Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εαν στηριχθουμε αποκλειστικα στην παρεμβαση (διπλωματικη) του εξωτερικου παραγοντα (Γερμανια-ΗΠΑ)
θα βρεθουμε προδομενοι ..... για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ φορα. Ευχομαι η προσφατη ιστορια να μας διδαξε κατι ....

Κατι .....

O Τσωρτσιλ ειπε κατι ωραιο (παλαιοτερα) ..... speak softly BUT carry a big stick !

Ο Theodore Roosevelt ήταν.

Παρόλα αυτά, κύριοι, ας τα αφήσουμε αυτές τις συζητήσεις για πιο κατάλληλα φόρα.

196 νεα κρουσματα και 26 σε ΜΕΘ

Νομιζω οτι οδευουμε ταχεως προς απαγορευση συναθροισεων - τουλαχιστον- και μετα τις 15 Αυγουστου βλεπω ακομα πιο αυστηρα μετρα.

Νικο για εκει που επιτρεπονται οι πολιτικες/γεωπολιτικες συζητησεις. Αυτο το φορουμ δεν ειναι τετοιο πλεον.

Καμια φορα νομιζω οτι θες να σου εξηγουμε τα παντα λες και ειμαστε παιδια.

Δεν ειμαστε .

M'αρεσει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ να βλεπω κοριτσουδια σε αθλητικες εκδηλωσεις.
Οπως κωπηλασια (που εδειξε το ERT Spοrts HD πριν λιγες ωρες).

Περα απο το οτι επιβεβαιωνεται μια αλλη Ελλαδα (ευτυχως, ΝΑΙ)
εντυπωσιαζομαι απο τον συγχρονισμο που φαινεται αυτονοητος
μονο που .... ΔΕΝ ειναι !!!!! Καθισα και σκεφτηκα ...

"Μανο, ποσες φορες θα ειχες μπλεξει τα κουπια σου με τον Kosh
μονο και μονο επειδη δεν θα συγχρονιζατε τις ανασες σας ?"
(περα απο το οτι οι δισκοκηλες μου θα τερματιζαν ... πρωτες !)

.... και αισθανθηκα ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τα κοριτσουδια μας :proud:

Ρε φιλαράκια γράψτε το λόγο που τα σβήνετε ή στείλτε ένα μήνυμα τουλάχιστον ,για να μην επαναληφθεί .
Εγώ τουλάχιστον, σας έχω δώσει "λευκή επιταγη" να σφουγγαριζετε οτιδήποτε δικό μου δεν συναδει με το φόρουμ,αλλά να ξέρω το λογο.:ADFADF1:(στην Κρήτη είμαι ρακές τσουγκρίζουμε)

Ρε φιλαράκια γράψτε το λόγο που τα σβήνετε ή στείλτε ένα μήνυμα τουλάχιστον ,για να μην επαναληφθεί .
Εγώ τουλάχιστον, σας έχω δώσει "λευκή επιταγη" να σφουγγαριζετε οτιδήποτε δικό μου δεν συναδει με το φόρουμ,αλλά να ξέρω το λογο.:ADFADF1:(στην Κρήτη είμαι ρακές τσουγκρίζουμε)

102301 φορές το έχουμε πει: ΌΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!! Ούτε εσωτερική, ούτε εξωτερική!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Στην υγειά σας !
Σβήστηκαν, για να μην γίνει γεωπολιτική συζήτηση. Το έχω γράψει και σαν λόγο διαγραφής.
Δες και το μήνυμα του Κώστα, λίγο νωρίτερα:
Ο Theodore Roosevelt ήταν.

Παρόλα αυτά, κύριοι, ας τα αφήσουμε αυτές τις συζητήσεις για πιο κατάλληλα φόρα.

Καμμία αντίρρηση για γεωπολιτικά.
Απλά δεν φανταζόμουν ότι αυτό που έγραψα, θα ενέπιπτε σε αυτό.
Φυσικά η "λευκή επιταγή" στα γραφόμενα μου εξακολουθεί να ισχύει.

(Θεωρώ οτι γνωρίζετε ότι δεν είμαι ένα απλό μέλος( οπότε θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που τηρώ τους κανόνες )και το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ είναι να σας βάζω δύσκολα!)

Ουτε εγω ειμαι σε διακοπες -bye-
Αλλα συνειδητα, απο προθεση.
Ειναι και οικονομικοι λογοι αλλα ... σε δευτερευουσα θεση.
Λογω ηλικιας και ΧΩΡΙΣ οικογενεια η γυναικα ... περναω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ασχημα στις διακοπες !!!!
Κατι που δεν με ενοχλουσε (ουτε μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα με ενοχλουσε) μεχρι τα 35-40.
Ειδικα στα 32 με 37 ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου (η δεξια χειρα δεν ηξερε τι ποιουσε η αριστερα).
Τωρα, τουλαχιστον μεσα στα ντουβαρια των πολεων δεν ειναι τοσο φανερη η συντροφικοτητα των γυρω.
Γιατι ολοι τρεχουν να προλαβουν δουλειες .... το οποιο με ΒΟΛΕΥΕΙ αφανταστα (ψυχσυναισθηματικα).

