Ουτε εγω ειμαι σε διακοπες

Αλλα συνειδητα, απο προθεση.
Ειναι και οικονομικοι λογοι αλλα ... σε δευτερευουσα θεση.
Λογω ηλικιας και ΧΩΡΙΣ οικογενεια η γυναικα ... περναω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ασχημα στις διακοπες !!!!
Κατι που δεν με ενοχλουσε (ουτε μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα με ενοχλουσε) μεχρι τα 35-40.
Ειδικα στα 32 με 37 ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου (η δεξια χειρα δεν ηξερε τι ποιουσε η αριστερα).
Τωρα, τουλαχιστον μεσα στα ντουβαρια των πολεων δεν ειναι τοσο φανερη η συντροφικοτητα των γυρω.
Γιατι ολοι τρεχουν να προλαβουν δουλειες .... το οποιο με ΒΟΛΕΥΕΙ αφανταστα (ψυχσυναισθηματικα).
Ποιος το πε ? Ο Σαρτρ ? ...... "η κολαση ειναι οι αλλοι" !
Ε ... το παραφραζω λιγουλακι ..... "η κολαση ειναι η ευτυχια των αλλων" - φαινομενικη η μη !
Ορθα, κοφτα και ξαστερα .... in my face .... γιατι περασαμε ανεπιτρεπτα πολλα χρονια πιεζοντας
τον εαυτο μας να νιωθει καλα, επειδη .... το καλοκαιρι ΟΛΟΙ ωφειλουν να νιωθουν και δειχνουν καλα.
Καλα ειναι εκει που χαλαρωνεις και εισαι ο εαυτος σου. Κυριως το δευτερο. Οχι εκει που σε βουταει
το ημερολογιο να πας και συγχρωτιστεις. Ειναι πολυτελεια που μου αξιζει : να ΜΗΝ συγχρωτιζομαι.
Και πολυ αργησα !
Τωρα εχω τον Γιωργη (απο τον Ομιλο Φιλων Αστρονομιας) καθε Κυριακη (για τα συμπαντικα μας) και
τον Μακη τον ψιλικατζη (που με το ζορι εβγαλε Γυμνασιο) καθε μερα στις 7 το απογευμα ... και καθομαι
και απολαμβανω εν τω κλεινον αστυ (τον βραζον αστυ) την υπεροχη ηδονη του συλλογικως μαλακιζεσθαι.
Η ζωη δεν εχει ευτυχια για τον καθενα .... αλλα μπορει να εχει ευθυμια μεσα σε ελαφροτητα σκεψης.
Κατω εκει στην αγνοια, ημιμαθεια και βλακεια ... υπαρχει ΠΟΛΥ λαδακι και βαμβακακι (και οποιος επιασε,
επιασεν ...

)
Οποτε τελικα (μαλλον, απ'οτι βλεπω οτι γραφω) ΔΕΝ ειναι κολαση ολοι οι αλλοι .... μερικοι εξαιρουνται !
Του χρονου μπορει να παω Ποτιδαια .... μπορει και να μην παω. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗ σε κανεναν.
Παροοοοοοοολα αυτα .... ευχομαι στον Βλαδιμηρο να περασει καλα ΟΠΟΥ και αν επιλεξει να παει !