Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Kαι δεν ησουν ο μονος !

Ακομα και ΜΗ σπουδαγμενη να ηταν μια 20αρα ... στις αλληγοριες και τις μεταφορες ...
η CPU της, τρελαινεται σε παραλληλισμους και κβαντικες υπερθεσεις !!!!! Εσυ και εγω ....
τρεχουμε σε σειρα, και αν δεν τελειωσει η προηγουμενη ρουτινα δεν αδειαζουν τα registers.

Game over ( ... η αλλιως .... γαμε οβερ ! :flute:)

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι, πέτυχα ζευγαράκι στα Προπύλαια να έχει ένα μικρό καυγαδάκι. Γύρω στα 20 ήταν τα παιδιά.
Γυρνάει η κοπέλα και λέει του νεαρού:
- Δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να καταλάβεις μια αλληγορία!

Πόσο τον συμπόνεσα το νεαρό! Τα είχα κι εγώ στα 20 μου με μια κοπέλα από τη φιλοσοφική. Με τόσο πλούσιο λεξιλόγιο, δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω πότε με ειρωνεύοταν και πότε όχι.
Εγώ παντρεύτηκα μια τέτοια ..........

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ.
Έχω δει στα 21 μου τις 3 αδελφές του Τσέχωφ σε θέατρο στην Κυψέλη με θερμοκρασία 1 βαθμό Κελσίου μέσα στο θέατρο. Οι ηθοποιοί είχαν σόμπα στη μέση της σκηνής. Εμείς απλώς χτυπάγαμε τα πόδια μας στο πάτωμα (και μερικοί το κεφάλι τους στο τοίχο).
The things we do for love.

Eγω δεν προλαβα "να φαω φαγακι" ... :rolleyes:

Στα μισα του "Τσαϊ στην Σαχαρα" .... νυσταξα :sleep: ... και (φυσικα) παρεξηγηθηκε ανυπερθετως και αμετακλητως. :nounder:

Ειχε υπεροχη θερμανση μεσα στο Ραδιο Σιτυ ! :sleep: Oυτε "καληνυχτα" δεν προλαβα να πω ! :flipout:

(Στον Τσεχωφιδη :proud: ... θα εβλεπα δευτερο η τριτο ονειρο :sleep: ... χαλαρα !)

Ηθελα να το βάλω σε άλλο νήμα ,αλλά προτίμησα να το βάλω εδώ ,άνευ σχολίων .
Βέβαια παρ ολίγον να πάω <οδικώς> στην Αμμουλιανή ,όταν το είδα

Attachments

• fullsizeoutput_1a77.jpg
    fullsizeoutput_1a77.jpg
    266.6 KB · Views: 111
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να σου κλέψω τη φωτό να πάω σε μια τράπεζα να ζητήσω ένα δανειάκι που θέλω;;

Θα φροντίσω να μάθω και το όνομα του ιδιοκτήτη για να έχεις περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες .
Το χειρότερο απ όλα ήταν ότι μέσα στην Ουρανούπολη κυκλοφορούσε φορτηγάκι χωρίς πινακίδες ,προφανώς χωρίς ασφάλεια,με σιδηρόστοκο να κρατάει το μπροστινό τζάμι ,λαμαρίνες να κρέμονται γύρω -γύρω και με οδηγό κάπου στα 85 που αμφιβάλλω αν είχε δίπλωμα .
Ο <χάρος > σε 4 τροχούς ,που προφανώς κανείς δεν έτυχε να το δεί ποτέ .

