Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Η Μινιόν μας πηγαίνει στον κτηνίατρο για το ετήσιο εμβόλιο κάθε Δεκέμβριο. Όταν λοιπόν φέτος ήρθε ο καιρός, ανέβασα το κουτί από την αποθήκη και έχοντάς το δίπλα μου έκανα μια προσπάθεια να την βάλω μέσα. Αμ δε, έτρεξε και κρύφτηκε. Τις επόμενες φορές που δοκίμαζα, με το κουτί ανοιχτό έξω από την πόρτα, να την πιάσω (ήρεμα), με το που την πλησίαζα εξαφανιζόταν. Το άτιμο το γατί μύριζε στα χέρια μου την μυρωδιά του κουτιού και έτρεχε να κρυφτεί. Αυτό έγινε πολλές φορές μέσα σε διάστημα 2 μηνών και τελικά την πήγαμε στον κτηνίατρο τον Φεβρουάριο αφού αγόρασα καινούργιο κουτί του οποίου δεν είχε ακόμη τη μυρωδιά. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση εκτός αν διάβαζε τη σκέψη μου...

Παρακάτω την βλέπετε να τρώει λάθρα, πράσινη σαλάτα και πιο κάτω στην αγαπημένη της θέση το βράδυ στο κρεβάτι. Η βραδινή της ρουτίνα, λίγα λεπτά αφού ξαπλώσω, είναι ζύμωμα στο στήθος μου, κουλούριασμα εκεί που την βλέπετε τώρα και μετά κουλούριασμα ανάμεσα στα πόδια μου (κοιμάμαι ανάσκελα). Σπανίως τώρα, (παλιότερα πιο συχνά), βυζαίνει τον λοβό του αυτιού μας, πιο πολύ της γυναίκας μου. Όλ'αυτά τα τρυφερά γίνονται μόνο βράδυ, την ημέρα είναι στριμμένο άντερο, με το ζόρι κάθεται να την χαϊδέψουμε, μέχρι 2 φορές μετά έχει (προειδοποιητικό) δάγκωμα. Έχουμε γάτα Dr Jekyll και Mr Hyde...

Βλαδίμηρε, όπως βλέπεις μοιάζει πάρα πολύ στον Τάμπυ!

Minion.gif

Minion-2.jpg

Η Μινιόν μας πηγαίνει στον κτηνίατρο για το ετήσιο εμβόλιο κάθε Δεκέμβριο. Όταν λοιπόν φέτος ήρθε ο καιρός, ανέβασα το κουτί από την αποθήκη και έχοντάς το δίπλα μου έκανα μια προσπάθεια να την βάλω μέσα. Αμ δε, έτρεξε και κρύφτηκε. Τις επόμενες φορές που δοκίμαζα, με το κουτί ανοιχτό έξω από την πόρτα, να την πιάσω (ήρεμα), με το που την πλησίαζα εξαφανιζόταν. Το άτιμο το γατί μύριζε στα χέρια μου την μυρωδιά του κουτιού και έτρεχε να κρυφτεί. Αυτό έγινε πολλές φορές μέσα σε διάστημα 2 μηνών και τελικά την πήγαμε στον κτηνίατρο τον Φεβρουάριο αφού αγόρασα καινούργιο κουτί του οποίου δεν είχε ακόμη τη μυρωδιά. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση εκτός αν διάβαζε τη σκέψη μου...

Παρακάτω την βλέπετε να τρώει λάθρα, πράσινη σαλάτα και πιο κάτω στην αγαπημένη της θέση το βράδυ στο κρεβάτι. Η βραδινή της ρουτίνα, λίγα λεπτά αφού ξαπλώσω, είναι ζύμωμα στο στήθος μου, κουλούριασμα εκεί που την βλέπετε τώρα και μετά κουλούριασμα ανάμεσα στα πόδια μου (κοιμάμαι ανάσκελα). Σπανίως τώρα, (παλιότερα πιο συχνά), βυζαίνει τον λοβό του αυτιού μας, πιο πολύ της γυναίκας μου. Όλ'αυτά τα τρυφερά γίνονται μόνο βράδυ, την ημέρα είναι στριμμένο άντερο, με το ζόρι κάθεται να την χαϊδέψουμε, μέχρι 2 φορές μετά έχει (προειδοποιητικό) δάγκωμα. Έχουμε γάτα Dr Jekyll και Mr Hyde...

Minion.gif

Minion-2.jpg

Πολύ ζουζούνα η Μινιόν!!!!!

Σαν την δικιά μου κάνει!
Μαλάξεις στο στήθος μου πριν κοιμηθεί. Μόνο που αυτή κοιμάται πάνω μου (στο στήθος μου) :flipout:

Αυτό με το κλουβί μεταφοράς είναι όντως μεγάλη περιπέτεια και για εμάς!

Η δικιά μου δεν έφαγε μέχρις στιγμής μαρούλι.... Τρελένεται όμως για κέικ! :flipout:

Φυσικά από ότι τρώμε απαιτεί φόρο και ανάλογα με τον αν της αρέσει ή όχι θα το καταβροχθίσει ή μετά από μια δυο μπουκιές θα το αφήσει.

