Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ποιά είναι πολιτική κουβέντα Κώστα; Το brexit ή το γεγονός πως έχουμε κρισούλα με την Τουρκία;

Νίκο, το θέμα είναι απλό. Θα γράψεις εσύ έτσι, θα γράψει κάποιος άλλος γιουβέτσι, θα πλακωθείτε/-ούμε, θα πιάσουμε τις σφουγγαρίστρες, και μετά θα αρχίζουν οι μανίες καταδίωξης, «εμένα μου σβήσατε 3, του άλλου του σβήσατε 2», και μετά ότι το φόρουμ έχει πάρει συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση, κλπ κλπ κλπ. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου όλα αυτά, τα έχουμε δει να συμβαίνουν όλοι μας και όχι μόνο μια φορά.

Δε νομίζω λοιπόν τα παιδιά να αποφασίσανε να σταματήσουν τα πολιτικά επειδή θέλουν να απαρνηθούν την πραγματικότητα και τα γεγονότα που τρέχουν καθημερινά, αλλά για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κάτι είχαμε πει ότι οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται στο φόρουμ, το θυμάστε;.

Δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι η απαντηση στο "τι θα γινει αυριο" θα ειχε πολιικο περιεχομενο.
Η σκεψη μου πηγε οτι καποιο ευχαριστο γεγονος θα συνεβαινε στην ζωη του Γιωργου ... ΑΥΡΙΟ (δηλαδη, σημερα).
Μην μου προσδιδετε ιδιοτητες που δεν εχω (μαντικες). Please ...

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι η απαντηση στο "τι θα γινει αυριο" θα ειχε πολιικο περιεχομενο.
Η σκεψη μου πηγε οτι καποιο ευχαριστο γεγονος θα συνεβαινε στην ζωη του Γιωργου ... ΑΥΡΙΟ (δηλαδη, σημερα).
Μην μου προσδιδετε ιδιοτητες που δεν εχω (μαντικες). Please ...
Μα δεν απευθύνθηκα σε σένα Μάνο μου, αλλά σε άλλους δύο θαμώνες που τα ποστ τους σβήστηκαν.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το παρακάτω σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα αν θα το ποστάρω, γιατί μπορεί να έχει πολιτικές προεκτάσεις. Ωστόσο είναι απλές σκέψεις δικές μου, και ελπίζω να μην οδηγήσουν σε τέτοια συζήτηση. Αν δω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα το σβήσω.

Λοιπόν είμαι για δουλειά στο Orlando, και είπα χθες Κυριακή να μη χάσω ευκαιρία να απολαύσω και τη βασική σπεσιαλιτέ της πόλης, που είναι τα θεματικά πάρκα. Μια και δεν είχα ποτέ την τύχη να βρεθώ σε κάτι τέτοιο στο παρελθόν, είπα να ξεκινήσω από το πλέον κλασσικό, το Disney, και συγκεκριμένα το Magic Kingdom (αυτό δηλαδή που'ναι επικεντρωμένο πιο πολύ στα classics, της εποχής μου).

Για την ιστορία, το Disney World εδώ έχει 5-6 διαφορετικά πάρκα (δε θυμάμαι ακριβώς), που το καθένα χρειάζεται τουλάχιστον 1-2 μέρες για να πεις ότι τα είδες. Μιλάμε για έκταση κτηνώδη.

