Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οταν συγχυζεσαι γινεσαι ΧΑΡΑ Θεου. :rolleyes:
Πηγαιος και γυμνασιοπαις ! :proud:

Δεν ξερω αν πρεπει να πω Θενκς η να συγχυστω παλι...
Μου βαζεις δυσκολα :icon15: :hmmmm2::flipout::flipout::flipout:

Οσον αφορα τον ιο της κορονας... ισως βεβαια το γνωριζετε ηδη, αλλα ας το πω και εγω. Η θνησιμοτητα ειναι 10% συμφωνα με αυτα που δινουν οι Κινεζοι ιθυνοντες σαν επιστημονικα δεδωμενα" και δια του στοματος της υπουργου υγειας.
"Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας η θνησιμοτητα λογω του ιου ειναι μικρη " λενε οι ειδησεις.

Δεν ειμαι καθολου φοβικος σε αυτα, αλλα δεν θεωρω το 10% μικρη θνησιμοτητα. Ειμαι ο μονος ;

Επισης κατι αλλο... δεν ηξερα οτι υπηρχαν τοσοι Γαλλοι στην Κινα. Της ...τανας γινεται. Με εκτακτες πτησεις και τετοια.
Η προταιρεοτητα της κυβερνησης (λεει ο προθυπουργος) ειναι να επααναπατριστουν ολοι οι Γαλλοι πολιτες εφοσων δινει η Κινα το ΟΚ.
...και ειναι πολλοι...παρα πολλοι. Δεν περιμενα να ειναι τοσο πολλοι (στηριζομενος στους ερχομους αεροπλανων). Φανταζομαι οτι στην Γερμανια και Ιταλια θα γινεται το ιδιο...
Κορωνα λοιπον... :music-smiley-005:

Ρε παιδια ...

μονο εγω σκεφτομαι οτι ολα ειναι μαγειρεμενα για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ καποια φαρμακευτικη εμβολιακια
(κοψοχρονια μωρε, τιποτα .... 100 εκατομμυρια εμβολιακια ...... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .... που θα κατσει η μπιλια)

Eννοείται πως δεν είναι μικρή..
Ζωρζ, μια που είμαστε σε χαλαρό νήμα, μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις: Πως και η Αγία Σινδόνη στην υπογραφή σου;

Απο καθαρη προσηλωση και ευγνωμοσυνη προς τον Ενσαρκωμενο Λογο.

Το αβαταρ μου το προσεξες ; Σου λεει τιποτα ;

Γιώργο το άβατάρ σου δείχνει έναν γυμνασμένο άνδρα (προφανώς εσύ είσαι) με την Άρτα και τα Γιάννενα στη ράχη κάνοντας hiking. Αν είναι στην Κρήτη το τοπίο, ομολογώ πως δεν το αναγνωρίζω, αν και θα μπορούσε να ήταν ένα από τα πολλά που μου ήρθαν , όπως πχ Πρέβελη..

Γιώργο το άβατάρ σου δείχνει έναν γυμνασμένο άνδρα (προφανώς εσύ είσαι) με την Άρτα και τα Γιάννενα στη ράχη κάνοντας hiking. Αν είναι στην Κρήτη το τοπίο, ομολογώ πως δεν το αναγνωρίζω, αν και θα μπορούσε να ήταν ένα από τα πολλά που μου ήρθαν , όπως πχ Πρέβελη..

Πρεβελη... Νομιζα οτι θα το ειχες δει. Ναι τα φαραγγια εκει μου ηταν ερωτας. Τα εμαθα πρωτα στον στρατο, (απο μονος μου οταν ειχα εξοδο τιε ελαχιστες φορες που ειχα). Μετα επισκεπτομουν ως "τουριστας".

Γιωργο, πως αναρρωνεις απο την δικη σου την θλαση ?

Μπαα οχι πολυ καλα. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το αριστερο μου χερι σε πιεστικες καταστασεις. Οποτε απο τοτε μηδεν Gym (εκτος καμμιας πορειας).
Οποτε ξαναπηρα και κιλα... Μ'εχει ψιλοπαρει απο κατω αυτη η ιστορια. Τραβαει μακρυα και δεν ξερω ποσο και πως.
Παντως καλο δεν μου κανει.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Koλυμπι, Γιωργο.
Ακομη και σε πισινα ....
Πολυ ηπια και πολυ προσεκτικα.
Εν αναγκη, επιπλεοντας και μονο.
Η κινηση μεσα στο νερο ... ΠΟΤΕ δεν εβλαψε.

Χθες είδα στην tv την ταινία αυτή :

220px-Grace_of_Monaco_Poster.jpg

Μιά πανέμορφη ηθοποιός - ευτυχώς την έχουμε ακόμα κοντά μας - υποδύεται μιά άλλη, πανέμορφη επίσης πριγκίπισσα και πρώην ηθοποιό, αδικοχαμένη αυτή.
Πολύ καλή επιλογή γιά το ρόλο. Ο Tim Roth σα Ραινιέ δεν είχε ομοιότητα. Η αξέχαστη μορφή του Ντε Γκώλ ήταν φυσιογνωμικά πειστική. Στην ταινία εμπλέκονταν ο Ωνάσης, η Κάλας βεβαίως και άλλοι κοσμικοί, που διάβαζα στα περιοδικά της προεφηβικής μου εποχής.....
Ααααχ! Πώς περνάν τα χρόνια....

Κανωντας zapping τον πετυχα (παλι) να πουλαει τσουκνιδες για supercaotonic ...

TURBOSET.jpg

Δεν τον εχει ενημερωσει κανεις ... οτι τα σκευασματα τα βαφτιζουμε απο την μια
(η δυο) πιο δραστικη ουσια που περιεχει το σκευασμα ????

Ε ... αφου ειναι τοσο μαγκιτης και φευγατος .... ας το ονομασει "Τα @@ του Δια".
Πολυ πιο εμψυχωτικο .... και περιγραφικο ! Το "Turbo" δεν το γνωριζουν ολοι.
Ενω τα "@@" ..... :laugh:

Tσουκνιδες (περιξ καποιας Μονης) :nounder: ... επιλεγμενες μια-μια απο τον κατωθι :

dimosthenis-liakopoulos-tovatraxi.com_.jpg

και προωθουμενες βασει αποδεδειγμενα υπερτερων αρχαιοελληνικων διατροφικων επιλογων. :proud:
Bεβαιως, το (νεο)ορθοδοξο τηλεοπτικο κοινο θα το ενεκρινε με μια (καπως) πιο κοσμια ονοματολογια.
Ποιος ξερει ποια :hmmmm: ........

Νικο, ειμαι σε σοβαρη περισκεψη
αν ΕΝΑΣ (και μονο) λαοπλανος κατορθωσε μεσα απ'το συλλογικο ασυνειδητο ενος ολοκληρου λαου
να τον ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΕΙ σε σημειο που να θεωρει τον στρατιωτικο εξοπλισμο και μαχιμοτητα του
αχρειαστα μπροστα σε ΜΙΑ και μοναδικη προφητεια.

Τελικα, ειμαστε ΤΟΣΟ :slapface:... (η ΑΚΟΜΑ περισσοτερο και απο τοσο) ????

Η απαντηση θα δοθει (λιαν συντομως) :nounder: .... και δεν νιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ ασφαλης ! :icon15:

Status
Not open for further replies.