Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
τι είναι το μπριζοπίλαφο; Μουσικά μιλώντας...

Jazz Fusion ... ΜΕΤΑ το 1980 !!!

Οι συγκεκριμενοι κυριοι, θεωρουν οτι η Jazz εβγαλε κοσμηματα ΜΟΝΟ μεχρι το 1970.

Μετα, μπασταρδεψε ! Ξεπεσε ... ευτελιστηκε.
Καταντησε ενα μπριζοπιλαφο που δεν εχει καμια ιδιαιτερη γευση και ποιοτητα.

Με βγαλανε μουλικο, βρε Κωστα. Δεν εχω στεγη. Δεν εχω μελλον. Δεν εχω κουτελο :icon15:
Ειμαι ο Ταμτακος της Μουσικης κατηγοριας. Βδελυγμα, λεκες, παριας, tupperware ... :p

Jazz Fusion ... ΜΕΤΑ το 1980 !!!

Οι συγκεκριμενοι κυριοι, θεωρουν οτι η Jazz εβγαλε κοσμηματα ΜΟΝΟ μεχρι το 1970.

Μετα, μπασταρδεψε ! Ξεπεσε ... ευτελιστηκε.
Καταντησε ενα μπριζοπιλαφο που δεν εχει καμια ιδιαιτερη γευση και ποιοτητα.

Με βγαλανε μουλικο, βρε Κωστα. Δεν εχω στεγη. Δεν εχω μελλον. Δεν εχω κουτελο :icon15:
Ειμαι ο Ταμτακος της Μουσικης κατηγοριας. Βδελυγμα, λεκες, παριας, tupperware ... :p

Δε σου τα έχουν πει όλα. Σε συμπαθούν φαίνεται και δε θέλουν να σε στεναχωρήσουν. Έχεις κουράγιο να ανοίξεις το σπόιλερ; περιέχει μια μεγάλη και τρομακτική αλήθεια που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα.
Είσαι σίγουρος;
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα
Αφού επιμένεις
Η σοβαρή μουσική τελείωσε το 1910, χρονιά που πέθανε ο Μάλερ. Όλα τα υπόλοιπα, και η Τζαζ, είναι για τους σοβαρούς μουσικόφιλους ότι είναι τα σκυλάδικα για τους ρεμπέτες.

Εκτος απο μουσικο μπριζοπιλαφο, υπαρχει και κανενα αλλο ; Τι εμπεριεχει ;
Ποιους ενδιαφερει ; Αυτους που ενδιαφερονται για καλοδια ( μπριζες ; ) και τους παραδεισους του αλλαχ ; ( πιλαφια) ???
Never seen a brizopilafo.

Μήπως το μπριζοπίλαφο γίνεται όχι από μπρίζα και πιλάφι, αλλά από μπριζόλα και πιλάφι; Αν ναι είναι σίγουρα φαγώσιμο, αν και όχι ακριβώς gourmet.

Μπριζολα με πιλαφι ??? Δεν παει καθολου. Σαλατα, ντοματες, πατατες τηγανιτες ναι...οχι ομως μπριζολα...

Εκει στην Γαλατια .... καποτε τρωγατε γουρουνοπουλα ΣΚΕΤΑ :laugh:
Kαι μετα, γιουρουσι να διωξετε τον Καισαρα .... :ridinghorse:

Το πιλαφακι σας πειραξε ? ..... :smash:

Αγριογουρουνα παρακαλω...Οχι απλα γουρουνοπουλα. Ακομα τα τρωμε σκετα....με κρασι αντι για υδρομελι. Το κατι αλλο.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αγριογουρουνα παρακαλω...Οχι απλα γουρουνοπουλα. Ακομα τα τρωμε σκετα....με κρασι αντι για υδρομελι. Το κατι αλλο.
Σκετα; Στιφαδο για να γλιστραει!

Στιφαδο μονο στους χαυλιοδοντες ...
... να μην ερεθιζουν τον λαρυγγα ! :p

Oλα τα αλλα σκετα.
Μασανε ωρε οι Γαλατες ? :viking:

Εν μέσω διαδικασίας αλλαγής άδειας οδήγησης λόγω απώλειας (δεν πρόσεχα, καλά να πάθω) έμαθα στο Α.Τ. σήμερα ότι όσοι έχουν παλαιού τύπου διπλώματα, εκείνα που δεν είναι σαν πιστωτική κάρτα, φέτος υποχρεωτικά θα πρέπει να τα αλλάξουν.
Και για να σας προλάβω στα παλαιού τύπου συμπεριλαμβάνονται και τα ροζ τρίπτυχα με το σήμα της Ε.Ε.

