Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
c176c56cb3c503832d4135b33744825d.jpg

(Ελπίζω η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μην είναι ακόμα διακοπές. Βέβαια σαν τρολαρισμα μοιάζει, από την άλλη όμως, όλα όσα λένε εκεί μέσα σαν κακόγουστο τρολαρισμα είναι έτσι κι αλλιώς)

Πρωτον δεν βλεπω διαπραξη ποινικου τινος αδικηματος.
Η χρησιμοοοιηζη των διωκτικων αρχων γι τρομοκρατικους σκοπους με βρισκει σφοδρα αντιθετο.
Δευτερον, δεν προκειται παρα για τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Αυτα τα ατομα ψηφιζουν και βγαζουν κυβερνησεις. Δεν ειναι ενας δυο δεκα εκατο. Ειναι χιλιαδες.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δευτερον, δεν προκειται παρα για τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Αυτα τα ατομα ψηφιζουν και βγαζουν κυβερνησεις. Δεν ειναι ενας δυο δεκα εκατο. Ειναι χιλιαδες.

Ακριβώς!

Aρα ο πας οστις προμηθευτης κουρκουμπινης :flute: .... ετοιμαζεται να πτωχευσει (να υποθεσω) :rolleyes:
Απο χιλιαδες πελατες ..... ΜΕΔΕΝ πελατες :laugh: .... καλα, ετσι θα παρει μπρος η οικονομια ? :smash:

Πρωτον δεν βλεπω διαπραξη ποινικου τινος αδικηματος.
Η χρησιμοοοιηζη των διωκτικων αρχων γι τρομοκρατικους σκοπους με βρισκει σφοδρα αντιθετο.

Από τη μία έχεις δίκιο. Από την άλλη, φοβάμαι πως είναι απλά θέμα χρόνου να μάθουμε για σοβαρή βλάβη (ή και θάνατο) σε παιδί μετά από συμβουλές στα γκρουπ των μαμάδων. Το συγκεκριμένο ποστ ήταν πιο πολύ κωμικό παρά επικίνδυνο (και μάλλον τρολλάρισμα), αλλά έχουν ήδη δημοσιευθεί πολύ χειρότερα.

Παντως Ιασωνα, πες οτι το παραπανω ηταν αληθεια (απλως πες ...)
1) αν εψαχναν Κουρκουμπινη το πιθανοτερο ειναι να ετρωγαν κουρκουμπινια Ελλασονας :laugh:
2) αν εψαχναν Κουρκουμινη το πιθανοτερο ειναι ο φαρμακοποιος να ρωτουσε για ποιον προοριζεται.
Οποτε και στις δυο περιπτωσεις .... θα βρισκονταν η ακρη.

Εκει στο Αμερικα, λιγο πιο μεσα (οχι στις ακτες) που βγαινουν κατι τσαμπουκαλεμενοι και ξεχασμενοι
απο την ιστορια, με γενειαδες, οff-road και στολες παραλαγης, και τους χειροκροταει ο Τραμπολινος
.... θα ημουν ελαχιστα πιο θορυβημενος (που παει το πραμα). :rolleyes:

Παντως, ΟΧΙ εδω ... στην χωρα της φαιδρας (απο καθε αποψη) πορτοκαλεας !

Εαν ειναι flame θεματακι .... το σβηνετε .... !
(ομως νομιζω οτι δεν εχει πολιτικη χροια, τεσπα, εσεις αποφασιζετε)

https://www.pronews.gr/kosmos/90958...a-pigan-protoi-na-ton-ektelesoyn-me-oplo-alla

Το ποιος φταίει ή ποιος ξεκίνησε σε τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Αυτό που είναι αυτονόητο, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα γλιτώναμε το φονικό αν δεν κουβαλούσε ο καθένας από ένα κουμπούρι σα να μην τρέχει τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτό που είναι αυτονόητο, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα γλιτώναμε το φονικό αν δεν κουβαλούσε ο καθένας από ένα κουμπούρι σα να μην τρέχει τίποτα.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Μονο που δεν συμφωνει το αμερικανικο συνταγμα.
The second amendment ! Constitutional right ... to keep and bear guns ! (... and use !)

Καποτε κοντραρισθηκαμε με τον ξαδελφο (απο Αριζονα) ....
Μου λεει "βρε Μανο, δεν μπορεις να μην κουβαλας οπλο οταν ολοι γυρω σου κουβαλουν".
Και του λεω "τοτε ολοι γυρω σου, να παραδωσουν τα οπλα τους ... και να κλεισουν και τα οπλαδικα"

Εμεινε να με κοιταει (.... σαν να ημουν χιμπατζης) ....

Εχουμε μπει σε ακρως πολιτικο θεμα (πιο πολιτικο δεν γινεται).
Αμα ειναι να το ξεκινησουμε ενταξει. Υπαρχουν πολλα να ειπωθουν...Αλλα να το γνωριζουμε.

