Re: Ιοί
Ακριβώς αυτό μας λείπει. Στον τοπικό Σκλαβενίτη πχ που πάω κάθε μέρα δε νομίζω να συχνάζουν πολλοί τουρίστες (μόνο εγώ μάλλον
). Ε, δεν είδα και πολλούς με μάσκα που να καλύπτει στόμα και μύτη όπως προβλέπεται. Είχαμε τους γνωστούς έξυπνους που κατέβαζαν τη μάσκα για να ζητήσουν το τυρί που θέλουν (seriously???), τους "φοράω μάσκα για να μη φάω πρόστιμο, αλλά όποτε δε βλέπω μπάτσο τη φοράω στο μούσι", και βέβαια τους full-yolo χωρίς καν μάσκα. Δεν έχω μπει σε καφετέρια ή εστιατόριο μέχρι σήμερα που να μη φοράνε τη μάσκα μουφα στο σαγόνι (για τους υπαλλήλους μιλάω).
Να θυμίσω εδώ ότι η πρώτη χώρα που έκλεισε τα σύνορα της σε τουρίστες ήταν οι ΗΠΑ, και μάλιστα σε εποχή που τα πράγματα ήταν εντελώς υπό έλεγχο (διψήφια κρούσματα σε όλη τη χώρα). Υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για το γιατί αυτή η λύση είναι αδιάφορη;
Φυσικά μετά από όλα αυτά τα γνωστά και άγνωστα εισαγόμενα κρούσματα το πράγμα ξέφυγε και ξεκινήσαμε να ρίχνουμε ευθύνες στους πολίτες. Σωστά ρίχνουμε αλλά κάνουμε κ αυτοκριτική λίγο.
Ακριβώς αυτό μας λείπει. Στον τοπικό Σκλαβενίτη πχ που πάω κάθε μέρα δε νομίζω να συχνάζουν πολλοί τουρίστες (μόνο εγώ μάλλον
Να θυμίσω εδώ ότι η πρώτη χώρα που έκλεισε τα σύνορα της σε τουρίστες ήταν οι ΗΠΑ, και μάλιστα σε εποχή που τα πράγματα ήταν εντελώς υπό έλεγχο (διψήφια κρούσματα σε όλη τη χώρα). Υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για το γιατί αυτή η λύση είναι αδιάφορη;