74 Αυγούστου σήμερα
b0ec3adacdca249667b472e66af6578b.jpg

που να δουλέψεις στο πισι τώρα.... το αγοράκι μας ο σουλφικαρ
bc54e2523a789b4f160c3c0e4d98a72d.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

είναι άρρωστος καιρό τώρα από φλεγμονωδη νόσο του εντέρου και κάνει κάθε 20 μέρες ενέσεις κορτιζόνη μαζί με αντιβίωση. τώρα είμαστε σε υποτροπή παρότι του έκανα τις ενέσεις προ 7 ημερου. παρότι τρώει ειδική τροφή από το κτηνιατρείο πάλι εάν ξεχαστεί και δεν φάει τη βραστή γλώσσα που του παίρνουμε (με αυτή δεν κάνει εμετό) , με τα σποράκια της ξηράς εάν δεν περάσει η υποτροπή τα βγάζει απεπτα αμέσως μόλις φάει ο φουκαράς. την στην υποτροπή χάνει 400 γρμ και φαίνεται είναι και 14.5 ετών. μολις του δίνουμε λευκό ψάρι σε 20 μέρες παίρνει τα πάνω του

είναι άρρωστος καιρό τώρα από φλεγμονωδη νόσο του εντέρου και κάνει κάθε 20 μέρες ενέσεις κορτιζόνη μαζί με αντιβίωση. τώρα είμαστε σε υποτροπή παρότι του έκανα τις ενέσεις προ 7 ημερου. παρότι τρώει ειδική τροφή από το κτηνιατρείο πάλι εάν ξεχαστεί και δεν φάει τη βραστή γλώσσα που του παίρνουμε (με αυτή δεν κάνει εμετό) , με τα σποράκια της ξηράς εάν δεν περάσει η υποτροπή τα βγάζει απεπτα αμέσως μόλις φάει ο φουκαράς. την στην υποτροπή χάνει 400 γρμ και φαίνεται είναι και 14.5 ετών. μολις του δίνουμε λευκό ψάρι σε 20 μέρες παίρνει τα πάνω του

Ωωω! περαστικα!!!

ευχαριστώ, όσο πάει τι να κάνουμε! τον είχαμε βρει ωρών με τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται μπιμπερό κλπ πάλι καλά που έφτασε τόσο νομίζω!

Μήπως καταπίνει και τρίχες όταν γλύφεται??

Αυτή την περίοδο βγάζουν πολύ τρίχα και το παθαίνει η δική μου.

Κολλάνε στο λεπτό έντερο και μετά σταματάει να τρώει.

Την πρώτη φορά έμεινε νηστική 8 ημέρες και ψάχναμε με τον κτηνίατρο τι φταίει (ακτινογραφίες, εξετάσεις αίματος κ. λπ. να δούμε τι φταίει και δεν τρώει).

Μετά άρχισα να της δίνω nutriball και την βοήθησε.

Μου το έκανε άλλη μια φορά αλλά έκτοτε είναι καλά.

Φυσικά την χτενίζω κάθε μέρα.

μπα αυτό συμβαίνει χρόνια με τους εμετούς αλλά τον τελευταίο χρόνο βρήκαμε τι φταίει και παίρνει θεραπεία.

Θα σκεφτομουνα και την αλεργια (στην περιπτωση εμετου) ειδικα στο βοδινο. Ο δικος μου οταν φαει (που δεν τρωει πια καθολου) βοδινο ξερναει αμεσως. Ακομα και το αιμα που του εδινα να γλυψει (οχι ομο) γιατι νομιζα οτι το κρεας τον βαραινε.
Περαστικα στον γατουλη σου... αφου παιρνει θεραπεια πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.

Εγώ θα το πάω στους σκύλους...
Τα (τρία) δικά μου αν τους δώσω κόκαλα από πρόβατο ή κατσίκι πέρα απ' το ότι τρελαίνονται και τα τρώνε μετά από λίγες ώρες δεν μπορούν να τα χωνέψουν εύκολα με αποτέλεσμα τον εμετό...
Δεν τρώνε πολλά, νορμάλ τρώνε αλλά μάλλον τους πέφτουν βαριά...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως κι εμείς από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούμε να φάμε εύκολα κάποια φαγητά έτσι και τα ζώα, ειδικά σκύλοι και γάτες που τρώνε διάφορα...

Status
Not open for further replies.