Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τώρα τα γράψατε αυτά βρε σεις;
Δεν μπορούσατε λίγο νωρίτερα και πήγα και πλήρωσα 125ml αντισηπτικού 10 ευρώ;
Χρήστο,μπορώ να κοινοποιήσω το μήνυμά σου αυτούσιο στο Facebook?

To copy paste ελεύθεραα Σωκράτη! :a0210:

Το αντισηπτικό που πήρες πάντως, έχει σίγουρα την ιδανική αναλογία.

Δεν βγήκες χαμένος.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

864 ευρώ έσκασα,όσο η σύνταξή μου!

και μου βάλανε και τα windows 10, και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!!

Το κέρατό μου μέσα @&$#.

Καλά βρε, τί έβαλες μέσα; Εγώ για το ιατρείο πήρα προ διμήνου ένα επώνυμο με Ryzen 5 3400G/8GB, 256SSD + 1TB HDD, NVidia GeForce GTX1660/6GB, Win10, DVDRW και ένα σκασμό USB 3.1 και πλήρωσα 749...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

To copy paste ελεύθεραα Σωκράτη! :a0210:

Το αντισηπτικό που πήρες πάντως, έχει σίγουρα την ιδανική αναλογία.

Δεν βγήκες χαμένος.
Mε 85% Αλκοόλη;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Mε 85% Αλκοόλη;

Δεν είμαι ειδικός Σωκράτη... και εγώ τα διάβασα αυτά.

νομίζω ότι πάνω από 65% είσαι ΟΚ.

Αναφέρουν ότι 70% είναι το ιδανικό.

Κα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν είμαι ειδικός Σωκράτη... και εγώ τα διάβασα αυτά.

νομίζω ότι πάνω από 65% είσαι ΟΚ.

Αναφέρουν ότι 70% είναι το ιδανικό.

Κα

Απ'οτι διαβασα ο μεγαλος βαθμος εχει σαν αρνητικο την γρηγορη ξηρανση - εξατμηση.
Εαν βαλεις λιγη αλοη, η γλυκερινη, τοτε ξεμπερδευεις με το θεμα του χρονου. Ειναι και η αρχη των hydro-gels, απ'οτι διαβασα.

Εγω εχω ανακατεψει διαφορα με υγρο σαπουνι Ο μικρος Μασσαλιωτης (με αντιλια), Οινοπνευμα με υγρο σαπουνι, Οινοπνευμα και οξυζενε με υγρο σαπουνι, και φυσικα αυτο που μου ειχε προτεινει ενας φιλος εδω (ο Avpap νομιζω) Μπεταδινη με υγρο σαπουνι !! Και φτιαχνει και ενα υγρο πανεμορφο με ενα χρωμα σαν χυμο φραουλας !!! Σου ρχεται να το πιεις !

Ότι νάναι....
Πάνω που διαβάζεις κάτι και το θεωρείς σωστό θα βρεθεί κάποιος άλλος να στο ανατρέψει.
Διαβάζω τώρα στο TheToc

"Από την άλλη ο οργανισμός Consumer Reports συμβουλεύει τη χρήση ορισμένων προϊόντων καθαρισμού που έχετε ήδη στο σπίτι. Διάλυμα αλκοόλης με περιεκτικότητα τουλάχιστον 70% όπως και η ισοπροπυλική αλκοόλη (γνωστή και ως οινόπνευμα 99,5%) είναι αποτελεσματικά ενάντια στον κορονοϊό και δεν θα βλάψουν τις κύριες επιφάνειες του αυτοκινήτου. 'Αλλωστε αυτό το διάλυμα χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι υπεργολάβοι τους για την απολύμανση εξαρτημάτων."

Προσωπικά θα ακολουθήσω τη σουμβουλή που λέει για αναλογία κοντά στο 70-75 %.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Με 864 κουτί και με την παλιά κάρτα γραφικών, να υποθέσω και με παλιό HDD/SSD ή σε ξύρισε με τη φαλτσέτα ή στον έχει κάνει μπόμπα σε hardware

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση δυστυχώς.

ssd δεν είχα μου βάλανε,i5 μου βάλανε συν δύο dvd που είχα ζητήσει,συν την μητρική, συν κουτί που θα χωρούσε όλους τους παλιούς σκληρούς μου ,συν μνήμες,μια μέρα πριν κλείσουν τα καταστήματα,με συννενόηση απ το τηλέφωνο,εάν πέσεις στην ανάγκη σε ξυρίζουν κι όλας!!