Μόλις γυρίσω από το ΚΕΠ θα σας πω και πόσο κοστίζει όλο αυτό. Σε περίπτωση αντικατάστασης λόγω απώλειας εννοείται, όχι απλής αντικατάστασης.

Σε περίπτωση αντικατάστασης λόγω απώλειας εννοείται, όχι απλής αντικατάστασης.

Νομιζω οτι κοστιζει 30 ευρω την πρωτη φορα, 60 την δευτερη, 90 την τριτη κοκ.....

Σε αντικατασταση απλη θελω να μαθω για να το κανω και εγω.....νισαφι με την εφημεριδα.

Για απλή αντικατάσταση λοιπόν παράβολο των 30 ευρώ για την εκτύπωση και μία φωτογραφία διαβατηρίου. Βέβαια δεν βρίσκεις εύκολα να βγάλεις κάτω από 4 φωτογραφίες, άρα υπολογίστε τι χρεώνουν στα φωτογραφεία για αυτές. Κανά δεκάρικο. Σου μένουν όμως οι τρεις.

Σε περίπτωση που το έχεις χάσει, έχεις άλλα 30 ευρώ σε άλλο παράβολο, το γλυτώνεις μόνο αν στο έκλεψαν στο αυτοκίνητο ή καταστράφηκε από πυρκαγιά το αυτοκίνητο και το είχες μέσα.

9,02 ευρώ χαρτόσημο υπέρ τρίτων που το πληρώνεις μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης λόγω απώλειας και όχι λόγω απλής αντικατάστασης.

Τα παράβολα και το χαρτόσημο τα εκτυπώνεις από το taxis μπαίνοντας στο λογαριασμό σου, στις εφαρμογές του taxisnet εκεί που λέει e-παράβολο. Διαλέγεις κατηγορίες και σου βγάζει και το ποσό. Κατόπιν πας στην τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ ή ηλεκτρονικά αν έχει i-bank ή ακόμα και με πιστωτική στο taxis, το πληρώνεις και παίρνεις το κανονικό.

Στα ΚΕΠ όλα αυτά τα βάζεις σε φάκελο Α4 με λάστιχο. Μαζί με αυτά θα πρέπει να παρουσιάσεις και τη βεβαίωση από την αστυνομία στην οποία έκανες τη δήλωση απώλειας, κρατάς το πρωτότυπο για δική σου χρήση και αφήνεις στα ΚΕΠ αντίγραφο. Θέλει και αντίγραφο ταυτότητας και ΑΦΜ φυσικά.

Χρόνος αναμονής μέχρι να έχεις την καινούργια άδεια οδήγησης στα χέρια σου: 1 με 1,5 μήνα.

Χρόνος διεξαγωγής όλων των διεκπεραιώσεων σε Αστυνομία, ΚΕΠ και τράπεζα της περιοχής που μένεις χωρίς καθόλου ουρά: 2 ώρες.

Προσοχή: Η βεβαίωση από την αστυνομία ΔΕΝ αντικαθιστά την άδεια οδήγησης. Επομένως, αν οδηγείτε και σας σταματήσουν για έλεγχο, τον ήπιατε κανονικά.

Με τις υγείες μας... .

Εγω εχω ακομα το ροζ το τριπτυχο, μ'αυτο κυκλοφορω Ευρωπη, και σε περιπτωση ελεγχου οι αστυνομικοι τα περνουν στο κρανιο, γιατι δεν καταλαβαινουν τιποτα. Ευτυχως που εχω ενα χαρτι, μεταφραση της πρεβειας. Γιατι δεν το αλλαξα ; Γιατι με αυτο δεν μπορουν να μου αφερεσουν points. Αλλα συντομα θα αναγκαστω.
Σημειωση. Ποτε δε χρειαστηκε να χασω μορια grazie a Dio.

Και εγώ το έχω αλλάξει σε "πιστωτική" κάρτα.
Μεγάλο αβαντάζ ότι χωράει μια χαρά στο πορτοφόλι.