Δε θα σχολιάσω την όλη προσέγγιση (που δεν είναι του τύπου μου, πολύ "πλαστικό", χαζοχαρούμενα performances, αμερικανιές, κλπ). Θα μείνω όμως στο πόσο απίστευτα οργανωμένα είναι αυτά τα "μαγαζιά". Τεράστιες εκτάσεις, με απόλυτη πρόβλεψη για τις 50 χιλιάδες κόσμου καθημερινά (με $125 το χαμηλότερο εισιτήριο, do the math), παρκινγκ, τρενάκια και πλοιαράκια από και προς το πάρκινγκ, μεταξύ των πάρκων, κλπ, φουλ υποδομή για ΑΜΕΑ, τεράστια οπτικοακουστική υποδομή (καλής ποιότητας ήχος έξω, εξωφρενικοί φωτισμοί, κλπ). Πεντάκαθαρα τα πάντα, περιοποιημένα πράσινα, δεκάδες χιλιάδες άτομα προσωπικό, ευγενέστατοι, ταλαντούχοι (οι ηθοποιοί), καθαροί, φιλόξενοι. Και γύρω απ'αυτά βέβαια μια απολύτως αδιάφορη κατά τα λοιπά πόλη, που όμως σφύζει από ζωή, δουλειές και πλούτο. Ξενοδοχεία, μαγαζιά, εστιατόρια, αεροδρόμια, κλπ κλπ κλπ.

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία (και κυρίως να μην την κλωτσήσουμε στα μούτρα, αν παρουσιαστεί) να δούμε και στην Ελλάδα τέτοιες προσπάθειες. Το κοινό υπάρχει, το διεθνές κοινό αυξάνεται κάθε χρόνο, ενώ θα αρχίσει ακόμα και να έρχεται ειδικά για τέτοια πράγματα. Εκτάσεις αχανείς και αχρησιμοποίητες υπάρχουν παντού έξω από τα αστικά κέντρα. Και το κυριότερο απ'ολα, υπάρχει τρομακτική ανάγκη για μερικές δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας από το πουθενά.

Eαν εχει και κατι τετοιο :proud: ....

MW-HK531_galaxy_ZH_20190530122830.jpg

OΥΔΕΜΙΑ αντιρρηση (.... εγω θα σας σφουγγαριζω, ξεσκ@τιζω :rolleyes: .... αρκει :smash: .... να μ'αφηνετε να κοιμαμαι στο Falcon :sleep:)

Γαστροοϊσοφαγική Παλινδρόμηση Μάνο..

Αυτό μόνο με επέμβαση παλεύεται...
Λυπάμαι αλλά έχω το ίδιο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Αυτό μόνο με επέμβαση παλεύεται...
Λυπάμαι αλλά έχω το ίδιο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δυστυχως, Νικο.
Αυτο που λεει ο Μπαμπης.
Απο μια ηλικια και μετα, η ενδοσπλαχνικη πιεση (δηλαδη, η ΚΟΙΛΑΡΑ μας) σπρωχνει το διαφραγμα
προς τα πανω και διαστελομενο αφηνει τον σφιγκτηρα (λιγο πριν το στομαχι) ... χαλαρο.
Ε ... ποσο φιλικα να ειναι τα γαστρικα οξεα με τον οισοφαγο ?

ΤΟΝ Γ@ΜΑΝΕ !

Υποφερω εδω και 14ετια (μετα την πολυμηνη κατακλιση λογω δισκοκηλης το 2006).
Oυτε Zurcazol, ουτε αποχη απο καυτερα και πικαντικα .... αλλαξε την κατασταση.
Δεν εχω και λεφτα για εγχειρηση :nounder: ....

Διαγνωσμένο παιδιά, χρόνια πριν.. Δημήτρη τη χολή τώρα τελευταία δεν την έχω κοιτάξει, θα το κάνω. Κάνω όλα τα "σωστά" β'εβαια... Πίνω, καπνίζω, τρώω χαράματα.. Μάνο δεν έχω κοιλιά, είμαι 1,76 και 74 κιλά.. Μπάμπη έκανες χειρουργείο εσύ;

Μάνο δεν έχω κοιλιά, είμαι 1,76 και 74 κιλά.

"Κοιλαρα" ... δεν εχει μονο ο υπερβαρος (η ο παχυσαρκος) αλλα και αυτος που ειναι διαρκως "γκαστρωμενος".
Με την κοιλια (συχνα-πυκνα) σε ηπιο τυμπανισμο. Αμα πινεις (και τρως ξημερωματα) εμπιπτεις στην κατηγορια.

Status
Not open for further replies.