Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το αυτό και για μερικούς πολιτισμένους ξένους φίλτατε! Έχω κυνηγήσει αρκετές φορές γερμανούς που πετούσαν συνήθως χαρτιά ή μπουκάλια & κουτάκια μπύρας στις ρεματιές που ακόμα θα το θυμούνται.
Εκτός Γερμανίας χαλά η συνταγή.
Και λέω γερμανούς καθώς είναι η πολυπληθέστερη φυλή στην Εύβοια! :)
Τελικά η συμπεριφορά του καθενός είναι θέμα αγωγής. Δεν θα ξεχάσοω πριν χρόνια στην ανάβαση στον Όλυμπο σε ύψος 2000 μέτρα ξέχασα ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερού πως η Τσέχα φίλη μου με υποχρέωσε να γυρίσω πίσω μια ώρα δρόμο να το περιμαζέψω :chinese:

Μεγάλη Βδομάδα, φτασαμε Μεγάλη Πεμπτη, και σε αυτη τη χώρα κανεις δε λεει λέξη, πουθενα μια αναφορά, πουθενά μια εκπομπη σε οποιοδήποτε μιντια...
Εστω και πολιτισμικη ...τίποτα...
Σχεδον κανεις εκτός απο τους λιγους πιστους, δεν ξέρει καν οτι ειμαστε στο Πασχα...
Αντίθετα οταν ηταν το Ραμαζανι μας τα πριζαν κάθε βραδυ στις ειδήσεις.
Κι υστερα αναρωτιουνται γιατι "τους πηρε και τους σηκωσε" και τα παιδιά τους πανε να σερβιρουν τσαι και καποτες στη Συρία και οι πιο Ζηλωτες και κανα μαχαιρι.
Ετσι να μπαινουν τα πραγματα στη θέση τους.

Άτιμος παλιόκαιρος τώρα εδώ στην Τσεχία. Ψοφόκρυο. Πριν από μια εβδομάδα υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός, με ήλιο, θερμοκρασία σχεδόν στους 19 βαθμούς, ανθισμένα δέντρα και οι μέλισσες να βουίζουνε υπέροχα στα άνθη των δέντρων. Καιρός καλύτερος και από αυτόν που έχετε εκεί κάτω στην Ελλάδα. Και τώρα χάλια. Προχθές μάλιστα το έστρωσε και με χιόνι. Τώρα καίω στο φουλ με κάρβουνο τον λέβητα του σπιτιού μου. Πάλι καλά που δεν άλλαξα τα λάστιχα του αυτοκίνητου από χειμερινά σε καλοκαιρινά. Όχι άδικα λέει η τσέχικη παροιμία, "brezen za kamna vlezem, duben jeste tam budem"(Μάρτης, θα κρυφτούμε πίσω από την σόμπα θέρμανσης, Απρίλης θα μείνουμε εκεί κρυμμένοι ακόμα) :devil-smiley-029:

litinova-kamna-01.jpg

Βρε Χρηστο, :laugh:

κατεβα να ξεχειμαδιασεις κατω στον καμπο τωρα που ανοιγει ο καιρος.

Ελα ... θα κανεις καλο στην υγεια σου. :p

(θα στεγνωσεις και κανα ρουχο ... )

Ωραιότατη λιακάδα με 8 - 9 βαθμούς στη Δανία, αλλά το βράδυ πάει στους μείον!

Θελω να φτιαξω ενα φωτιστικο και χρειαζομαι ενα καλωδιο , ειτε ετοιμο , ειτε να το ''συναρμολογησω'' (να παρω ...ξεχωριστο διακοπτη δηλαδη).Ποια πρεπει να ειναι τα χαρακτηριστικα του διακοπτη (και γιατι οχι του καλωδιου και του ντουι ) για να αντεχει αν χρειαστει λαμπα πυρακτωσεως 80-100 w ?
Ευχαριστω.

100 W στα 220 V είναι λιγότερο από μισό Ampere. Με έναν διακόπτη 230 V/1 A είσαι καλυμμένος.
Γιατί όμως θες να το φτιάξεις μόνος σου, γνωρίζεις από ηλεκτρολογικά; Γιατί τα 220V σκοτώνουν.
Δεν ρωτάς έναν ηλεκτρολόγο καλύτερα; Να στο φτιάξει αυτός, ή τουλάχιστον να το δει πριν το βάλεις στο ρεύμα;

Με τα πολιτικα νηματα κλειδωμενα ...
... εχω την εντυπωση οτι θυμιζουμε προαυλιο Μονης Εσφιγμενου, εδω μεσα :laugh:
Kαι αυτο το γραφει ενας θαμωνας που (μαλλον) βολευεται ΠΟΛΥ απο αυτη την "ηρεμια".
Ποια ηταν η ασυγχωρητη αμαρτια των "ποπολαρων" μας και τιμωρηθηκαν τοσο σκληρα ? :p
(γιατι δεν παρακολουθουσα και καθημερινως).

Με ολο τον σεβασμο στην διοικηση του φορουμ !

Με ολο τον σεβασμο στην διοικηση του φορουμ !

Με όλο τον σεβασμό σε όσους έγραφαν.. στα πολιτικά νήματα , η διοίκηση του φόρουμ άργησε να τα κλειδώσει.

Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση από το Δ.Σ.
Παρακαλώ υπομονή μέχρι τότε.

Με όλο τον σεβασμό σε όσους έγραφαν.. στα πολιτικά νήματα , η διοίκηση του φόρουμ άργησε να τα κλειδώσει.

Καλα ...
μην ανοιξουμε κουβεντα για το τι συνεβαινε τους τελευταιους τριαντα αιωνες :laugh:
Με ενδιεφερε να μαθω ποια ηταν η ΣΤΑΓΟΝΑ που ξεχειλισε το ποτηρι.

Αν δεν ειναι τοσο flame η εξηγηση .... :p

Καλα ...
μην ανοιξουμε κουβεντα για το τι συνεβαινε τους τελευταιους τριαντα αιωνες :laugh:
Με ενδιεφερε να μαθω ποια ηταν η ΣΤΑΓΟΝΑ που ξεχειλισε το ποτηρι.

Αν δεν ειναι τοσο flame η εξηγηση .... :p

Μπα, τίποτα σημαντικό δεν έγινε. Ούτε εγώ δεν κατάλαβα. Μάλλον κάποιος της διοίκησης βάρέθηκε και έδειξε "πυγμή".

Μπα, τίποτα σημαντικό δεν έγινε. Ούτε εγώ δεν κατάλαβα. Μάλλον κάποιος της διοίκησης βάρέθηκε και έδειξε "πυγμή".

Επειδή δεν κατάλαβες εσύ κάτι, πάει να πει πως δεν υπήρξε κιόλας, ε?

Μάστα...τετράγωνη λογική.

Eιρηνη ημιν bros... -bye-
δεν πεταξα μπανανοφλουδα για να την πατησετε (even if it seems so ...).
Ηδη, ο Χρηστος μου απαντησε ! Οποτε ... η περιεργεια μου ικανοποιηθηκε !

... εχω την εντυπωση οτι θυμιζουμε προαυλιο Μονης Εσφιγμενου, εδω μεσα :laugh:
!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

(έχω την ίδια αίσθηση... μου φαίνεται πολύ παράξενο... αν και γενικά γράφω σε διάφορες κατηγορίες εκτός πολιτικών, η Χώρα ήταν καθημερινά η πρώτη πηγή ενημέρωσής μου, αντί εφημερίδας, ενώ οι εκάστοτε κλωτσοπατινάδες είχαν πάψει να με ενοχλούν)

Πάντως επειδή πολλά είδαμε/ακούσαμε να λέγονται εκεί μέσα, δε θα κατηγορήσω κανέναν για ό,τι γίνει. Αλλά περιμένω με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του ΔΣ.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Επειδή δεν κατάλαβες εσύ κάτι, πάει να πει πως δεν υπήρξε κιόλας, ε?

Μάστα...τετράγωνη λογική.

Ε, τότε έκανα ίσως λάθος. Το παραπάνω υπονοεί ότι υπήρξε κάτι τόσο σοβαρό ώστε να κλειδωθούν οι πολιτικές συζητήσεις που έτρεχαν επί 9 χρόνια.

Παρόλα αυτά σχεδόν κανείς μας δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό.

Εκτός από ένα μικρό κύκλο που δεν θέλουν να μας το αποκαλύψουν.

Ίσως γιατί είναι τόσο σοβαρό που δεν μπορεί καν να ειπωθεί.

...
...
...

(Μπα, όχι ... η τετράγωνη λογική μου συνεχίζει να πιστεύει πως είναι απόφαση ενός. Όπως συνήθως γίνονται όλα στην Ελλάδα δηλαδή. Τα φιλαράκια του τον υποστηρίζουν, οι αντίθετοι είναι εναντίον, οι ουδέτεροι αναγκάζονται να πάρουν θέση για κάτι που δεν ξέρουν ... οπότε περιμένουμε να δούμε ποιος έχει πιό πολλούς ψήφους. Τόσο απλά είναι συνήθως τα πράγματα.)

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ε, τότε έκανα ίσως λάθος. Το παραπάνω υπονοεί ότι υπήρξε κάτι τόσο σοβαρό ώστε να κλειδωθούν οι πολιτικές συζητήσεις που έτρεχαν επί 9 χρόνια.

Παρόλα αυτά σχεδόν κανείς μας δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό.

Εκτός από ένα μικρό κύκλο που δεν θέλουν να μας το αποκαλύψουν.

Ίσως γιατί είναι τόσο σοβαρό που δεν μπορεί καν να ειπωθεί.

...
...
...

(Μπα, όχι ... η τετράγωνη λογική μου συνεχίζει να πιστεύει πως είναι απόφαση ενός. Όπως συνήθως γίνονται όλα στην Ελλάδα δηλαδή. Τα φιλαράκια του τον υποστηρίζουν, οι αντίθετοι είναι εναντίον, οι ουδέτεροι αναγκάζονται να πάρουν θέση για κάτι που δεν ξέρουν ... οπότε περιμένουμε να δούμε ποιος έχει πιό πολλούς ψήφους. Τόσο απλά είναι συνήθως τα πράγματα.)

Αυτό δεν είναι τετράγωνη λογική, είναι υπόθεση. Λανθασμένη μαλιστα. Αφού βασίζεται σε ανύπαρκτα στοιχεία.

Status
Not open for further replies.