Για απλή αντικατάσταση λοιπόν παράβολο των 30 ευρώ για την εκτύπωση και μία φωτογραφία διαβατηρίου. Βέβαια δεν βρίσκεις εύκολα να βγάλεις κάτω από 4 φωτογραφίες, άρα υπολογίστε τι χρεώνουν στα φωτογραφεία για αυτές. Κανά δεκάρικο. Σου μένουν όμως οι τρεις.

Σε περίπτωση που το έχεις χάσει, έχεις άλλα 30 ευρώ σε άλλο παράβολο, το γλυτώνεις μόνο αν στο έκλεψαν στο αυτοκίνητο ή καταστράφηκε από πυρκαγιά το αυτοκίνητο και το είχες μέσα.

9,02 ευρώ χαρτόσημο υπέρ τρίτων που το πληρώνεις μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης λόγω απώλειας και όχι λόγω απλής αντικατάστασης.

Τα παράβολα και το χαρτόσημο τα εκτυπώνεις από το taxis μπαίνοντας στο λογαριασμό σου, στις εφαρμογές του taxisnet εκεί που λέει e-παράβολο. Διαλέγεις κατηγορίες και σου βγάζει και το ποσό. Κατόπιν πας στην τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ ή ηλεκτρονικά αν έχει i-bank ή ακόμα και με πιστωτική στο taxis, το πληρώνεις και παίρνεις το κανονικό.

Στα ΚΕΠ όλα αυτά τα βάζεις σε φάκελο Α4 με λάστιχο. Μαζί με αυτά θα πρέπει να παρουσιάσεις και τη βεβαίωση από την αστυνομία στην οποία έκανες τη δήλωση απώλειας, κρατάς το πρωτότυπο για δική σου χρήση και αφήνεις στα ΚΕΠ αντίγραφο. Θέλει και αντίγραφο ταυτότητας και ΑΦΜ φυσικά.

Χρόνος αναμονής μέχρι να έχεις την καινούργια άδεια οδήγησης στα χέρια σου: 1 με 1,5 μήνα.

Χρόνος διεξαγωγής όλων των διεκπεραιώσεων σε Αστυνομία, ΚΕΠ και τράπεζα της περιοχής που μένεις χωρίς καθόλου ουρά: 2 ώρες.

Προσοχή: Η βεβαίωση από την αστυνομία ΔΕΝ αντικαθιστά την άδεια οδήγησης. Επομένως, αν οδηγείτε και σας σταματήσουν για έλεγχο, τον ήπιατε κανονικά.

Με τις υγείες μας... .
το παραβολο βρηκα που το αγοραζω στο ταξις.το χαρτοσημο δεν βρισκω πως το αγοραζουμε!υποψιν θελω να αΛλαξω την αδεια απλα.ΔΕΝ την εχω χασει!μηπως δεν χρειαζεται χαρτοσημο για αντιγραφο αδειας οδηγησης που λεει στην αιτηση?(ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ)

Last edited:
το παραβολο βρηκα που το αγοραζω στο ταξις.το χαρτοσημο δεν βρισκω πως το αγοραζουμε!υποψιν θελω να αΛλαξω την αδεια απλα.ΔΕΝ την εχω χασει!μηπως δεν χρειαζεται χαρτοσημο για αντιγραφο αδειας οδηγησης που λεει στην αιτηση?(ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ)

Αυτό θα σε βοηθήσει (και όποιον άλλο ενδιαφέρεται):

http://gdm.pkm.gov.gr/el/procedures/license-replacement

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και εδώ εξηγεί την διαδικασία:

http://gdm.pkm.gov.gr/sites/default...αση Παλαιάς Άδειας Οδήγησης με Νέου Τύπου.pdf

Indeed...

Από τις 15 Γενάρη που τα παρέδωσα, ακόμα δεν είναι έτοιμο. Ευτυχώς, για την ώρα δεν έχω πέσει σε έλεγχο...

Indeed...

Από τις 15 Γενάρη που τα παρέδωσα, ακόμα δεν είναι έτοιμο. Ευτυχώς, για την ώρα δεν έχω πέσει σε έλεγχο...
4 μήνες! μετά μας φταίει η τρόικα! Τι ξεφτίλα κράτος! Και μην μου πείτε πριν την κρίση ήταν καλύτερα...γράμμα έφυγε από Έδεσσα και έφτασε Αθήνα δεκαπέντε μέρες μετά! προ κρίσης έκανε είκοσι!

Status
Not open for further replies.