To πως κατορθωσε ο νεαρος και παλεψε με του χαρου τα δοντια (και νυχια) και στο τελος γλιτωσε
ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι αξιο μνειας .... σε προσωπικο επιπεδο (και οχι πολιτικο). Τον κυνηγουσε οχλος,
οχι συνταγματικοι δικαστες.

Και βεβαια υπαρχει και το αλλο (καθολου πολιτικο) : οσους σκοτωσες, τα προσωπα τους,
ερχονται στον υπνο σου, θες δεν θες, εφταιγες δεν εφταιγες, σε νομιμη αμυνα η μοχθηρια !
Το οποιο θα ισχυει για αυτο το παιδι μεχρι να πεθανει !

Επιβιωσε ... ΣΙΓΟΥΡΑ ... αλλα θα ευχοταν να μπορουσε να γυρισει το ρολοι πισω.
Αλλωστε σε τοσο split-second καταστασεις ... ποιος ειναι σιγουρος για το αναποφευκτο
του τραβηγματος της σκανδαλης ? Ο πιτσιρικας του βιντεο ? Στα 17 ? Με εναν οχλο
ετοιμο να τον λυντσαρει ?

Καμία ιδέα γιατί όλα τα κινητά στο σπίτι κάνουν σαν τον μίστερ μπούτια και μετά βγαίνει μια και διαβάζει αγγλικά με προφορά Ινδής ενώ το δικό μου μένει ατάραχο;
Δεν έχω λάβει ποτέ μήνυμα από την πολιτική προστασία.

Μια από τα ίδια. Από το 112 δεν έχω πάρει ποτέ μήνυμα.
Έχω LG G7, νομίζω Ρουμανίας ή Ισπανίας. Το δικό σου τι μάρκα είναι?

Ειχα μεινει με την εντυπωση οτι προηγουνταν το ΜΕΙΖΟΝ θεμα ...
του αν οι Ελλανιοι χρησιμοποιουν πυλες σε συνδεση με Ανδρομεδα η με Πλειαδες. :chinscratch:

Tελικα .... ο κοσμος εχει παει μπροστα ! Μονο εγω εχω μεινει πισω :nounder:

Μια από τα ίδια. Από το 112 δεν έχω πάρει ποτέ μήνυμα.
Έχω LG G7, νομίζω Ρουμανίας ή Ισπανίας. Το δικό σου τι μάρκα είναι?

Xiaomi είναι.
Αλλά η μεγάλη έχει και αυτή Xiaomi και λαμβάνει κανονικά μηνύματα. :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Xiaomi είναι.
Αλλά η μεγάλη έχει και αυτή Xiaomi και λαμβάνει κανονικά μηνύματα. :nounder:
Ακούει το κινητό σου στο κανάλι 919 ? Δες σε ποια κανάλια ακούει της μεγάλης σου και βάλτα και στο δικό σου τα ίδια.

Μπαρδόν; :chinscratch:
Πως το βλέπω αυτό στο Αγγλικό μενού; :D

Μία ειδοποίηση μου είχε έρθει κάποια στιγμή.
Δεν άλλαξα κάτι, απλά δεν ήρθε ποτέ ξανά.
Και ότι έχω διαβάσει σε οδηγίες οδηγεί σε μενού που δεν έχω.

Eιδα το τελευταιο νημα που αναρτηθηκε, και κλειδωθηκε, και πραγματικα αναρωτιεμαι οτι με χωριζουν πλεον παρασαγγες απο την Ελληνικη πραγματικοτητα και κοινωνια...
Καλα δεν εχουν τιποτα αλλο να προβληματιστουν οι Ελληνες, και συγκεκριμενα οι Ελληνες γονεις, παρα το αν τα παιδια τους θα φορεσουν μασκα...ακομα κι αν τελικα συζητειται η αποτελεσματικοτητα της στα παιδια ; Λες και θα πανε στα χαρακωματα του 14-18 ;

Αλλα πραγματα δεν τους απασχολουν ; Τι βλεπουν παραδειγμα τα παιδια τους στις ταμπλετες ολη μερα, τον υπολογιστη που εχει παρει τη θεση της οικογενιακης ανατροφης, και το κινητο που εχει παρει τη θεση της οικογενιακης συναντησης και θαλπορης.

Και τοσα αλλα που δεν επιτρεπεται ισως να αναφερθουν... οι μασκες τους καναν να βγουν στους δρομους ; Μην τυχων και δεν γινουν ελευθεροι πολιτες τα βλασταρια τους ; Τοσα αλλα δεν απειλουν για αυτο ;

Ζουμε στον ιδιο πλανητη, αλλα σε αλλο κοσμο...

Status
Not open for further replies.