Οτι έγινε έγινε τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ssd δεν είχα μου βάλανε,i5 μου βάλανε συν δύο dvd που είχα ζητήσει,συν την μητρική, συν κουτί που θα χωρούσε όλους τους παλιούς σκληρούς μου ,συν μνήμες,μια μέρα πριν κλείσουν τα καταστήματα,με συννενόηση απ το τηλέφωνο,εάν πέσεις στην ανάγκη σε ξυρίζουν κι όλας!!

Οτι έγινε έγινε τώρα.
Νομίζω ότι ένα 200-250αρι παραπάνω στο κάτσανε, ίσως και λόγω κατάστασης...
Δεν πειράζει όλα καλά, θα δεις ότι μάλλον άξιζε η αναβάθμιση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οτι έγινε έγινε τώρα.
Δημήτρη, στην απόδειξη σου έχουν χρεώσει και license για Windows ? Αν ναι, μόνο αυτή στοιχίζει 120 . Σου βάλανε SSD ή NvMe ?
Μπορείς να μας γράψεις το configuration που σου έφτιαξαν με αυτό εδώ το προγραμματάκι ? https://www.hwinfo.com/files/hwi_622.exe

ΔΕΝ αντέχω άλλο να διαβάζω νόμους, αποφάσεις, προδικαστικές προσφυγές, νομολογίες και λοιπά βασανιστήρια!!!!
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΗΓΑ ΓΜΤΟ! ΌΧΙ ΝΟΜΙΚΗ!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ΔΕΝ αντέχω άλλο να διαβάζω νόμους, αποφάσεις, προδικαστικές προσφυγές, νομολογίες και λοιπά βασανιστήρια!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μια απ' τα ίδια. Εγώ διαβάζω συμβάσεις. Το Πολυ-τεχνίτες από που βγήκε νομίζεις ?

Μια απ' τα ίδια. Εγώ διαβάζω συμβάσεις. Το Πολυ-τεχνίτες από που βγήκε νομίζεις ?

Εκείνο, που με προβλημάτιζε εμένα ήταν ότι στο πολυτεχνίτες κόλλαγαν και το ερημοσπίτες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εκείνο, που με προβλημάτιζε εμένα ήταν ότι στο πολυτεχνίτες κόλλαγαν και το ερημοσπίτες...
Ψέματα. Μας ζηλεύουν!
;-)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χα! Γιατί νομίζετε ότι σηκώθηκα κι έφυγα το 2012; Λόγω μαζοχισμού; Μπαα...

Μιλάμε τα έχουν κάνει Μπάχαλο.

Υποτίθεται κωδικοποιημένη νομοθεσία *... my arse.

Και έχεις και τον κάθε @@ρα να κάνει κολπάκια στα οποία να πρέπει να απαντήσεις.
Αναλυτικότατα προκειμένου να γίνουν σαφή τα πράγματα σε νομικούς που χειρίζονται τεχνικό δίκαιο χωρίς να έχουν ιδέα από τεχνικά πράγματα...

Το κέρατο μου μέσα.

Το Σ'/Κ θα πιάσω διαφορικές εξισώσεις να ξελαμπικάρω! :flipout:

Χα! Γιατί νομίζετε ότι σηκώθηκα κι έφυγα το 2012; Λόγω μαζοχισμού; Μπαα...

Την καλύτερη δουλειά έκανες Ιάσωνα!

Περιττό να σου πω πως έκτοτε η τεχνική νομοθεσία έχει αλλάξει 4 φορές. ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

Κάποιες από αυτές δεν πρόλαβε καν να εφαρμοστεί στο σύνολο της γιατί δεν βγήκαν τα προβλεπόμενα από την ίδια ΠΔ (για επιτροπές Κλπ.).

Μιλάμε για τρικυμία στο κρανίο.

Κανονικά και με τον νόμο (no pun intended)

Confinement tout le monde !

puma-story-fr-01.jpeg

Status
Not open for further replies.