(Ελπίζω η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μην είναι ακόμα διακοπές. Βέβαια σαν τρολαρισμα μοιάζει, από την άλλη όμως, όλα όσα λένε εκεί μέσα σαν κακόγουστο τρολαρισμα είναι έτσι κι αλλιώς)

![]()
(Ελπίζω η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μην είναι ακόμα διακοπές. Βέβαια σαν τρολαρισμα μοιάζει, από την άλλη όμως, όλα όσα λένε εκεί μέσα σαν κακόγουστο τρολαρισμα είναι έτσι κι αλλιώς)
...........
Νομίζω ότι εκεί (στη δίωξη) θα πρέπει να έχουν ικανή αίσθηση του χιούμορ, ώστε να μη κάνουν απολύτως τίποτα....
Υπάρχει η κουρκουμίνη και τα κουρκουμπίνια. Η κουρκουμπίνη τώρα είναι νεο φρούτο.
Μήπως βάλουν στις μάσκες και το τσιπάκι?
Ψιτ Κώστα......δοκίμασε κουρκουμπίνες Καρύστου με κόκκορα κοκκινιστό και τα λέμε..
Κρυφά όμως ε; Μη σε πάρουν χαμπάρι οι ψεκασθέντες. Κάθε μία μπουκιά ξεχωριστά περιέχει τσιπάκι σε linux. Είναι απόπειρα του Linus Torvalds να σπάσει το μονοπώλιο του Gates στα εμβόλια.
Τη σύριγγα πολλοί τη φοβούνται, τα ζυμαρικά κανείς!
Πονηρός ο Φινλανδός!
Θέλω τη μάσκα μου γεμάτη με τέτοια!!!
Νικόλα,τι έγινε χτες στο Τυμπάκι?
Είδα στις ειδήσεις 50 Ελληνες εναντίων 200 Πακιστανών με έναν Ελληνα τραυματισμένο.
Πήρες χαμπάρι κάτι?
Δείτε ορθογραφία.. Μια χώρα για τον ......
"Σας ενημερώνομαι ότι από σήμερα 1.9.2020 το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας δεν δύναται να πραγματοποιεί τον Μοριακό Έλεγχο του covid-19 για τις δομές σας. Λόγω της αλόγιστης χρήσης των εξετάσεων, ξεπεράστηκε το όριο της δυνατότητας προμήθειας αντιδραστηρίων από το ΕΚΕΑ».
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.