγκουρια!!

Το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι, πέτυχα ζευγαράκι στα Προπύλαια να έχει ένα μικρό καυγαδάκι. Γύρω στα 20 ήταν τα παιδιά.
Γυρνάει η κοπέλα και λέει του νεαρού:
- Δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να καταλάβεις μια αλληγορία!

Πόσο τον συμπόνεσα το νεαρό! Τα είχα κι εγώ στα 20 μου με μια κοπέλα από τη φιλοσοφική. Με τόσο πλούσιο λεξιλόγιο, δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω πότε με ειρωνεύοταν και πότε όχι.

Status
Not open for further replies.