Ποιος το πε ? Ο Σαρτρ ? ...... "η κολαση ειναι οι αλλοι" !
Ε ... το παραφραζω λιγουλακι ..... "η κολαση ειναι η ευτυχια των αλλων" - φαινομενικη η μη !

Ορθα, κοφτα και ξαστερα .... in my face .... γιατι περασαμε ανεπιτρεπτα πολλα χρονια πιεζοντας
τον εαυτο μας να νιωθει καλα, επειδη .... το καλοκαιρι ΟΛΟΙ ωφειλουν να νιωθουν και δειχνουν καλα.
Καλα ειναι εκει που χαλαρωνεις και εισαι ο εαυτος σου. Κυριως το δευτερο. Οχι εκει που σε βουταει
το ημερολογιο να πας και συγχρωτιστεις. Ειναι πολυτελεια που μου αξιζει : να ΜΗΝ συγχρωτιζομαι.
Και πολυ αργησα !

Τωρα εχω τον Γιωργη (απο τον Ομιλο Φιλων Αστρονομιας) καθε Κυριακη (για τα συμπαντικα μας) και
τον Μακη τον ψιλικατζη (που με το ζορι εβγαλε Γυμνασιο) καθε μερα στις 7 το απογευμα ... και καθομαι
και απολαμβανω εν τω κλεινον αστυ (τον βραζον αστυ) την υπεροχη ηδονη του συλλογικως μαλακιζεσθαι.
Η ζωη δεν εχει ευτυχια για τον καθενα .... αλλα μπορει να εχει ευθυμια μεσα σε ελαφροτητα σκεψης.
Κατω εκει στην αγνοια, ημιμαθεια και βλακεια ... υπαρχει ΠΟΛΥ λαδακι και βαμβακακι (και οποιος επιασε,
επιασεν ... :rolleyes:)

Οποτε τελικα (μαλλον, απ'οτι βλεπω οτι γραφω) ΔΕΝ ειναι κολαση ολοι οι αλλοι .... μερικοι εξαιρουνται !
Του χρονου μπορει να παω Ποτιδαια .... μπορει και να μην παω. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗ σε κανεναν.

Παροοοοοοοολα αυτα .... ευχομαι στον Βλαδιμηρο να περασει καλα ΟΠΟΥ και αν επιλεξει να παει ! -bye-

δεν έχω να επιλέξω.. στο άδειο πατρικό της συντρόφου πάμε. μαζί με τα γατιά μας..
ησυχία, αραιά σπίτια, κοντά η θάλασσα.. και να είχα λεφτά για διακοπές, αλλού δεν θα πήγαινα!
την κατάστασή μου την ξέρεις, στην είχα πει από παλιά και δεν έχω να κρύψω κάτι.:smile:

5 νεκροί σήμερα... Στους πόσους να πείθεται ο Έλληνας περί του πραγματικού κινδύνου της νόσου;
Δεν λέω για τους νέους, αυτοί τους κόβω να το συνειδητοποιουν μόνο αν δουν να καταρρέει η μάνα τους.

Μολις γυρισουν απο τα μπανια τους θα βαλουν την στολη του συνετου πολιτη. Τωρα προηγειται το clubbing.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

5 νεκροί σήμερα... Στους πόσους να πείθεται ο Έλληνας περί του πραγματικού κινδύνου της νόσου;
Δεν λέω για τους νέους, αυτοί τους κόβω να το συνειδητοποιουν μόνο αν δουν να καταρρέει η μάνα τους.
91+88+87+82+70
Πολύ φονικός δε λέω.
Χωρίς ίχνος πλακάς όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πριν χρόνια που είχα έμμεση σχέση με ανθρώπους που ασχολούνται με δουλειές μετά θάνατο, οι περισσότεροι -άντρες ειδικά- δύσκολο ξεπερνούσαν τα 70 χρόνια.

Χωρις αμφιβολια, πριν 5 μηνες ...
ημασταν πειθαρχημενοι επειδη αναζητουσαμε λιγο αραλικι (και λιγο Netflix).
Βολευε και ο καιρος, το καλοκαιρακι βρισκοταν (ακομα) μακρια ... ΟΛΑ βολεψαν.
Τωρα ΚΑΤΑΦΑΙΝΕΤΑΙ πως και γιατι συνετελεσθει το θαυμα του Μαρτιου-Απριλιου !

(και ημουν απο τους πρωτους που εγκωμιασε την πειθαρχια μας ... αλλα βιαστηκα !)

Status
Not open for further replies.