Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Παιδιά μου έδωσε σημεία ζωής πριν λίγες μέρες όταν τον αναζήτησα (στις 18) Είχε λίγο τις μαύρες του από διάθεση, αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είχε θέμα υγείας. Μάλλον δεν έχει όρεξη να γράφει για όποιον δικό του λόγο, ελπίζω να μας διαβάζει εδώ και να μας πει μια καλησπέρα.

18/3 νομίζω λέει άλλα τέλος πάντων ελπίζω να είναι καλά.

Άλλο. Στις 8:00 σήμερα ο Βρούτσης με ένα μαγικό τρόπο ήταν "ζωντανά" ταυτόχρονα σε 2 κανάλια...στοιχηματίζω όλο μου το οινόπνευμα (αν είχα δλδ) για το που έπαιζε πραγματικά ζωντανά και που όχι.

18/3 νομίζω λέει άλλα τέλος πάντων ελπίζω να είναι καλά.

Άλλο. Στις 8:00 σήμερα ο Βρούτσης με ένα μαγικό τρόπο ήταν "ζωντανά" ταυτόχρονα σε 2 κανάλια...στοιχηματίζω όλο μου το οινόπνευμα (αν είχα δλδ) για το που έπαιζε πραγματικά ζωντανά και που όχι.

Σαν τον Αυτιά που είχε βάλει βίντεο συζήτηση κι αυτός απαντούσε ζωντανά δεν υπάρχει.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αν και βόλτα στο βουνό με τα σκυλιά, δεν περνάει η ώρα με τίποτα στο σπίτι. :damnyou:

Πάντως για μένα που είμαι σπιτόγατος κι η αγαπημένη μου εποχή είναι ο χειμώνας να κάθομαι να σαπίζω στον καναπέ με μουσική και ταινίες δε με χαλάει πραγματικά, έτσι ήμουν σ όλη μου τη ζωή ακόμα και νεαρός, αρκεί να με σταματήσουν κι απ τη δουλιά για καμιά δεκαριά μέρες γιατί μόλις γύρισα από Ρόδο, βρήκα και δικαιολογία για τη γυναίκα που βαριέμαι να βγαίνω έξω κι όλο με κράζει ότι δεν ξεκολλάω απ τον καναπέ όταν είμαι σπίτι. Αν ψαχτείς Νίκο θα βρεις τρόπο να περάσει η ώρα, εγώ σήμερα ασχολούμαι με τα φυτά, εποχή κλαδέματος και φύτευσης, επίσης το risk είναι απ τα καλύτερα επιτραπέζια να φύγει όχι ώρα αλλά ολόκληρη μέρα χωρίς να το καταλάβεις.

Εγώ το βλέπω ως ευκαιρία να αρχίσω να ξεφορτώνομαι τα διάφορα μπλιμπλίκια που έχω μαζέψει όλα τα χρόνια και απλά πιάνουν χώρο στα ντουλάπια και τα συρτάρια. Αφού λειτουργεί το ταχυδρομείο μπορώ να τα βάλω στο ebay.

Εγώ το βλέπω ως ευκαιρία να αρχίσω να ξεφορτώνομαι τα διάφορα μπλιμπλίκια που έχω μαζέψει όλα τα χρόνια και απλά πιάνουν χώρο στα ντουλάπια και τα συρτάρια. Αφού λειτουργεί το ταχυδρομείο μπορώ να τα βάλω στο ebay.

τι μπλιμπλίκια έχεις; κανένα international headshell μήπως;
τίποτα άλλο που να αφορά πικάπ; :smile:

Πέρασα μια υπέροχη ώρα βλέποντας νετφλιξ *με την Μιμίκα να έχει κουρνιάσει δίπλα μου να κοιμάται και μια να ροχαλίζει, μια να γουργουρίζει.

Υπέροχο γατάκι! ❤

Πέρασα μια υπέροχη ώρα βλέποντας νετφλιξ *με την Μιμίκα να έχει κουρνιάσει δίπλα μου να κοιμάται και μια να ροχαλίζει, μια να γουργουρίζει.