Minion.gif

Minion-2.jpg

όντως!!! :laugh:
σου "την λέει" η Μινιόν αν κάτι δεν της αρέσει;;
κάπως έτσι ας πούμε;;
IMG_20200405_095857[1].jpg

Η δική μου τρελαίνεται για τυρί. Καμια φορά η γυναίκα μου φτιάχνει ένα πιατο με λιχουδιές για να τσιμπολογάει όσο βλεπουμε τηλεόραση, που ενίοτε περιλαμβάνει φρούτα και τυρί gouda. Μέχρι να γυρίσει το κεφάλι το τυρί εξαφανίζεται μυστηριδώς απο το πιάτο...

Η Χρύσα μου πάντως όταν με βλέπει να ανοίγω την πόρτα της αποθήκης που έχω τα κλουβιά,τρέχει και κρύβεται όπου βρει...

Αν δεν ήταν και τα γατιά μας να μας απασχολούν ευχάριστα, δεν θα την βγάζαμε καθαρή με αυτή την κατάσταση καραντίνας.

Δηλαδή και μόνο που βλέπεις αυτή τη φάτσα, έρχεσαι στα ίσια σου ψυχολογικά. :drummer:

91911156_3020819041311782_5050614354475483136_o.jpg

αυτά τα 2 είναι από τα πιο όμορφα γατιά που έχω δει.
αυτό του Λεωνίδα είναι ίδιος ο Σπότυ μου! μέχρι και η μικρή άσπρη ομάδα απο τρίχωμα στο στήθος! :laugh:
απο εκεί άλλωστε πήρε το όνομά του.
μόνο που ο δικός μου δεν είναι αρτιμελής.. απο αυτά τα υπέροχα μάτια, λείπει το ένα.
(επίσης μισή ουρά και ένα δάκτυλο μπροστινού ποδιού μαζί με το νύχι)

Η δική μου τρελαίνεται για τυρί. Καμια φορά η γυναίκα μου φτιάχνει ένα πιατο με λιχουδιές για να τσιμπολογάει όσο βλεπουμε τηλεόραση, που ενίοτε περιλαμβάνει φρούτα και τυρί gouda. Μέχρι να γυρίσει το κεφάλι το τυρί εξαφανίζεται μυστηριδώς απο το πιάτο...

Η Μιμίκα έχει γίνει ολίγον μπλαζέ. Εξαρτάται από το ρυτί δηλαδή.

Γκούντα,, φέτα τα τρώει και γλύφεται. Το ενταμ το τρώει απλά. Τα χαμηλών λιπαρών... στην αρχή τα έτρωγε τώρα τα ψιλοσνομπάρει.

:flipout:

αυτό του Λεωνίδα είναι ίδιος ο Σπότυ μου! μέχρι και η μικρή άσπρη ομάδα απο τρίχωμα στο στήθος! :laugh:
απο εκεί άλλωστε πήρε το όνομά του.

Ο δικός μου είναι ο Inky, από όλο το υπόλοιπο τρίχωμα προφανώς. ;)

πως της το έμαθες αυτό;;
εμείς άμα δεν δώσουμε φόρο, δεν τρώμε..
σκέτες πατάτες να είναι.. :flipout:

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον δεν της αρέσουν αυτά που τρώμε. Με το γιαούρτι που της αρέσει, τσουκ, θρονιάζεται δίπλα μου αμέσως και φορολογεί δεόντως.

παίρνεις ανάσα απο τις κλωτσοπατινάδες στον 2κάναλο;; :flipout:

ή και αλλού σηκώνεις πίεση;;:laugh:

Γενικα Βλαδιμηρε... η κατασταση ειναι βαρια. Και το μελλον ακρως αβεβαιο. Αλλα να πεφτει ξυλο και να ρισκαρεις μπαν στο δικαναλο ουτε μπορουσα να το σκεφτω...:flipout:

Aλλα να πεφτει ξυλο και να ρισκαρεις μπαν στο δικαναλο ουτε μπορουσα να το σκεφτω...:flipout:

Εχεις χασει που ηρθες εδω τοσο "αργα".

Απο το 2006 μεχρι το 2011 βαρια βαρια εχουν γινει τρομακτικες στιχομυθιες και μαχες. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ λεμε :flipout:

Η πιο μαπρουτοκαπνισμενη κατηγορια τοτε ηταν το δικαναλο και το hiend.

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον δεν της αρέσουν αυτά που τρώμε. Με το γιαούρτι που της αρέσει, τσουκ, θρονιάζεται δίπλα μου αμέσως και φορολογεί δεόντως.

Eμείς περνάμε από έλεγχο.

Θα ρίξει μια καλή ματιά στο πιάτο μας και αν το βρει ενδιαφέρον τότε πρώτα πέφτει ο φόρος και μετά τρώμε οι υπόλοιποι! :flipout:

Γατάκια!
Πάρτε παπαγάλο να ελέγχει αν αυτό που είναι στο πιάτο το βάζετε και στο στόμα σας!
Ο έλεγχος ξεκινάει από το πιάτο, σκαρφαλώνει πάνω στο πιρούνι να παρακολουθήσει όλη την πορεία και χώνει και το κεφάλι μέσα στο στόμα να σιγουρευτεί ότι αυτό που τρως δεν του αρέσει! :flipout:

Status
Not open for further replies.