Υπέροχο γατάκι! β

Σε ζηλεύω αλλά λόγω ενοικίου δε μπορώ να αποκτήσω κατοικίδιο.
Στο προηγούμενο σπίτι που είχα σπιτώσει μία αδέσποτη μου την είπε ο σπιτονοικοκύρης κι είχε και δίκιο γιατί δεν τον ρώτησα.

Σε ζηλεύω αλλά λόγω ενοικίου δε μπορώ να αποκτήσω κατοικίδιο.
Στο προηγούμενο σπίτι που είχα σπιτώσει μία αδέσποτη μου την είπε ο σπιτονοικοκύρης κι είχε και δίκιο γιατί δεν τον ρώτησα.

Σύμφωνα με τον νόμο δικαιούσαι να έχεις κατοικίδιο.

Και δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός.

Μπορείς να πάρεις.

Τι να ρωτήσεις ρε Κώστα; Αν θα πάρεις κατοικίδιο; Μπορείς να έχεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν.
Ο νόμος είναι υπεράνω οποιουδήποτε Κανονισμού πολυκατοικίας.

κλικ

Σύμφωνα με τον νόμο δικαιούσαι να έχεις κατοικίδιο.

Και δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός.

Μπορείς να πάρεις.

Ο νυν σπιτονοικοκύρης μου το ξεκαθάρισε πως το απαγορεύει δια ροπάλου κι επειδή έχω καεί με τις μετακομίσεις δεν το σκέπτομαι καν, κι έχω μία κόρη να δεις κάτι κραυγές που βγάζει όταν βλέπει γάτα, όλα τα σχολικά της βιβλία και τα προσωπικά της αντικείμενα έχουν από μία γάτα. Μας πόνεσε πολύ που αφήσαμε τη "χαδιάρα' στο άλλο σπίτι, δύο γέννες μας έκανε κι ήταν απίστευτος χαρακτήρας για αδέσποτη, τι να σου λέω...

Ο νυν σπιτονοικοκύρης μου το ξεκαθάρισε πως το απαγορεύει δια ροπάλου κι επειδή έχω καεί με τις μετακομίσεις δεν το σκέπτομαι καν, κι έχω μία κόρη να δεις κάτι κραυγές που βγάζει όταν βλέπει γάτα, όλα τα σχολικά της βιβλία και τα προσωπικά της αντικείμενα έχουν από μία γάτα. Μας πόνεσε πολύ που αφήσαμε τη "χαδιάρα' στο άλλο σπίτι, δύο γέννες μας έκανε κι ήταν απίστευτος χαρακτήρας για αδέσποτη, τι να σου λέω...

ΔΕΝ μπορεί να στο απαγορεύσει με τίποτε!

Να βαρέσει τον κ@λο του κάτω!

Σώσε μια ζωούλα και δώσε χαρά και υγεία στο κοριτσάκι και όλη την οικογένεια.

ΔΕΝ μπορεί να στο απαγορεύσει με τίποτε!

Να βαρέσει τον κ@λο του κάτω!

Σώσε μια ζωούλα και δώσε χαρά και υγεία στο κοριτσάκι και όλη την οικογένεια.

Τώρα πάει την χάσαμε, πέρασαν δύο χρόνια και δεν έχουμε και καμία σχέση πλέον με την περιοχή, δεν θέλω και να μπω σε διαδικασία διαμάχης με τον άνθρωπο και να βρει άλλη δικαιολογία να με βγάλει έξω κάτι που πιστεύω έγινε με τον προηγούμενο, θα δούμε στο μέλλον. Θέλω να μαι σίγουρος και με το οικονομικό, δεν θέλω να μαι απ αυτούς που θα κάνω την κίνηση και μετά να το μετανιώσω, όχι ότι πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψω ζωντανό, δύο σκυλιά μεγάλωσα στο παρελθόν, αλλά θέλω να μαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, άστο σου λέω είναι πολλοί παράμετροι, θα δούμε.

Status
Not open for further replies.